Snilleblixt



Idag åkte jag in till stan & mötte upp Annika (en 2-dagars på stan med den bruden är ju inte fel faktiskt)
Vi gick i lite affärer, och skulle gå till skomakaren men då hade dom mupparna jul-stängt :( Då fick vi en snilleblixt för det var så sjukt kallt, så näsa, öron, tår och ja allt var bortdomnat pga, kylan! Så då sa vi: Äh, vi går och solar så får vi lite värme :) sagt & gjort..sjukt skönt för en gångs skull faktiskt..Får alltid panik innan, men idag chillade jag bara, lyssnade på bra musik och dröm mig bort till en strand i Thailand :)





Sen åkte jag hem och färgade håret och här är resultatet:



Är besviken faktiskt, vill vara tok-blond! Fast nu är den gula tonen borta iaf, tur det :) Ska ringa till Anna nån dag så får hon fixa mitt hår när jag har fått in lite cash på kontot. Lätt den bästa frisör jag nånsin haft!

Min & Annikas konversation i bilen på väg hem:
Jag: "Fan, skulle va skönt att ha nåt som kan värma näsan lite"
Annika: "Du får dra upp sjalen"
Jag: "Haha, jaa precis, så jag ser ut som en palästianare"
Annika: "Nej så heter dom väl inte"
Jag: "Neä, du menar muslimer"
Annika: "Jaa.."
Jag: "Haha, ja de visar ju bara näsan..."
Annika: "Nej dom visar ju bara ögonen, vissa visar näsan också.."
Jag "Jaha det är så det är!"

Imorgon, Karlstad! <3



Problem 1 & 2


Dagens problem:
Cubus hade inte dragit rabatten på det jag shoppade igår, så måste åka in till stan och fixa det

Morgondagens problem:
Vilken klänning ska jag fira in det nya året i?
Har ju bara 4 eller 5 att välja på..jobbigt läge :O

Jobb incidenter :)


På jobbet:

Jag: "Betalar du din el till Borlänge energi?"
Damen: "Nej, Dala...nånting, jag kommer inte ihåg vad det heter"
Jag: "Jaa, du menar Dala Frakt!"
Damen: "Haha, neej så heter det väl ändå inte...? Dala Kraft!!"
Jag: "Jaa, juste! Jag vände lite på bokstäverna där..haha"

Erik: "Henne tar vi, hon ser billig ut" Eller oj, jag menar hon vill ha billig el..
Fredrik: "Bor du i lägenhet ikväll?" "Bor du i HOS?"

Kul att jag försökte sälja till en kompis, kompis..
Han går förbi 2 gånger, andra gången stannar han och hälsar, tar i hand och säger vad han heter, jag säger vad jag heter, och jag frågar lite glatt..aah men tjena, bor du i lägenhet kanske? Han säger, Ja jag bor ju med Viktor!
Haha, så sjukt pinsamt. Så jobbar killen med samma grej som oss också!

Jag kunde knappt jobba igår & i förrgår för jag garvade så mycket åt grabbarna :)

Här är ett bra ordspråk som ni kan fundera lite på..
"why work for a living if you kill yourself working"

Hääpårä!


Häääpårä! :D

Åhåå, mitt lyckorus är tillbaks, tog ca. sex timmar bara..helt ärligt, sjukt mycket positiv energi runt om mig och i mig. Haft en klockren dag med många roliga kommentarer om allt möjligt på jobbet..om man tänker i en och samma bana under en hel dag så blir alla kommentarer genast mycket roligare :) Pratat i telefonen större delen av dagen faktiskt, ett stopp i Gagnef, och hunnit fika med en gammal god vän och pratat massor.

Imorgon är en ny dag, nya tag!

Varför har jag blivit så sjukt ärlig? Jag säger faktiskt precis vad jag känner till allt och alla.

Bra saker är inplanerade framöver :) wei!
Can't wait to see my girls again! <3 på torsdag, på torsdag! :D

Juldagen..

och jag bryr mig faktiskt inte! Har firat jul för 3:dje dagen i rad och jag är helt slut..





Julen är över och jag är GLAD. eller nu väntas mellandagsREAN som består av massa STRESS och en jävla trängsel i alla affärer, men jag kan väl inte vara sämre jag, jag vill också shoppa BILLIGT!

Fick välja mellan att jobba 09.00-15.00 eller 15.00-21.00 imorgon, gissa vilket pass jag valde? :)
Det senare såklart :) Jag är fortfarande en morgontrött jäkel som inte kan gå upp ur sängen tidigare än 10 eller knappt det..haha! Så imorgon kommer jag jobba i Kupolen med Erik och jäävlar vad jag är taggad, här ska de håvas in pengar minsann!




Åh jisses, vad jag längtar till Nyår! Kommer fira med mina tjejer jag jobbade i Cypern med, i Karlstad :)
Blev dock bjuden till Stockholm igen över nyår, till skärgården med Viktor, Basse, Malin, mfl..på 3-rätters middag, bastumys och andra trevligheter, men blev dock tvungen att tacka nej, för jag kan ju inte svika en reunion för 2:a gången..här går minsann tjejerna före :D <3

Jag vill åka utomlands igen! Varje dag sen jag kom hem till Sverige, kan jag faktiskt inte annat än att drömma mig bort nånstans, jag vill ut och resa/jobba igen!


GOD JUL ...


GOD JUL! :D MERRY CHRISTMAS! :D KALA XRISTOJENN - Καλα Χριστογεννα! :D Kung His Hsin Nien bing Chu Shen Tan! :D

Yes, same shit different names..Nu ska jag fira jul i 2 dagar! God Jul! :D



AMAZING!


Tisdags tog jag ju tåget till Stockholm, hade mer eller mindre d a m p på tåget, lyssnade sönder vissa låtar i min ipod, sprang 3 vagnar bak i tåget och köpte en macka och en kaffe för 45:- snor dyrt! (fast de blev ju visserligen en billig resa, tack världens bästa V, host host!) "Vill du inte ha en juice för 5:- extra också" sa gubben, jag log och sa neej tack, du det är bra ändå! Knallar iväg med kaffekoppen i handen, sjukt nöjd över att jag äntligen "orkade" gå iväg och köpa kaffe..då jag hade suttit i ca 2 timmar och sms:at V över hur dålig servicen var på SJ..haha!

Väl framme ca 50 minuter försenat, satt Viktor på en bänk och vinkade och hoppade fram och gav mig en kram när jag kom :) Fick även en present som följde med mig så vackert hem :)

Vi tog hans PIMP bil (skojar inte) och åkte hem till hans pappa, sen tog vi hans PIMP bil igen till hans vänner, Malin och Sebastian som bjöd på 2 rätters middag, vin, öl, skratt och tv-spels kväll :) Sen beställde vi en taxi, för det snöade så sjukt mycket ute..så åkte vi till "Och himelen därtill" åkte alltså en hiss 25 våningar upp och sen var det helt amazing view! :D Och i mycket trevligt sällskap dessutom!


Satt där ett tag, men sen ville Malin och Sebastian hem, så då blev vi lite veliga om vi skulle åka hem eller inte, vi tog en sväng förbi Café opera, men det var STÄNGT!? Hallå? Vi fattade ingenting, men tog sedan en taxi hem istället..



Idag blev det frukost och en promenad till tunnelbanan och mycket flumm på centralen, lunchade även, pga..väntetiden blev totalt 3 timmar på mitt tåg! Gaaah! Dom sköt fram på det en kvart i taget, till slut, när alla väl hade gått ombord på tåget..ropar de ut i högtalarna "Tyvärr så har vi inget lok än..vi måste vänta på ett nytt lok och koppla loss det gamla.." Jaja, vi rullade väl iväg frammåt 17.10 kanske? Sen blev de trassel i STJÄRT-vik också! Pga, massa tågmöten som vi inte skulle haft egentligen..

men anyway, tack för en bra vistelse i Sthlm :)

NU är det julafton. Gonatt!


sant eller falskt - saant!


If you start to love life, Life starts to love you back!

Så sant som de är sagt :)

Idag har jag mest druckit kaffe, myst med min söta katt, slagit in julklappar, sprungit på stan och julshoppat, fyndat en hel del, sagt URSÄKTA till en tant ungefär 4 gånger inne på affären (hon stod ivägen vart jag än gick!) så irriterande! Fick till slut knuffa undan henne för att hon inte hörde eller brydde sig..




Imorgon runt lunch tar jag tåget mot Sthlm och Viktor möter upp mig på stationen, senare på kvällen ska vi träffa hans vänner, Malin & Basse..dom bjuder på middag och sen ska vi in till stan!

Tror det kommer bli en grym liten mini-semester :) Jag gillar att göra saker spontant, det här var inte alls planerat. Snälle Viktor som gav mig en resa till Stockholm tur & retur i julklapp :)

Nu ska jag packa!


Årets första julklapp, yes!



Jag har nog fått världens bästa julklapp, so far! :)

Drar till Stockholm tisdag-onsdag! :) OM jag längtar, julshopping, träffa vänner, gå ut och ta en god drink nånstans, och bara ha allmänt trevligt. Skönt med lite omväxling såhär kring jul!

Godnatt! <3

<3 tävling!



Besök http://millahoman.blogg.se och kika in hennes tävlingar :)
Den här tävlingen skulle jag kunna dö för bara för att få vinna.
Precis vad jag behöver till mitt tunna och tråkiga hår!

Tävlingen avslutas 22 december, så skynda er om ni vill vara med och delta ;)


thankgoditssunday :)


Söndag..

Sitter och dricker kaffe och är NÖJD över vädret, sjukt mycket snö, det snöar fortfarande och det ligger runt 0 grader igen, sweet! :) Ska strax få skjus in till tåget, ska åka till Borlänge för att hämta min bil och jobba en sväng? Sen hem till syster och hämta min klädställning jag har beställt från IKEA :) Måste även göra ett ärende så jag kan göra klart mina julklappar :)

Har laddat min ipod med massa bra musik så nu har jag att göra på tåget :)

Jobbpläns?


Oh herregud, har gått igenom mina mail nu, och inte mycket av nåt som var till intresse..fast hittade däremot ett mail från Jonathan, och han skrev att jag är välkommen till Spanien - San Sebastian den 18 januari. För att jobba hos dom. Men frågan är ju - vad vill jag?

Den ständiga frågan! Men jag har ju en intervju den 11:e januari i Stockholm som jag faktiskt ser fram emot sjukt mycket..(för det är ett jobb som jag alltid har drömt om)

Dessutom har jag faktiskt en plan. Tro det eller ej. Men dom tror på mig, och jag tror på mig själv..jag ska klättra. Klättra uppåt i företaget.  

Gonatt..ögonen svider och jag fryser.

jagtrorjagärganskatröttidag.


Jag har varit utan internet i 2 hela dagar, panik! mer eller mindre! haha, har massor jag inte har kunnat göra pga, att jag har haft en dator med mig men inget tillgång till internet :( 45 nya mail i min inkorg, och 35 i skräpposten :O plus 27 nya händelser på facet! Gissa om man ligger efter?

MEN,
so far so good! :D Helgen var GRYM! ..ÄR grym!



I fredags lunchade jag med min älskade syster-yster :) Sen åkte jag till kupolen och in i värmen och trängdes med alla hysteriska, julshoppare..stod nog inte ut mer än ca 30 minuter..sen fick jag nog och åkte hem. Laddade upp med bra musik och drack en smirnoff, sen var det bara att bege sig mot personalfesten, fick skjus till kontoret, lite seg start kanske, med mycket nya ansikten, lite rollspel, öl, skratt, genomgång och utbildning så blev kvällen rolig och bra trors en seg start. Sen gick vi från kupolen till s1 där vi hade två långbord och käkade, drack gott, lyssnade på sjukt bra tal som grabbarna höll :) Sen vidare till s2 och där körde de reagge kväll, grymt! Me like! Vi drack champange-ee! 2 flaskor faktiskt och hade riktigt trevligt :) Sen blev det efterfest på Scandic hotel med hela gänget!

Idag har jag varit och käkat julbord med familjen, mycket mysigt och trevligt :)

Jag har inte gjort många "knop" idag, och tänker verkligen inte göra det heller. Jag nöjer mig med lite glögg och chilla lungt i soffan framför nån schysst serie eller film och jag drömmer mig bort och fortsätter planera min framtid. Alltså inom såhär kort tid har jag aldrig träffat så många människor jag ser upp till! Och jag har så sjukt bra arbetskollegor och en bra stöttande, positiv chef, jag älskar mitt jobb! Och ni som inte vet bättre - klanka inte ner på säljare!

Imorgon ska jag ta tåget till Borlänge sen blir det att möta upp mina kollegor, och jag ska köra skiten (bokstavligttalat) imorn! jag är så jävla laddad för att jobba hårt!

<3

1 dag kvar..:)


Arrgh! Blev väckt av att telefonen ringde ca 3 gånger imorse. Trodde först det var alarmet, men sen hörde jag nån röst och jag halvsov nog när jag pratade med min mami i telefonen :P Och sen när jag varit uppe i ca 5 minuter ringer sis, och är som vanligt pigg!! :) Sen ringde Erik och sa att vi börjar jobba halv 4 idag, tur han ringde för jag hade glömt när vi skulle ses på kontoret ;)

Sitter nu och äter min lunch: couscos med cumminlax och en god, kall lime och citron sås :)

Ska packa väskan och dra mig mot Borlänge snart :) Men ska först springa in i stan här på nåt ärende! Jag hittade ju min brev-avi idag också, så jag måste komma ihåg att hämta ut mitt paket som väntar på mig ;)

Ha en bra dag allihopa!

OM jag längtar, 1 dag kvar! puss!

kiss n tell!





Idag har jag haft en bra dag :)

Jag kom dock inte upp i tid som jag hade planerat :( Typiskt mig! Inge morgonmysjulfika :( Pysslade lite o käkade lunch sen borstade jag bort ca 2 dm med snö på bilen, så drog jag in till stan för en liten shopping-runda och en fika med världens bästa Annika :) Drack en god "Jullatte" som den så fint hette :) På kaffestugan, och Annika drack min gamla latte-favorit, B52 :) mums! Sen drog hon iväg och träffade en kompis och jag började jobba runt halv 5, jobbade typ 2 timmar idag och fick iväg budgeten, hittade faktiskt rena guldgruvan, så jag har mycket att ta igen nästa vecka :) Imorn ska jag köra med gänget igen och så måste jag upp på kontoret och snacka lite me chiiifen! Jag har även blivit erbjuden mer timmar & mer jobb..detta ser jag fram emot :) wiho, kommer tacka ja såklart!

"Follow meee, follow me" Annika sjunger sin egna verision av "Call on me" haha, roligaste idag. Med några snygga moves inne på Åhléns till det också :) Synd jag inte hade kameran framme!

LÄNGTAR JAG TILL HELGEN!? JAAAA! :) klockren helg bliire :D


Tävling hos Linn :)



http://linnlowes.com
har en tävling just nu på sin blogg, och den här klockan skulle jag vilja vinna :)
Den kommer från www.pinkordead.com


SÅ JÄVLA GLAD :)


JAG ÄR SÅ JÄVLA, JÄVLA GLAD!

Jag får mina ryck av att pyssla med grejer när jag är på bra humör :D Så hur mycket pyssel har det inte blivit idag då lixom :) Och hur glad blev jag inte när jag gick till postlådan idag, typ 2 decimeter snö ute, en katt som hoppar efter mig i mina fotspår, nåt snyggt att spana på och en present i postlådan - en "corewellness" DVD helt gratis :) Så nu ska de börjas tränas, mage, rygg och bäckenbenbotten :) get ready!




Marre och jag smider lite planer, och jag kan inte mer än säga att jag är överlycklig över att vi pratar om en reunion av oss China House tjejer :) Alltså dom är fortfarande som min familj, en del av mig saknas lixom..och jag hoppas på att vi styr upp detta :) Efterssom den i Göteborg aldrig blev av, pga, av jobb och andra omständigheter :( Så styr vi upp en ny!


  

Dom här pysslade jag ihop på ca 5 minuter av något som låg och skräpade i mammas gammla sy-puff, så hade jag som tur var hängen och tänkte att varför inte göra ett par juliga, örhängen av dessa? :) resultat? nöjd:)







Den här ringen saknade några stenar, den har varit med länge och nu hittade jag den efter några år :) Så jag tog fram en tång, gamla örhängen, putstrasa, karlssons klister och började skapa en ny ring :)

 Jag pratade nyss med en man i telefonen, och jag skämtade lite och sa "ja, det blir ju en fin julklapp om inte annat.." Jag kommer få ett besked innan julafton, och jag väntar stort och med glädje på det beskedet. En flytt i januari kanske? Alltså varför ska jämt januari vara så jävla bra månad för? Ge mig nu!


Grannfäjden!


Alltså kul att man blir väckt två dagar i rad av att grannarna håller på att bygger om huset? Kanske skulle vara skönt att kunna sova lite längre när man är sjukt utan att faktiskt bli störd av dom..men nej.

Hade ställt klockan på 07.40 för att 07.50 skulle jag ha ringt sjukhuset, men tror ni jag kom upp eller? Nej!
Men idag mår jag bättre, har fortfarande ont i huvudet men tror och hoppas att det är på väg bort!

Sitter här med en kopp kaffe, är nog första kaffet jag dricker på 2 dagar. Jag kan absolut inte dricka kaffe när jag är sjuk, äckligt värre! Men nu sitter jag och smider lite planer för dagen här :) Pyssel-dag!
När man är sjuk är det klart att det ska pysslas, för nå jobb blir det inte idag heller!

Jag blir seriöst helt galen över priserna på flyg just nu, är det nån som har nåt bra tips hur man kan få tag i bra, billiga biljetter till London över nyår? Jag har nog kollat det mesta känns det som. Är nog lika billigt att dra till London som att dra till nån varmare plats nån vecka? Känns lite surt! Men vi har då sagt en sak, jag och mina tjejer..om vi inte lyckas ta oss till London så ska vi fira nyår tillsammans ändå, och det är ändå det viktigaste att jag får fira nyår med mina andra två topnotch brudar..då är vi lixom alla samlade :)

Jag drömde inatt att jag blev bjuden på en resa till Cypern och att jag inte hann packa väskan, hann inte shoppa de sista sakerna, så allt blev kaos, och jag var skitsur för jag inte hunnit shoppa nya, snygga skor! haha!


Blondinerna på Ullared :)


Dagens Ullared, MIN typ av humor..fy fan vad klockrent :) Vet inte hur mycket jag as garvade åt blondinerna, sen när han sprang in i vagnen. Det är typsikt mig när jag är ute och shoppar..haha!

Har ätit makaroner & köttfärsås med en hel pressad vitlöksklyta till middag idag, mums :)
Och efterrätt blir de snart, chokladmousse som står i kylen nu, och jag väntar på att det ska bli klart!



Idag har jag sett filmen "Män som hatar kvinnor" har haft filmen på min dator i månader, utan att se den..så idag tog jag tillfället i akt, usch, vilken hemsk film! Har ni någon bra film att rekommendera? :)

Hur kan några dagar kännas som en evighet?! 4


Säg sockerkaka!


Alltså JISSES, vad jag saknar alla skämt man DAGLIGEN drog på Cypern, Kypros, Cyprus..u name it, I love it :D

Har setat och pratat med min underbara POW på facebook chatten ett tag, och pratade även med Panagiotis :)
Jodis, han var typ våran räddare i nöden i Cypern (han och Antonio) Jag, Sara och Heiniken var väl på väg hemmåt efter en kväll ute som vanligt, då det var nån jävla psycho gubbe som följde efter oss och verkligen VÄGRADE ge sig, vi sa åt honom att dra, men han följde efter oss nästan ändå hem, vi sprang ifrån honom, för han var riktigt läskig, då började han också och springa, och vi sprang in bakom en buske och "gömde" oss, alla 3 satt på rad, fnittrade lite och var lite rädda att han skulle hitta oss..Sen dyker han upp bakom busken och frågar vad vi gör, vi blir sura, reser oss, och börjar traska vidare..yeey, och där kommer dom här karlarna in, då de kom i sin bil och frågade om vi behövde hjälp, om vi hade problem..Nej säger vi, vi klarar oss..de ger sig inte, och till slut lyckas de jaga iväg äcklet och vi traskar lungt hemmåt med 2 nya hjältar och 2 nya nummer i handen.

Antonio - var killen som jämt hängde på Q club, var ute till sent på morgonen, dansade och drog alltid folk till sig, omkring sig, dansade tills han blev helt svettig och fick mest applåder på stället. Killen som ALLTID bjöd på drinkar, shots efter shots i baren, roliga kommentarer han försökt skriva på svenska på små lappar och gav till mig. Han lärde sig aldrig mitt namn, Magdalena sa han, som många andra. Antonio var även den som ställde upp och skjusade hem mig och Sara efter en busig natt ute :)

Jodis - Managern på Bliss. Där träffade vi ju helt rätt :) Protaras dyraste uteställe var han manager på..jag skojjar inte, en flaska champange kostade 3 tusen och drinkarna var dubbelt så dyra mot dom andra ställerna, och vi var alltid välkomna dit efter jobbet sa han, han bjöd alltid på goda drinkar på allas älskade Bliss Bar :) Dock hängde vi inte där så mycket som vi kanske borde ha gjort?

Jag längtar till helgen!!

Näringsbrist?


Hejhejhallå!

Imorse mådde jag skit, men nu mår jag bra igen, tror dock jag har feber och UVI igen :(! Tror även jag kan ha haft lite näringsbrist eller vad det heter, nåt åt det hållet. Igår blev jag bara äcklad så fort jag tänkte på mat, har inte varit sugen på nånting de senaste dagarna. Och jag har även gått ner 5 kg på sådär 2 veckor. Nu ligger jag på min normal-vikt igen :) Gick ju upp närmare 7 kg när jag var utomlands och jobbade, inte så konstigt med tanke på vilket liv vi levde..:) Men inget jag ångrar heller, var helt klart värt att lägga på sig några extra kilon för att leva det liv jag levde :)

Jag har varit ut på krogen 3 gånger sen jag kom hem, och det är 3 månader sen jag kom hem, detta är inte likt mig, jag brukar ju gå ut varje helg? plus att jag knappt äter godis eller chips längre..det är lixom inget som frestar mig längre..tror jag vande bort mig allt sånt när jag var utomlands, klart man saknade svenskt godis och all god svensk mat. Men när jag väl kom hem och fick äta allt sånt igen var det ju inget speciellt? Har ätit svenskt lösgodis 2 gånger sen jag kom hem..och då inge mycket heller. Ganska skönt att man kan vänja bort sig saker :)

Ska iväg o jobba kl 15 känns skönt faktiskt!

Nu blir de film!


Doktorn?


Vaknade med huvudvärk, yrsel och mådde allmänt kasst, hinkade i mig 1 liter vatten, tog en varm dusch, sen var jag på G igen :D Drog till Falun för att hänga lite med syster och J! Vi käkade lunch på Åhlens..jag och syrran åt en god foccacia med kyckling och pesto på :) Och J åt pannkakor såklart! Vi gick en runda på stan, och jag fick en söt hårklämma av min syster :) haha! Den kommer komma mycket till användning, älskar rosetter! Sen drog vi oss till bion där vi såg 4 avsnitt av Alfons Åberg, det kryllade av barn, och jag har haft en allmänt bra lördag :)
Vi åkte hem och myste och drack lite kaffe sen, och nu sitter jag hemma och mår allmänt DÅLIGT..vad händer med min kropp? I måndags var jag jättesjuk, hade migrän, feber, snuva..i tisdags var jag HELT frisk och sjukt pigg, NU fryser jag, har migrän, mår illa, har feber..jag skakar för att jag fryser så mycket :( Blir att krypa ner i sängen med ett stort glas vatten vid sidan av sängen, och ett par sköna mjukisar på :)

Hoppas jag är pigg imorgon, då ska jag jobba 4 timmar. Har dock inte bestämt mig vart jag ska jobba än, men jag tror jag kör med andra gänget imorn och sen mån-ons kör jag i Mora. Ganska schysst att jag får lägga upp det hur jag vill nu :)

Alltså en gång, så var jag så sjuk så jag låg inne 4 eller 5 nätter? På sjukhuset, på avdelningen IVA. SÄNGLIGGANDES dag som natt, jag orkade inte ens gå upp på toaletten eller ta en dusch, Jag känner mig nästan så sjuk nu..jag skämtar inte! Då hade jag från 39 upp till 41 nästan 42 i feber i 4 dagar. Dom pumpade i mig mediciner och antibiotika hela tiden, inget febernedsättande tog på mig, och dom hade inte en aning om vad jag var sjuk i. De testade 3 olika antibiotikor som inte min kropp reagerade på, den 4:e tack och lov hjälpte! De anade några olika saker, men fick inga svar på provena de tog..till slut kom de fram till att jag måste ha haft njurbäckeninflamation. Och de sa även till mig att det var tur att du var så ung, för om du hade varit äldre hade du inte klarat dig. Alltså det var ändå så allvarligt att jag kunde ha dött om jag var äldre..!

Imorgon om jag fortfarande har feber och mår såhär konstigt blir det doktorn! Har även sjukt ont i magen (på sidan) igen :(  Är helt blank på ögonen, och har absolut ingen kraft eller ork i kroppen.

Gonatt

Tävling :)




Tävling hos http://millahoman.blogg.se

Gå in och kika på hennes sida hur ni gör för att vara med och tävla!
Tävlingen avslutas 19 december!


Verklighet eller dröm?



Det finns en verklighet och en dröm, undra vilken värld jag lever i?

Jag skulle föredra att leva i min drömvärld, men jag sätter nog ribban väldigt högt? Eller? Fast jag tycker om verkligheten också! <3 Behöver bara finslipas lite på vissa detaljer så blir verkligheten..perfekt? kanske en drömvärld? 

Fast idag sa en klok människa till mig "Alla har vi ju problem, mer eller mindre, ingen människa är ju perfekt"
Så sant, och han är nog den första person jag pratat med som bara behövde lyssna 5 minuter på mig och sen förstod hela min livssituation, hur den ser ut idag. Alltså vilket geni! Det är nog första människan jag verkligen ser upp till..tro det eller ej, det finns så sjukt många jag ser upp till och tycker om. Men alltså när man kan lära sig så mycket på så kort tid, då är man speciell. Och om jag vill utvecklas så är det dig jag ska lyssna på. Du har förvandlat mina tankar på 40 minuter? Nu vet jag hur man blir framgångsrik! Jag har haft en dröm sen jag var liten, och nu kanske jag kan sätta den drömmen som mitt mål?

Idag fick jag en liten glimt om vad jag skulle vilja bli när jag blir "stor" ..första gången jag hörde det var det nog min kloka syster som sa det! Och jag har ju inte släppt den tanken, och jag tror såhär fakitskt, om man gör någonting, en grej. Som kan/har förändrat ens liv, på ett eller annat sätt, stort som litet..Så kanske det är tänkt att man ska göra samma sak själv? Nu förstår ni säkert ingenting om vad jag svamlar om..men om jag själv har gjort resultat i något med mig själv, varför inte hjälpa andra? När jag själv gått igenom/varit med om en sak så tror jag stenhårt att jag kan jobba för det och leverera på ett bättre sätt, än om jag satsar på ett yrke där jag har noll i erfarenhet..eller hur tror ni?
 
"Nu sätter vi punkt för det..och tackar för en bra kväll"

jag har så ont i magen så jag snart avlider! jag tror jag ska skapa en ny blogg, time will tell!

Inspirerande dag! :)


Idag har jag haft en sjukt bra och inspirerande dag! :D

Började med att jag trodde klockan skulle ringa 07.01! Men jag satte mig upp i sängen och kollade på mobilen prick 07.00! Stängde av alarmet och gick upp, pigg som en nötkärna! Packade väskan, sminkade mig, lyssnade på musik och drack kaffe samtidigt typ! Klockan 8.00 satt jag i bilen på väg till Falun, racade med en bil hela vägen till Falun, han hakade på mig och körde om alla bilar jag körde om..men jag lät inte honom komma om mig inte ;)
Hade tid hos tandläkaren, och jag hade inte varit där på över 1 år, så ingen kände igen mig, eftersom jag färgat håret ljust sen sist jag var där :P Och min favvo, Anneli (Marcus mamma) hon var ju såklart ledig! Typsikt. Men hoppas hon får en hälsning från mig av dom i receptionen! :) Och allt såg bra ut i munnen! :) Efter det mötte jag upp mäms, och vi gick och lunchade med Mona-Lena (Cia's mamma) mycket trevligt! Blev över 1 timmer snack om bara Cypern, minnen, framtida planer och mycket annat! Efter det åkte jag till Borlänge och gick in på kontoret och skulle prata med min chef, men han satt redan i möte med Västeråsarna så jag fick återkomma kl 15 istället..under den tiden gjorde jag lite ärenden istället. Efter ett SJUKT BRA & mycket inspirerande möte åkte jag hem till Elin & Ricard och gullade lite med deras katter, bebis och fikade och pratade om Aloe Vera och mycket annat! Nu har jag slängt i en tvätt, och ska sätta mig med block och penna (för jag har fått en hem-läxa av min chef) och den ska slutföras redan idag, då han gav mig sjukt mycket inspiration på mötet han & jag hade idag. Så det är lika bra att jag tar tag i det när hjärnan är pigg! Kom ihåg en grej mina kära läsare: Så fort du INTE är nöjd med nåt ska du säga ifrån, och säg precis vad som är fel, vad du tycker och vad du har för mål! Det har jag kommit långt på :) "Så länge du mår bra, mår företaget bra" sjukt kloka ord om man tänker efter!
Och jag kommer komma ännu längre, jag sa vad jag tyckte och jag fick precis som jag ville faktiskt :)

Nästa helg blir grym - jag ska på julbord :D Det var däremot väldigt synd, hade faktiskt eventuellt ett julbord inbokat nästa helg, men nu går ju jobbet före faktiskt..så jag ska på julbord på bolanche med god mat o dryck, sen blir det dansi dansi! Gratis är gott!

Ikväll är det idolfinal - alla verkar ju ska se den så jag kan väl inte vara så sämre jag. Så jag kör också en idolkväll!

I januari har jag växt som person, utvecklats, och jobbat mig uppåt :) + fått en förmån i företaget!

<3

Fixar dagen :)


Det hände en liten olycka med den här väskan på Cypern, tappade nämligen kedjan på den, så idag fixade jag dit en ny lite tuffare, tjockare, guld kedja :) Tänkte även göra den lite roligare utanpå sen :)

FÖRE:




EFTER:




Den här tröjan fick jag av min syster för säkert 2 år sen, och har aldrig använt den, bara för jag tyckt att den vart för djup i urringningen framtill, men idag satt jag fast små stjärnor på den :)



Och den här håller jag på med nu, har bara kommit halvägs, men lägger upp en bild när den är klar :) Kommer bli grymt snyggt!




Imorgon har jag en busy dag framför mig! Me like! Älskar dagar då man har massor inplanerat, älskar att känna av stressen lite!


Brunett vs blondie?



Fick en fin liten present av Annika i helgen :) Tack babe!


Och idag blev jag sjukt sugen på att färga håret MÖRKT igen, alltså typ såhär som jag hade för lite över 1 år sen..



Vad tycker ni? Eller ska jag behålla min blonda färg?


face2face is over!


Godmorgon, sitter och dricker lite youghurt och har ont i mitt öra, där jag har percingen..funderar på att byta till en "Barbells" istället. 




Idag är jag lite piggare faktiskt, känns riktigt skönt! Så idag ska jag fixa med lite grejs :) Kanske var värktabletten som hjälpte imorse! Blir att leva på sånna några dagar!

Och imorgon eller fredag ska jag till kontoret igen, vi skulle "prata igenom" det här, men alltså jag har redan bestämt mig, jag slutar som face2face säljare!

http://www.youtube.com/watch?v=r-Rt7vZUKkI
bjuder på dagens skönaste :)
"Promoe - Mammas Gata feat. Timbuktu, Andreas Grega och Supreme"


Influensa?


Jag mår så dåligt att jag nästan avlider snart, säg då fan inte att det är nån influensa som tagit mina krafter denna gång? Låt mig vara frisk! Jag har verkligen legat i soffan hela dagen, har knappt orkat äta. Jag har haft ont i huvudet i 3 dagar, idag är det mer som migrän :/ och kroppen är heelt slapp, känns som jag sprungit ett maratonlopp, känns som jag har träningsvärk i benen och ryggen värker som fan :( FRYSER gör jag också! Jag är helt yr, och jag skulle nog kunna svimma vilken sekund som helst..tur att jag ligger ner ;)
Imorgon ska jag kurera mig hela dagen, och ladda upp batterierna för helgen :)

Är jag dum? Jag lyssnade inte på min "coach" ;) han tipsade mig igår vad jag skulle göra, trodde lätt på det! Men idag tog jag mig en funderare och bara vägrade svara när dom ringde :/ ska jag kanske ringa upp imorgon? Vi får se!

Kanske är dags att byta nummer? pga, många olika skäl..vill helst inte dra upp nåt av dom här.




☻/
/▌
/ \  Gonatt!

fryser!


Äntligen hemma efter en ganska intensiv jobb-dag! Idag körde vi i Borlänge ändå, gick sjukt bra för alla säljare faktiskt :) Alla låg på budgeten och om inte över :) TACK Mattias ;) haha! Ska ringa ett samtal imorgon bitti, och efter det är jag tillbaks på ruta ett tror jag..

Alltså idag hände en grej som INTE var okej, jag blev ganska chockad och kände mig.. ja vad ska man säga? jag vet faktiskt inte..Men alltså INTE okej! Jag hoppas inte det händer igen!

Fryser så jag sitter och skakar just nu :( iiiiis kallt!

Nu ska jag sova, har absolut ingen energi eller lust för nånting! Nu ska jag krypa ner i min stora säng, med mjukisar på, check! ett tjockt mysigt täcke, check! en mysig katt brevid, check! ;) 

gonatt!  



Tisdag!


Sovit sjukt dåligt inatt, sov på soffan och det var väl ingen höjdare. Känner mig redan som en zombie, har varit en sväng till Falun idag, och om typ två timmar ska jag till Kupolen på vårat dagliga möte :) Sen drar vi mot Sandviken igen och jobbar äset av oss tjejer & killar!

Nu ska jag sätta igång med lite grejer. Måste redovisa lite till Academic Work och skriva rent några papper..kommer ta tid! :/

Får se om jag åker till Mora ikväll, beror på om jag ska köra till Sandviken eller ej idag. Är inte jätte pepp på det, så jag hoppas jag slipper. Måste till Mora och fixa lite grejs!

Adiiio, hoppas ni har en bra dag allesammans :)

Första jobbdagen!


..på mitt nya jobb! Ja alltså när jag kom dit var jag så sjukt taggad, men visste lika mycket om jobbet som när jag sökte det typ. Så det var mycket att lyssna på, mycket frågor, mycket tankar och funderingar!
Fast det jag tror är att alla inom det företaget HAR och kommer utvecklas så sjukt mycket, jag menar..vårat team är nog klockrent, alla är vi helt olika individer, men alla har nåt bra att komma med! Idag drog vi till Sandviken, efter lite genomgång och rollspel i Borlänge. Jag hörde att vi även ska få en liten bonus om vi säljer mycket denna månad..då blir man ju ännu mer taggad..RÅ-TAGGAD är jag!!!!!!

Mm, men jag är vilse..så jävla vilse. Någon behöver typ ruska om mig och fråga vad jag håller på med?
Jag vet ärligt inte, igår visste jag, idag vet jag inte alls?! Jag vet vad jag vill ha innerst inne, men jag tror jag är för rädd för verkligheten? Jag är ganska bra på att bara vara jag, och styra upp sånna saker jag gillar mest!
Så jag längtar faktiskt till Januari månad nåt så sjukt!

Jag har mycket att se fram emot, men kanske för mycket? varför planerar jag och planerar men får typ hälften gjort? Kanske har jag för stora drömmar? Fast det anser jag bättre än att inte ha några alls..

äh, nu svamlar jag igen. Jag är sjukt lost efter idag, vad har hänt med mig? Gonatt!

Imorgon ser min dag ut såhär föresten: Borlänge, Falun, Borlänge, Falun, Sandviken, Falun, Borlänge!

usch, jag kommer ha minst lika ont i huvudet imorgon kväll och vara så sjukt trött!

Jag vann :D


Godmorgon :D

Grattis till mig, för jag har vunnit en tävling hos Millah :) Äntligen har min tur vänt ;)



Jag vann 4 st kylmuggar ;) Dom kommer passa mig perfekt, eller om jag är generös och ger någon en fin julklapp?

Jag ska ta mig en kopp kaffe nu och njuta av denna dagen :) Senare ska jag jobba, ska till kupolen idag på introduktion, sen får det se vart det bär av?! :)


Helgen :)


Ja, jag vet vad jag vill!

Helgen min har varit klockren - fredagen & lördagen jobbade jag, sen blev de fredagsmys (jag och smirre)
Lördagen mötte jag upp Annika i Falun och vi gick till Tzatsiki och käkade och snackade massa :) Sen åkte vi till Borlänge och fixade lite och drack vodka & juice! Vi fick nåt ryck, och fixade skjus till Falun, på vägen hämtade vi även upp "bror" och vi åkte hem till han och drack öl och hade trevligt, och sen kom även Erik förbi :D
Killarna beställde en taxi ner till stan, och vi hamnade på Etage :P Mycket otippat faktiskt! :O Men jag hade grymt kul - träffade tok många jag inte sett på jättelänge! Sjukt kul!

Idag har jag väl mått som jag förtjänat kanske, varit lite seg, men jag och Annika var ute och gick på eftermiddagen idag och då blev jag piggare :) Skulle ta min bil & skjusa henne till tåget..Då startade inte helvetet! Fick panik för batterilampan lyste, men sen gick den igång :) Och på vägen hem går växelspaken sönder! När jag växlade så flög hela locket till spaken av, haha! Men nu sitter de på plats igen tror jag ;)

Och jag har fått en sjuukt bra affärsidé, som jag säkert har gått runt och svamlat om på fyllan igår för allt och alla? haha! Jaja, får se hur det går med den idén!

Imorgon - en telefonintervju för ett jobb på hemlig destination än så länge :) Talar eventuellt om det senare om det är så att det blir aktuellt :) Annika Pannika vet iaf vart det är :P

Har tidsrapporterat klart och ska bara skriva in alla postnummer, sen ska de skickas in och då är jag klar med min marknadsföring :) Hoppas de blir nöjda med mitt jobb!

Jag kollar på Idol? Och bruden som är med suger ju? Jaja, inte så insatt i Idol, faktiskt första eller andra gången jag kollar på det i år!

Puss hej!

Jag är med och bygger skolor :)





Jag är med och bygger skolor!

"När du arbetar som konsult för Academic Work är du med och bygger skolor till barn och ungdomar i Zambia. Academic Work har i flera år avsatt 1 procent av vår vinst till välgörande ändamål. Sedan 2007 har vi valt att skänka hela bidraget till en organisation som heter Response Network. Tillsammans med dem bedriver vi ett skolprojekt i södra Zambia, vilket i praktiken betyder att vi hjälper byar med byggmaterial för att bygga skolor.

För dig som konsult innebär det att du årligen är med och bidrar till 500 nya skolplatser. Hitintills har vi har byggt 17 skolor vilket resulterat i att 2 377 barn får möjlighet att gå i skolan i år. Vi följer löpande Response Networks arbete, vi har själva varit på plats och vi är dedikerade att fortsätta bygga fler skolor i Zambia!"

Källa: www.academicwork.se

Ja men det där kändes ju bra att man är med och bidrar till något bra :D Då har jag alltså gjort en god gärning samtidigt som jag jobbat :) Idag är sista dagen, känns lite vemodigt faktiskt! Men inget att hänga läpp för, på måndag börjar mitt nya jobb ;)

Och ikväll ska jag äta middag med Heiniken :) Sen blir det party party :)


Giiirlie talk!


Jag sitter och pratar med Tasha nu :) Jag frågade precis vad hon gör, och hon sa att hon skulle måla naglarna, och jag frågade i vilken färg :P Ja har jag tråkigt eller vad? En fredagskväll, en helt vanlig fredagskväll i kalla Sverige. Tasha är en underbar tjej <3 sjukt mycket att prata om även fast vi aldrig har pratat med varann på riktigt..bara setts och typ sagt hej?!

Har ätit pastasallad med vitlök i idag, mums :) sen har jag lekt med bästaste, bästaste sötnosen en snabbis och varit på lite julfika hos sis och hunnit prata lite skit också :) sen blev de stress iväg till jobbet, där jag fått en dryg och skum stalker! :S hoppas han inte kommer imorgon, då blir jag rädd! :/

Men imorn kommer min babe och jag ska möta henne efter jobbet, sen ska vi käka på våran favvo restaurang, Tzatiki :) Sen drar vi mot Borlänge och korkar upp, hörde jag shark, vodka, "jouise" och bra sällskap? :) japp!

Nu ska jag faktiskt också fixa mina naglar, med min nyinhanlade penna, bra köp! :D

Jag vill vinna nåt i nån av alla dessa tävlingar jag är med och tävlar i hela tiden..vinner aldrig nåt ;(
Jag som inte ens har inkomst just nu, så går jag och shoppar ändå. Hur dum får man bli?! :O

Gonatt!

Världsrekod?


Translated via Google Translate:

"På torsdag den 3 december 2009, kommer ett försök göras för ett världsrekord i nattdykning. Dyket kommer att ske i Danmark, Finland, Island, Norge, Sverige, Estland, Svalbard och Färöarna, Egypten, Frankrike, Belgien med andra länder i andra delar av världen också visar ett intresse av att delta.
Cirka 3000 dykare från flera länder förväntas vara under vattnet vid 20:09"

Åh, jag såg det här på nyheterna igår, tycker det är as häftigt :) Stackarna som dök i Sverige bara, de lär ju ha varit så sjukt kallt och de lär ju inte ha sett ett dugg där nere! haha! Det här har blivit en sån sjuk stor grej runt om i världen! :) Jag tycker det är as coolt och hade själv velat deltagit, nästa år kanske :)

Yep yep, vad händer idag då? Jag har inga planer än faktiskt. Det har varit strömavbrott nu på morgonen i Borlänge..sjukt segt! Men nu har vi fått tillbaks strömmen :)

Ska jobba senare, och hoppas på att det händer nåt skoj efter jobbet, är lite sugen på en öl faktiskt :)
För om det inte händer nåt annat, kan jag mycket väl tänka mig att dricka en öl och sitta och snacka skit om nån är intresserad!

Ska ta mig en varm dush nu, sen får vi se vad jag hittar på :)

Tävling :)





En till tävling hos Millah :)
http://millahoman.blogg.se













Den här nattkrämen kommer från: http://www.exuviance.eu/sv/

Tävlingen avslutas 9 December
Lycka till ♣



Här är en till tävling, gå in på www.redtag.se och kika vad du vill ha och skriv i Millah's blogg :)




Tävlingen avslutas 10 December
Lycka till


All energi är borta..


Jag har nog tappat all min energi från och med igår - vad har hänt?
Jag är helt slut i hela kroppen! Och ögonen svider och jag är så sjukt trött..

3 timmar på jobbet idag var nästan ren plåga..Fast fick mig ett gott skratt åt en sak som hände idag :D hihi!
Och dom som jobbar på Lidl får ett stort plus, ni är så sjukt trevliga hela högen :D me like!
Träffade även på Hilli idag, åhh så kul att se dig igen vännen :)

Pratade med C idag för första gången på snart 3 månader. Han ställde en fråga som fick mig att tänka..:/

Och jag har lite plääns me Annika & Sara :D nu kör vi brudar! I helgen tycker jag vi styr det här som vi har planerat ett tag nu, innan det blir försent?






Jag är för gammal för sånt här, jag har lust att packa väskan igen och bara dra..

Trött!


Jag är så trött så jag knappt kan hölla ögonen öppna - sovit dåligt inatt som vanligt, och klockan ringde 8!

Har däremot haft en sjukt bra dag - tog bilen imorse och pumpade bra musik i högtalarna :) haha!
Mitt på vägen står min stackars gammla granne, han vinkar åt mig och jag trycker på knappen till fönsterrutan och försöker öppna, helvete..tänker jag. Precis när jag tröck ner knappen kom jag på att det är ca -10 ute!! Öppnar snabbt bildörren istället och frågar vad han gör! haha! Han ville ha skjuss in till stan - självklart säger jag och jag fick en trevlig och glad gubbe som sällskap in till stan! :)

Åkte till Borlänge och gick på intervjun, träffade Love och två tjejer till :) Intervjun gick bra - och jag fick jobbet ;D woop woop!

Träffade Sanna idag & vi lunchade i Borlänge, vi åt en varsinn grekisk sallad och snackade om allt möjligt :) hade mycket att ta igen, vi ses ju inte så ofta :(

Sen fixade jag två ärenden och sen åkte jag hemåt igen :)

3 dagar jobb framför mig, och i helgen har jag stora planer! Och på måndag börjar jag mitt nya jobb, får se vart jag blir placerad på måndag, är så sjukt taggad!

<3

Tävling hos Milla :)


Nu har http://millahoman.blogg.se en tävling igen där du kan vinna 2 underbara klänningar:


1:a Pris!

Super läcker partyklänning i valfri färg & storlek:


 





























2, 3 & 4:e pris är denna söta blommiga klänning:



Dom här underbara klänningarna kommer från http://brudklanningar.nu/webshop/
Tävla du med! :)
Tävlingen avslutas 14 December


Dagens tips, dagens skratt!


Ett tips på en bra julkalender med BRA humor, följ denna fram till julafton :D


http://www.oioioi.se/



Lycklig!


Den här veckan blir nog MINST lika bra som förra :) Jag har sånt sjuukt flyt just nu och är så lycklig!

Det lönar sig att söka måånga jobb - för dom ringer hela tiden :) haha, 2 samtal idag också..och jag har 2 intervjuer imorgon, en telefonintervju och en intervju i Borlänge! Gissa om jag är taggad! Kan knappt bärga mig tills jag får jobba igen..torsdag, fredag & lördag..då kör jag järnet! Jag fick även mina 2 biobiljetter av Maja idag, hon hade skickat med en söt liten lapp också :) hehe!



Idag åkte jag till Sollerön på några ärenden, och hjälpte även en söt liten tant in genom dörren till affären, hon blev hur glad som helst! Och sa typ: "Nämen, vad snällt av en sån här söt tjej att hjälpa en sån här gammal kärring" Men alltså, jag tar för givet att hjälpa gamla om det behövs! Tycker alla borde göra det..

Ikväll ska jag bara slappa och förbereda mig lite för mina intervjuer :)

Nu blir det mat, har bara druckit en kopp kaffe idag och ätit en melonskiva! Äter sjukt dåligt nu..:/


RSS 2.0