My dream coming true...or?! :)


Fick små panik på spårvagnen imorse eftersom den åkte runt hela stan (tog ca 40 minuter) innan den äntligen stannade på korsvägen (där jag missade mitt byte med bara 1 minut) så typiskt! Men sen kom det en annan buss jag kunde hoppa på och jag kom fram till jobbet i tid ändå! :D

Väl på jobbet fick jag göra lite allt i allo igen :) Fick göra nästan uppemot 100 tryfflar, riktigt knepigt i början, men nu kan jag hemligheten för att de ska bli perfekta! Gjorde även "galna" mackor som såldes på bara någon timme, dom var tydligen populära idag! Sen hade vi BBQ och det var gott :)

Sen åkte jag till kontoret och jobbade ca 4 timmar och vilka roliga samtal jag haft idag :) Började med att jag inte hade någon dator som funkade, ljudkortet krånglade i den ena, headsetet på den andra, fick samtal men inga kundkort, och massa annat så bara det tog ca 1 timme innan jag fick hjälp och kom igång :/

Jag blir glad när jag tänker på DIG :)

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen, ska börja jobba tidigt både lördag & söndag. Blir bra me cash :)

Och i juni har jag en plan, my dream coming true! :D Kan ju alltid hoppas..men just nu verkar de riktigt positivt!


Back on track, duude!


Back on track! :D Nu mår vi finfint igen!

(Egentligen borde vi inte ha gått ut igår, vi hade degat i soffan hela dagen, men sen fick jag ju ett samtal att våra vänner ville träffa oss och vi mådde ju faktiskt bra på kvällen så vi tänkte att vi måste ju äta hur som helst, så vi begav oss till Long Horn!)

Igår blev jag och Annika bjudna på middag av våra norska vänner som var i stan på lite affärsresa, och de hade en väldigt stor sak att fira så det blev en fördrink på hotellet och sedan tog vi en taxi till en mysig liten restaurang och åt 2 rätters och drack ett glas vitt vin och pratade :) kan säga att notan för oss fyra slutade närmare 3 tusen..haha :)

Det var sallader, nacho chips med 4 olika såser, en god stek (Ladies) med pommes och efter det blev det Calypso coffee! :) Så sjukt gott! Sedan gick vi till "istället" (där våran vän Natalie jobbar) och tog någon drink och bara satt och tjötade, mesta dels jobb faktiskt..inget ovanligt att prata om det i Göteborg :P

Blev även lite champange och en god frukostbuffé imorse!

Jag längtar till slutet av maj :)

Nu ska jag hoppa in i duschen! Later guys!


God Morgon!

God Morgon!

Blev väckt strax efter 6 imorse att mobilen ringde, det var en kompis som var i Göteborg med jobbet och ville träffas..haha, men jag sa att jag ville sova :)

Klev upp strax efter Annika hade åkt iväg..dricker kaffe och äter morotslimpa med kalkon och lite curry krydda på, sjukt gott, testa det någon gång! Fast dom mackorna N gör med bacon och ost slår ju allt..mmmmuums :)

Idag är jag så jävla glad och lycklig så det finns inte, ska börja "jobba" lite hemifrån denna dag tror jag minsann!

Sen kanske det även hinns med en promenad med frugan, jag behöver bli lite mer fit till sommaren! Dags att börja nu va, eller vad säger ni? ;)


Ont i magen :/


Oj, mycket har hänt sen sist! Jag är lite dålig på att uppdatera ibland bara. Men kort och gott: Jag har jobbat sjukt mycket senaste veckan typ, och mer blir det! Love it! Jag var dock helt förstörd både i lördags och idag när jag vaknade, hade nog sovit närmare 11 timmar inatt, och ändå helt förstörd imorse! Annika tyckte jag var galen som hade sovit så länge idag..haha! Men jag mådde som en överkörd räka imorse..riktigt käässt!

Men jag kan säga såhär: att jag är riktigt nöjd med min livssituation och har nog aldrig uppskattat livet så mycket som jag gör just nu! Jag mår så äckligt bra så det finns inte :) Och bättre saker kommer att hända..känns som jag glider runt på en räkmacka :)

Har även en riktigt stor grej på G...ska skaffa mig en ny hobby nämligen! Men de blir nog i slutet på maj den verksamheten drar igång :) Behöver lite cash för att jag ska kunna starta :)

Och vårt nya crib, I love it! Bjuder på lite pics en annan dag! :)

Nu har jag ont i magen och ska försöka sova!

Puss darling's!


Fläta!


Idag blev de en fläta i luggen! Jag vill bara att min lugg ska växa ut så jag kan ha den som jag vill!




Igår när jag kom hem från jobbet så käkade jag och Annika middag, sen surfade jag lite och tog det lungt, sen skulle vi kika på en film, men jag somnade efter ca 5 minuter och sen ringde min telefon och jag flög upp i ren panik och frågade "Oj shit, vad är klockan..är det morgon eller natt?"

Så hör man en skrattande röst i telefonen och Annika skrattade också utifrån hallen och sa att det var natt ;)
Jag var helt borta! Har sovit sjukt skönt inatt iaf, lite väl många timmar kanske, sovit från ca 19.30 tills 07.30 :)

Weeeei, längtar tills ikväll :) Då blir det Liseberg :)

Nu ska jag dra till jobbet, äntligen :)


Livet är topnotch!


Jag säger bara en sak: TOPNOTCH!

ALLT är verkligen på topp just nu, jag älskar livet och jag älskar hur bra jag har det just nu :)
Har nästan uppnåt mitt mål, snart är allt förhoppningsvis fulländat :)

Ska jobba hela helgen och jag är så sjukt nöjd, jag kan nog inte bli mycket nöjdare :) Älskar mitt jobb!

Igår var vi en sväng till Karisma med några kollegor, där de hade bikinishow och man hade chans att vinna goodibags! Fast när väl bikinishowen började så trängdes alla så man såg ändå inte nåt :/

Imorgon ska jag på en dejt på liseberg ;) weii!

Life is topnotch! :D Hoppas ni mår bra!


trött!


VILKEN BRA DAG :) Fick äntligen lite respons! :)

Gick upp runt 7 tiden och satte igång en tvättmaskin och gjorde frukost och lyssnade på reagge och hade det allmänt tråkigt i min ensamhet! Haha!

Åkte sedan för att jobba några timmar på mitt nya extrajobb, och jag kan bara säga som såhär: JAG ÄLSKAR DET (fick en bra känsla så fort jag såg stället) 1 på 500 p :)

Jag kom på en conclusion idag: JAG SKA BÖRJA SPELA GOLF! Ska skaffa mig en personlig tränare och bli proffs till sommarn! :) vad tror ni om det?

Sjukaste grejen hände idag på spårvagnen:

(Jag sitter längst bak helt själv i vagnen) Vi bor på sista hållplatsen, och där stannar jämt vagnen och dom låser den och alla måste gå av..Så satt jag och lyssnade på musik och pillade på både min mobil och min ipod, och plötsligt blir det helt tyst och mörkt..jag vände mig om och ser att den är helt TOM, jag får lite smått panik. Ställer mig upp och ser att gubben som körde vagnen kommer emot mig så jag säger:

"OJ! vart är vi nånstans? Är det sista hållplatsen?"
 Han kollar lite konstigt på mig och säger "Jaaa"
"Oj, ursäkta...jag är nog lite trött, har jobbat sen halv 10 imorse.."så tröck jag på knappen i ren panik för att jag ville ut, då har han låst hela vagnen så jag kommer inte ut!
"Jag hade låst hela vagnen för jag trodde inte någon var kvar, jag ska bara köra fram så jag kan släppa av dig"

HAHA, alltså FY vad pinsamt det var! :) Typiskt att det händer mig :P

Nu är det dags att krypa ner i sängen...Godnatt!


Tisdag!


Hej allihopa!

Idag vaknade jag vid 08 och var superpigg, så härlig känsla när man vaknar så tidigt utan väckarklockan och känner sig utvilad och pigg! :)

Ska strax åka in till stan och möta upp Emil :) Sen ska vi åka till jobbet och kötta som vanligt!

Imorgon kommer bli en spännande dag :)




Hoppas alla får en bra dag :D


good feelings!


Kan bara säga såhär: saker börjar ordna upp sig! Och jag är sjukt nöjd! :) Som sagt, allt tar sin tid, men man måste kämpa för att komma någonstans (och det var precis det jag ville, så jag klagar absolut inte över min situation)

Skönaste kommentaren idag på jobbet var ändå: "Ja men man kan ju inte bara gå in på ICA och ta en ostmacka lixom"

Idag körde vi på ett nytt manus på jobbet, var lite intressant att få reaktioner på det faktiskt :)

Åhhhhh, jag har så ont i ryggen så jag avlider snart. Känner mig helt svag i hela kroppen, känns som jag blivit överkörd och knappt kan röra mig riktigt. Känns också som jag har sjukt hög feber, för jag fryser hela tiden! :( Satt med jacka på hela dagen inne på kontoret :( Bara jag inte blir sjuk! :S

För övrigt så spelas den här låten hela tiden nu:

Tarrus Riley - she's royal

Blir sååå sugen på att åka på reggae festival! Undrar om jag ska ta tag i saken detta år och åka till Uppsala detta år! Fast såg att biljetterna var sjukt dyra!

Den här sommaren kommer bli så sjukt nice! Har en riktigt bra känsla i kroppen just nu :)

Det enda jobbiga som jag tänkte på idag är när jag kommer träffa min familj och vänner igen! :S Men alla är välkomna hit och hälsa på mig när ni vill! Boende finns :)


Topnotch weekend!


Sjukt bra helg kan jag säga! :D

Började med i fredags då var jag på en hårmodell uttagning, men jag sa nej på en gång när jag hörde att de sökte tjejer som ville klippa kort hår!

Såhär löd våran konversation:
Jag: "Hur kort är kort då menar du"
Hon: "Tycker du jag har kort hår" (sa tjejen som valde ut modeller)
Jag: "JA"

(Hon hade seriöst page!)

Så jag vände på klacken och gick därifrån :) Tog en fika med mina tjejer efter det på Cappucino i stan, riktigt mys! Fast jag mådde inte alls bra! Vilket dom märkte ganska tydligt..:/ Sen åkte vi hem och drack vin med Viktor och hans syster! :)

I lördags var vi på stan en sväng sen vart det fest i Hammarkullen hos våra söta vänner :) Slutade med att jag, Annika & Elif hamnade på Berså..riktigt oväntat! Men riktigt kul hade vi :) Åter igen, gratis är gott ;)

Idag har vi inte gjort så mycket..Kollat på film och bara myst lite hemma..det är ju svin kallt ute nu :(

Hoppas på bättre väder till veckan! Och, veckan kommer bli grym! Har 2 stora grejer att se fram emot! :D


New crib!


Här är våran nya lägenhet:

Ska flytta in senast 1 maj! Kommer bli riktigt nice, allt är typ ny renoverat och fräsht, I love it! :D



Idag mådde jag bara så dåligt att jag inte orkade gå till jobbet, har sjukt mycket att tänka på och som jag måste fixa men egentligen orkar jag inte ta tag i dom grejorna heller. Vad är det med mig? :S Märks tydligt av siffrorna på jobbet att jag inte är "närvarande" heller...sjukt jobbigt!

Ikväll får jag besök av världens bästa Viktor och hans syster iallafall, får se om han får mig på bättre humör, vilket jag inte tvekar på :) Dom ska bo hemma hos oss hela helgen, så ikväll ska vi ha lite mys hemma och dricka vin! Och imorgon om vädret är fint (håller tummarna) så ska jag och brudarna ha lite picknick o mys i någon park och sedan ska vi ha lite mingelkväll här hemma ;) Alla som vill får komma förbi! :D

:)


:)


Idag tvingade jag i Annika gröt till frukost, det var som att mata en skrikande liten unge med någon äcklig mat typ..haha, såg till och med ut som hon fick kväljningar stackarn :) Det slutade med att jag sa att hon inte behövde äta upp allting, så då lämnade hon typ allt kvar :P

Sen åkte vi ner på stan och träffade Emil innan jobbet och tog en fika med honom på en uteservering, så sjuuukt härligt väder :D Man vill ju helst vara ute hela dagarna, istället för att sitta inne på ett kontor en hel arbetsdag lixom :(

Imorgon är det Annikas födelsedag, och jag har en liten surprise för henne som hon inte vet om :)

Hoppas jag vaknar i tid med min "automatiska alarm-klocka" imorgon också :)

Puss!


Lovley!


Hej sötnosar!

Igår hade jag en sååå underbar dag faktiskt!

Började med att storstäda hela lägenheten, jag tog shotgun på att inte damsuga (för vi hade en damsugare utan munstycke..så det tog ju sin lilla tid att gå runt med den på över 100 kvadratmeter) haha! Jag diskade och gick efter och moppade istället :)

Sen kom Jonathan hit på besök vi åt lunch med honom, sen åkte vi in till stan för att träffa Elif :D Och tog en glass med henne och satt vid vattnet och bara myste i solen :D LOVLEY! Sen trodde vi att nordstan hade öppet till kl 20, men dom stängde tydligen 18 på söndagar :( Så då gick vi och käkade middag istället och satt och snackade i flera timmar!

Idag hade jag velat vara ledig faktiskt, sitta i solen heela dagen!

Men nu blir det frukost, sen ska vi kila iväg!

Ha en bra dag allihopa!


The Bounty Hunter!



Har kikat på denna film idag med Annika, hade höga förväntningar av filmen, men blev besviken faktiskt. Vi hade först tänkt se den på bio, men streamade lite istället :) Sjukt ovärt att se den på bio eller överhuvudtaget alls..

Nu ska jag sova, imorgon har vi vissa uppdrag att utföra! :)

See ya!


Walk in!

Före:



Efter:



love it!



Vi räknade hur många skor vi hade häromdagen, det står en lång rad med skor i hallen också...tror vi kom upp i 40 eller nåt sånt :) (Men då är nog Viktor och Mattias skor inräknade också)

Slarvpellar dom är, kom och hämta era saker nångång!


Mary Kay!


Igår efter jobbet åkte vi hem till en tjejkompis (före detta kollega) hennes vän hade visning av Mary Kay produkter. En tjejkväll sådär mitt i veckan är ju aldrig fel! Vi hade jätte trevligt, och satt och testade smink och olika hudvårdsprodukter tillsammans!

Fick frågan: "vilken av produkterna gillade du mest?"
Och jag svarade: "Ja jag gillade alla lika mycket, jag vill ha ALLT"




stressmage!


Oh herregud, vilken seg dag! Kände redan imorse att den här dagen skulle spåra..och minst sagt så har den gjort det!
Jag var total stressad kl 11.00 och trodde jag skulle komma försent till jobbet, sen fick jag en panik/svettattack och trodde mer eller mindre att jag skulle bli hemma för att vara "sjuk" men jag tog mig i kragen och satte lite rätsida på mig själv. Små sprang till spårvagnen och trodde jag satt på 11:an men satt tydligen på 7:an in till stan där Jonte väntade på mig, så vi tog sällskap till jobbet i det regniga vädret :(

Sen har dagen bara varit allmänt seg, har ingen lust eller ork till att jobba idag faktiskt - kan bero på för lite sömn och för mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud! Kom fram till att jag har stressat så sjukt mycket dom senaste månaderna (intalade mig själv att det bara var senaste veckan under påsken) men det stämmer ju inte riktigt när man egentligen tänker tillbaks... Man mår ju faktiskt sjukt dåligt när man stressar runt hela tiden! Så jag måste skärpa mig!

Imorgon kommer dock bli en sjukt bra dag, först ska vi på två stycken lägenhetsvisningar (en i Hjällbo och en på Hisingen :) Sen ska vi jobba, och efter jobbet ska vi möta upp Elif och gå på homeparty för visning av Mary Kay produkter :)

Nu ska jag hem till lägenheten och plocka upp alla saker vi flyttade ner igår! Blir spännande och få lite snyggt i några veckor iallafall!


4,5 av 5 toast! :)


Hej allihopa!

Igår åkte jag, N och Annika ner mot Göteborg igen, resan tog dock några timmar längre än räknat, pga av fel på bilen :( så vi fick lov att seg-åka hela tiden! Men vi gav ändå resan (nästan) toppbetyg ändå!

Min motevering löd: Taskig fart, men bra sällskap och inte mycket trafik! Och inga djur på vägen :)

Jag kanske har sovit högst 5 timmar inatt, och var vaken kl 06.00 imorse..har pysslat med massa i lägenheten..börjar bli lite mer ordning :)

Ååhh, roligaste var igår!

N: "Madde, har du koll på vart ni bor nu då?"
M: "Jaa, de är lungt"

Sen slutade det med att vi hamnade helt fel, fick fråga ett par på gatan om vägen till våran adress :P Sen ringde jag Viktor och bad om vägbeskrivning.. :P Men tillslut kom vi rätt..

Nu håller jag på att laga mat, sen ska jag ta mig ner mot stan och gå till dom där nötterna på västtrafik och fylla på mitt kort. Yeey! :/

Ha en bra dag allihopa! Kanske lägger upp lite pics later ;)

Nelly tävling!


http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=cUqS8WKMXMnZgBfayJVuJDPTxxrUcjY55CK2YUDteo#bikiniGallery






Rösta på min bikini :)

Stegräknare - ca 10 200!


Vaknade imorse av att jag hade sparkat ner datorväskan på golvet (ingen dator i som tur var) och lagt väckarklockan precis brevid mig utan att den hade ringt..jag har nån sjuk grej att jag alltid vaknar typ 5, 10 minuter innan klockan ringer! Det är lite läskigt faktiskt!

Jag tog mig en rask promenad bort till rondellen här nere där sis, elin och sandra hämtade upp mig..sen åkte vi och köttade i x antal timmar bland alla kartonger och godisburkar! Köttade på rejält idag, jag och Sandra var i 4 olika butiker och plockade idag, och mycket roligt hände under hela dagen, vet inte hur många skrattanfall jag fick! Ibland så jag knappt kunde andas eller sluta skratta för nåt var så fruktansvärt roligt..haha!

Tappade bort min tröja idag :( och min stegräknare visade något över 10 200 steg idag när jag fortfarande var på jobbet :) Helt okej! Googlade lite på hur många steg som är normalt att gå under en dag, för jag var lite osäker. Och tydligen så är det normalt för en svensson att gå runt 5000 steg per dag. Så jag är nöjd :D Känns ju i fötter, ben, armar, huvud..ja alla kroppsdelar. Detta är ett sjukt fysiskt jobb, men om jag blev erbjuden mer jobb skulle jag absolut inte tacka nej ;)

Nu måste jag sova, jag kommer antagligen drömma om godis!

Fick med mig mina favoriter hem idag också ;) inte fy skam!

Puss!


RSS 2.0