Hårmodell?


Puust, äntligen hemma efter en heldag på stan! Vi tok-leta verkligen efter skor, både jag och Annika!
Men Göteborg har sjukt dåligt sko utbud för tillfället, sprang in och ut i sko affärer hela dagen utan något fynd! Fast jag hittade ju ett par sjuuukt fina och sköna stövlar (mörkbruna) för endast 199 :- ångrar att jag inte köpa dem! Men däremot hittade jag ett par svarta sneakers på Åhlens för typ 150 kr, eftersom jag hade presentkort där så blev dom inte så dyra :) Fast jag ångrade mig när jag såg att Din Sko hade snyggare! Och sen Fred Perry har så sjuuukt snygga vår sneakers, vill ha! Men dom var dyra :(

Alltså man ska verkligen inte gå på stan när man inte har pengar! För jag blir helt sjuk av att gå i affärer, man vill ju ha så mycket, allt man ser vill man ju ha!

Blev inte att kika på grabbarnas match, hittade inte dit :( haha!

Dagens vill ha:
Bruna stövlarna
En rosa skjorta från Gina Tricot
Jeans från Lindex
Väska från Lindex
En tok söt klänning från Bik Bok! (den SKA jag bara ha) Blommig sommarklänning :)
En svart kavaj från Gina Tricot
En scarf från Lindex

Nu håller vi på att laga mat, blir klyftpotatis med fläskfilé och bea-sås! Lite söndags lyx sådär..sen väntar vi fin besök! Natalie kommer hit och hälsar på, våran favvo-flicka! :D weei!

Hoppas jag får svar på mitt mail imorgon, kanske ska hem till Dalarna och vara hårmodell på torsdag :)

Hoppas alla haft en bra helg! :D

Sunshine!


Morning sunshine! :)

Var uppe tidigt både igår och idag, känns skönt!

Fick ett sms imorse och hade ingen aning om vem det var, efter några ledtrådar så kom jag på att det var Joe-Yo! :D Alla mina nummer var ju typ borta, var lite svårt att lista ut vem det var på hans ledtrådar han skrev, haha..men till slut kom jag på att det var han :D saknar våran lilla Michael Jackson :)

Nu ska vi göra oss i ordning för att åka till Nordstan och kika lite :) Sen ska vi även åka och kolla när grabbarna spelar innebandy, Albin och Erik kommer hit, så vi måste ju åka och heja på dom så att dom vinner matchen! :D

Igår låg jag på soffan typ hela dagen, kollade på en spännande film och jag SOMNAR precis i slutet, så jävla typiskt. Annika somnade också :P Sen vaknade jag upp typ 03.35 i soffan fullt påklädd och fick panik! Rusade in till sängen och la mig. Mycket skönare än att sova på typ en meter lång soffa :P

I helgen har vi typ haft vår väder här. Och alla butiker har fått in så många fina vårkläder och massa fina vårskor. Jag har redan sett ut massa favoriter! Fast det blir titta men inte köpa! Gissa om man blir sugen på att shoppa eller? Och jag längtar såå mycket till våren!

Love/M

Lasange!


NU kom Annika hem, min käre sambo! Som jag längtat efter henne! Haha!
Har varit vaken i 6 timmar nu och har inte gjort ett skit, eller jo..jag damsög ju hela lägenheten och fixade lite annat, sen har jag bara legat i soffan och kikat på Cougar Town, en klockren serie! Älskar den :)

Nu ska vi slänga in lasangen i ugnen och sen ska jag pressa på massa vitlök och ketchup på det när den är klar, mums!

Hade även fått en avi från posten, har ett paket att hämta ut på ICA :) kan det vara mina skor tro? :)
Jag vill åka hem till Dalarna snart, saknar alla hemma!

<3


Godmorgon!


Igår jobbade vi fram till 19, älskar fredagar! För jag tycker inte om att jobba ända fram till 21 annars, allt blir så konstigt när man jobbar så sent, då är vi inte hemma förens efter 22 typ :/ Igår hade jag sjukt mycket energi! Gick väl okej på jobbet..Alltså jag dog verkligen av skratt under ett samtal jag hade igår.

Det lät typ såhär:

Jag "Hej jag heter Madeleine och ringer från ppmrådgivning.nu..Jag söker Neil"
Killen "Ja...fast han är i makedonien, Han kommer hem om 2 år typ"
Jag "Okeej, då får vi återkomma senare"
Killen "Men alltså du kan få hans mobilnummer om det är nåt viktigt..Eller nej föresten, för han är ute i djungeln och vandrar"...

HAHA!

Sen en annan snubbe ville låna 5000 av mig bara sådär, och han frågade om jag ville komma till Eskilstuna och hälsa på honom.

Haha, en del människor alltså! :P

Igår blev det iaf afterwork, vi satt väl kvar på jobbet i typ 2 timmar och snackade lite skit, lyssnade på musik och drack en kopp vin typ :) Sen skulle vi vidare till nåt ställe, men de hade för hög åldersgräns så vi kom inte in. Så då drog jag fram som förslag att vi skulle gå till Victoria istället..Ett schysst ställe där man kan sitta och snacka :)
Men vi betalade typ 20 spänn för att komma in där, och när vi står i kön till garderoben när jag tar av mig jackan och ska lämna in den, säger killen nej tyvärr, det är fullt här, så jag kan inte ta in mer här.
Då flippade jag ut på en gång, vi var typ 10 pers som stod i kön och hade precis betalat in oss, så jag sa åt honom att jag ville ha mina pengar tillbaks :P Haha! Men vi stod väl där inne på ett knökfullt Victoria i typ en halvimma kanske, alla var lite små kinkiga för vi inte hade nåt bord, men sen fixade Julian ett bord åt oss :)

Sen gick alla vidare till Park Lane tror jag, men jag drog hem istället :) Ville inte gå dit och har ingen lust att slösa pengar på sånt när det finns viktigare saker att göra med pengarna!

Är uppe tidigt på en lördag, det är ju lite ovanligt faktiskt :)

Jag undrar vart mina sambosar håller hus? Jag är ensam hemma och börjar få damp nu! :( Hatar att vara själv!
Kanske ska storstäda så de blir glada när de kommer hem igen :)

Puss

Äntligen fredag!


Godmorgon!

Äntligen fredag :D

Vaknade runt 9 idag av min nya alarmsignal..Haha. Annika har spelat in en rolig grej på min telefon :)
Vi håller på att göra oss i ordning, ska åka ner till stan och gå på Nordstan o kika lite :) Sen blir det jobb fram till 19, sen ska vi nog köra lite afterwork igen..Vi får se! Vet inte vad som händer än och inte på lördag & söndag heller, det visar sig..Elin kommer iaf inte ner hit :( Vi ska väl städa lägenheten iaf, och kanske tvätta lite igen, vi får se!

/Maddie

Sjukt trött!


Godmorgon folket!

Var sjukt trött igår kväll på jobbet och när jag åkte hem från jobbet så trodde jag skulle somna på en gång när jag kom hem. Men pratade ju med C ett tag, så det blev ganska sent. Sen lyssnade vi på "sovmusik" och pratade massa. Sen hade Jocke TV:n på heeeela natten (inget ovanligt) och ingen orkade tydligen gå och stänga av den?! Sen hörde man en snarkande Jocke hela natten, så jag har inte sovit mycket alls inatt :( + att jag hade ont i kroppen :(

Nu lagar vi lite mat :) ska göra mig i ordning också för jobbet. Trodde Philip skulle komma idag, men han kommer tydligen nästa vecka :P Så vi ska träffas nästa vecka då :) Jag som är så virrig! haha!

Hejsvejs!

Torbjörn kommer till Götet :)


Idag var vi sjukt snabba och tidiga med allt :) Så vi var framme vid jobbet typ 1 timma innan vi skulle börja jobba, gick till 7 eleven och köpte en mjöl och lite lunch. Käkade sen gick vi in på jobbet och hängde lite med de andra innan vi började.

Pratat med världens bästa idag, så nu är jag glad, glad, glad :) Sjukt att en person fortfarande kan betyda så mycket. Men det kommer aldrig bli som förut, men jag är ändå glad att vi fortfarande pratar och ska ses snart :)

Idag fick jag mail från Susanne på sunwing igen :) Nu är typ allting klart för säsongsjobbet, om jag nu kommer ha råd att boka en biljett snart och åka ner och jobba. Varför inte ta chansen när jag får den lixom? Varför gå hemma i Sverige där det bara är slask när jag kan ligga vid en pool hela dagarna och samtidigt lära mig massa nya saker och bli mer erfaren :) Om jag åker tillbaks till Cypern så har jag som mål att antingen plugga grekiska eller spanska och börja träna när jag flyttar ner igen. Och ha ett sparkonto så jag kommer hem med mycket pengar :)

Imorgon kanske det blir att träffa Philip efter jobbet, mötas upp och snacka lite bara :) Sen i helgen kommer antagligen Elin hit till Göteborg, så då hoppas jag det blir lite häng med henne och Natalie och Annika :) Vore nice!
Idag hade Jocke lagat middag till mig och Annika, god kycklinggryta med ris :) Och Jocke as garvade när jag hade på ketchup på min mat :( Han och Ankan tyckte inte det passade på maten, men jag menar, alla har väl olika smak :) Hur skulle världen annars se ut? haha!

Nu ska jag kolla min mail och fixa lite :) take care! :*





Jävla måndag!


Vaknade av låten boten Anna imorse, det säger väl allt. Jocke hade TV:n på hela natten eftersom han kollade på hockeyn! Sjukt störigt :(

Och imorse när vi väntade på spårvagnen så hoppade vi på 4:an som vanligt, satt ett tag sen tittade vi på varann och sa: "men vi åker ju åt helt fel håll, här brukar vi inte åka.." Tanten som satt brevid mig frågade vart vi skulle någonstans och jag förklarade vart vi skulle..Hon förklarade att vi åkt åt fel håll och hur vi skulle göra för att komma rätt till Ellisedal. Så vi hoppar av närmsta hållplats får vänta någon minut på en spårvagn tillbaks in till stan och sen skällde jag ut en snubbe på centralen för att dom inte informerar på vagnarna vad som gäller och att det är sjukt dålig stil av dem att man aldrig kan vara garanterad av att komma i tid någonstans. Sen väntar vi ca 30 minuter på 2:an till jobbet, Det gick förbi typ hur många vagnar som helst men ingen vi kunde ta :( Slutar med att vi kommer 1 timma försenade till jobbet, men vi ringde iaf och informerade vad som hade hänt! Som isbitar vandrade vi in på kontoret och satt och skakade tänder och huttrade i typ 1 timme innan vi var varma igen :P

Sen på rasten vi hade så satt alla och snackade och vi berättade om våran "problem" vi haft imorse pga, av att vi blev så försenade..alla undrade ju vad vi vart ute på :P Så sa vi att ja men vi tog 4:an som vanligt till jobbet men kom mot Angered, helt fel håll..och alla ba: Ja, men ni skall ju åka till Mölndal..Sen sa vi att vi jämt brukar ta den men då säger de att det går flera 4:or och att det står olika på vagnarna, så hittils till idag så har vi alltid lyckats ta den det står Mölndal på..men det finns tydligen flera olika med samma nummer som går åt olika håll..Så vi lär nog se upp nästa gång vi åker nånstans :)

Nu ska vi äta äggmacka, hårdbröd är det vi lever på just nu :( Får ingen lön denna månad pga, företagets policy heller :(

Och på jobbet gick det skit idag också, hur kan folk vara så otrevliga och arroganta?

Fast vi fick oss ett litet skratt ändå jag och Annika :) haha! Längtar tills helgen :)

/Maddie

Filmtajm!


Nu är det bedclub som gäller, har varit sjukt övertrött idag. Vi har flummat hela dagen, Kollade på en B-film på eftermiddagen och jag somnade i soffan brevid Annika..Sen vaknade jag av att Jocke kom hem och smällde i dörren och skrek :P Och dampade sig på oss! Sen gick jag och Ankan och handlade på ICA, där vi träffade ICA Jerrys fru :P Hon satt i kassan och visste inte mycket, och slängde alla grönsaker som vi handlat ganska kraftigt mot slutet av bandet och mumlade och kollade konstigt på oss..när kön sedan blev för lång fick turk-janne komma och byta av henne. Stackarn!

Sen gick vi hem, mötandes av folk ute på gatorna som verkligen kämpade med snö skyfflar för att få fram bilarna eller för att få en parkeringsplats här utanför..Vilket oväder vi har alltså :(

Vi gjorde tacos och hade trevligt sen :) Sen har vi flummat mer och störde Jocke när han skulle kolla på hockey :P

Nu ska vi kika på film! The tought love blire :)

Jag behöver peeengar! Kollade nyss kontot..inge bra :(

:*


Filmtajm!


Nu är det bedclub som gäller, har varit sjukt övertrött idag. Vi har flummat hela dagen, Kollade på en B-film på eftermiddagen och jag somnade i soffan brevid Annika..Sen vaknade jag av att Jocke kom hem och smällde i dörren och skrek :P Och dampade sig på oss! Sen gick jag och Ankan och handlade på ICA, där vi träffade ICA Jerrys fru :P Hon satt i kassan och visste inte mycket, och slängde alla grönsaker som vi handlat ganska kraftigt mot slutet av bandet och mumlade och kollade konstigt på oss..när kön sedan blev för lång fick turk-janne komma och byta av henne. Stackarn!

Sen gick vi hem, mötandes av folk ute på gatorna som verkligen kämpade med snö skyfflar för att få fram bilarna eller för att få en parkeringsplats här utanför..Vilket oväder vi har alltså :(

Vi gjorde tacos och hade trevligt sen :) Sen har vi flummat mer och störde Jocke när han skulle kolla på hockey :P

Nu ska vi kika på film! The tought love blire :)

Jag behöver peeengar! Kollade nyss kontot..inge bra :(

:*


Sovmorgon :)


Idag tog jag lite sovmorgon, en helt ledig söndag lixom..och solen skiner ute :) Kan ju inte bli så mycket bättre!
Igår pratade vi om att åka in till Nordstan, till 5:an och gå i lite affärer, men det är ju inte så roligt när man inte har några pengar :( Jag skulle behöva ett par nya skor, för det är så sjukt mycket snö och slask här så mina stövlar läcker bara in vatten sen går man med blöta strumpor hela dagarna..inte OK! :(

Både jag och Annika somnade framför datorn igår när vi låg i sängen och kollade på Dexter, nu har vi inte många avsnitt kvar..sjukt spännande serie :)

Och när vi kom in igår efter vi tvättat ställde vi ner påsarna på golvet och började sortera tvätten..Så slänger jag nåt rosa/brunt till Annika's hög, så kollar hon på mig och säger: men vafan, det där är inte mitt...hon tar upp det och kollar på det, då är det en rosa bebis t-shirt med bruna elefanter på. Haha, vi vet inte hur den hamnade bland våra grejer, men vi har ingen nyckel in till tvättstugan så vi kan inte gå in och lämna tillbaks den heller :(

Får se vad det blir av den här dagen! Ska nog dammsuga lite nu! :P

Puss!

Darin!


Måste tillägga att vi såg Darin inne på nordstan i fredags också :D Vi hörde att dom spelade sjukt hög Darin musik så vi skämtade och sa typ "åh vart är Darin nånstans då..jag hör ju hans röst.." vi var lika dryga som vanligt alltså..vi var så sjukt stressade så vi sprang igenom hela gallerian på bara nån minut, sen när vi vänder på klacken och går tillbaks så ser vi Darin sitter där och ska skriva autografer..haha, vilken cooling :)


Lever min dröm!


Åh, vad jag hatar vintern! Har alltid varit en vinter älskare men i år så är jag bara sjukt lack, för allting går fel pga, vädret! Snökaos orsakar trafikkaos här i Göteborg skulle ha tagit mig hem på ca 30 minuter, istället fick jag stå och frysa utomhus och vänta på en spårvagn som aldrig dök upp..sen åker det förbi en spårvagn så ropar de ut "tyvärr är denna spårvagn inte i trafik.." så bara blåser den förbi. Sen skriker en tjej: Shit, nu kommer bussen! 20-25 pers spriinger mot bussen så vi kan ta oss in mot stan..står som en packad sill inne på bussen och folk luktar illa, är övertrevliga, knuffas, barn skriker och jag är mest irriterad och vill bara trycka på stopp knappen för att komma hem snabbare. Men istället kom jag hem 1,5 timme senare pga, västtrafik hade inställda vagnar och bussar pga, vädret :(

Har blivit erbjuden ett jobb på Cypern från början av April och funderar på att dra ner till värmen igen och plugga ett språk och tjäna mycket pengar, och detta år leva ett hälsosamt liv i solen helt enkelt :)

Igår var det FREDAG och alla var sjukt rastlösa och flummiga på jobbet, sen körde vi lite fredagsmys/afterwork, satt kvar på jobbet nån timme och snackade massa skit, sen tog vi spårvagnen in till stan och gick in på Park Lane :) Ett helt okej ställe, och kul att komma kollegorna lite närmre :)

Idag har vi tvättid mellan 17.00-19.00 men Jocke (våran sambo jobbar till 02 idag) och han har med sig nycklarna till jobbet så vi hade inga nycklar så vi kom in i tvättstugan, så vi plingade på hos "gubben" mittemot och förklarade vilken knasig situation vi hamnat i och fick låna hans nycklar :) Vi läste på hans skylt och det stod ett "gubbigt" efternamn och antog därför att han var gammal, men bakom dörren fanns en trevlig man istället :) Där ser man, man ska inte dra förutfattade meningar om folk egentligen!

Nu ligger jag i min "säng" sover på en luftmadrass och det är inte allt för skönt, men vad gör man lixom inte då..
Jag bor ju trots allt i Göteborg, och det var ju min dröm att flytta hit, så just nu lever jag min dröm :)

Igår körde chefen, Oskar lite rebusar på förfesten, han hade ett strykjärn och en kastrull tror jag, så ingen förstod någonting, och jag utbrast KOKSTRYK! Och det var rätt, sen andra rebusen så drog han ut hans låda till byrån och frågade vad vi trodde det kunde vara..ingen vågade gissa eller fattade nånting, så kollar han på oss och säger: Klädlåda! hahaha! Alltså jag älskar Göteborgare, dom är så avslappnande och har mycket bättre humor än er från Dalarna ;) I Dalarna kan man höra typ HÖGST 1 skämt om dagen, här rullar de på hela tiden, och det gillar jag!

Nu ska jag ringa K och säga att jag blir hemma ikväll, vi var nämligen bjudna på lite vin/hemmafest kväll, men vi orkar inte och vill bara ha en lugn kväll hemma i lägenheten :)

Saknar min familj! Puss på er!

Dream on!


Igår var bara en flummdag så jag säger inte så mycket om den. Men ett skratt förlänger ju livet :P
Jag är jävligt lättroad också..haha! Jag tror Marre sa en gång att "Men Madde, du skrattar åt allting du är så lättroad" :)

Idag ska vi göra några ärenden innan jobbet, sen jobba till 19 idag :) Sen kör vi lite afterwork, och idag måste jag fatta ett sjukt viktigt beslut också, vet i fan hur jag ska göra :S

Måste nog uppsöka en doktor på måndag eller kanske till och med i helgen om mitt knä inte blir bättre :( Har sjukt ont, kan knappt gå riktigt :( Undra vad som har hänt..Annika trodde jag fått ont för jag sover på en luftmadrass :P Hahahahaha!


Later!

Våfflisar :)


Idag sålde både jag och Annika 8 stycken ppm rådgivningstjänster och alla var verkligen sjukt flummiga på jobbet idag, en roligt dag helt enkelt :) Och vi körde även en tävling så Oscar delade ut lotter och vi var med och tävlade om en biobiljett, som Christian vann, grattis till dig!

Jag ringde en kvinna idag, så sa jag typ såhär.."hej, hoppas jag inte ringer och stör..bla bla..."
Hon svarade "Öh, ursäkta det är OS, kollar du inte på TV eller" Då svarade jag, nej ursäkta jag jobbar.
Haha, en del är sånna idioter alltså..ursäkta! :P Men en del slänger bara på luren också, visa lite hänsyn för fasen!
Sen efter jobbet åkte vi hem till Viktor och Matty-boy! :) Gjorde våfflisar som lovat och provade även Pappa Basses jordgubbar dränkta i sprit. Typ 40 % sprit sky, inte helt okej! Min tunga dog nästan :P Men mina våfflisar var ändå bäst, första gången jag gjorde sånna och dom blev goda :) Sen flummade vi mest :) Och kollade på lite hockey! Heja Sverige! :D

Fick ta en taxi hem till Qvidingsgatan eftersom spårvagnarna slutat gå, en ONSDAG! sjukt besviken på västtrafik, men men, så är det att bo i en storstad :P höhö!

Nu ska vi sova, eftersom vi ska börja kl 12 imorgon, vi ska ha utbildning i en timme sen köra järnet fram tills 21.00. Och på fredag blir det troligtvis afterwork med gänget! I helgen hoppas jag på att få träffa N :) Vi får se!

Gonatt folket!

Tjockisdagen!


Tissdag som alla Göteborgare säger :) Fettisdagen har det varit idag, har däremot inte ätit något sånt onyttigt, tycker inte om semlor och någon bulle eller liknande blev det ju inte heller! Däremot en liten chokladbit efter jobbet. Så jag firade fettisdagen! Hoppas ni andra har haft en bra dag :)

Idag satte jag min budget högt först på ca 10, men ändrade sedan till en låg på 5 stycken sälj, och sålde 13 stycken, så jag är sjukt nöjd :) låg på topp 1 tillsammans med Eli av ca 10 säljare :) Är tok pepp för att köra järnet imorn med!

Idag storhandlade jag och Ankan efter jobbet på Ica Mäxi, köpte äntligen en varsinn matlåda (idag tog vi med en glas skål till jobbet och hade våran mat i eftersom Jocke inte hade någon matlåda) haha! 

Imorgon blir de våfflisar :) Blev inget idag då vi hade lite annat för oss! 
Och imorse kom vi inte upp förens kl 10 ca jag hade satt klockan på 8 skulle upp och tvätta men jag ville sova längre istället så nu sitter jag här med lortiga kläder och får skylla mig själv :P Har bokat en tid i helgen istället, får se om vi lyckas pricka in den lite bättre kanske! 

På torsdag ska vi ha utbildning på jobbet, blir nog bra :) Så då ska vi dit 1 timme tidigare än vanligt.
Och på fredag blir det antagligen afterwork, får se om vi hakar på eller inte..men vore ju trevligt att komma in lite mer i gänget, eftersom vi inte hinner prata så mycket med alla på jobbet :(

Igår tyckte Annika min mage lät som en studsboll..haha, den ger ifrån sig konstiga ljud ibland :P

Nu ska jag sova efter en bra dag, riktigt nöjd! Har även fått mitt SIM-kort idag :) Så nu kan ni sms:a och ringa mig hur mycket ni vill igen, på mitt gamla nummer alltså! Fick låna en telefon av världens bästa :)

Puss på er!  

tänk budget!


Nu är det dags att bege oss till jobbet snart, våran andra jobbdag på Assume. Vi är inte så laddade men det blir nog bra :) Idag har jag en budget på 7 stycken! I fredags hade både jag och Annika en budget på 2 var, och jag fick 3 och Annika 4:a eller 5. Så det var bra :) Jag ska bara tänka pengar, pengar, pengar!

Sen efter jobbet ska vi hem och laga köttfärssås, vi har en sjuukt stor förpackning i kylen vi måste ta vara på :)
Kanske städa och boka en tvättid också :)

Helgen var bra! :) Sa hejdå till våran babe Lauren i lördags också, lite tråkigt att vi inte kommer se våran babe på säkert ett halvår eller mer nu :( Men jag önskar både henne och Sofie en bra resa och hoppas ni hittar ett bra jobb i Australien och att allt går bra!

Nu ska vi kila till bussen och sen byta till spårvagnen mot jobbet :)

Puss!

Saturday night!


En bild från i onsdags :)


Jag och Annika startade dagen idag med att göra tunnbrödsrulle med potatismos, och tjockiskorv, ketchup och majs till lunch imorse eftersom vi var så hungriga, sen på eftermiddagen blev vi hungriga igen, då gjorde vi frukost, the, macka och yoghurt med musli och banan i..och Jocke kollade lite konstigt på oss och frågade vad vi gjorde :P haha! Då kommenterade han bara: "Frukostklubben" haha :D

Nu har vi duschat och satt på oss finkläder och ska iväg till Ghettot idag igen, vi har blivit bjudna på middag idag igen, hemma hos Virre o Mattias :) Blir nog väldigt trevligt, och vi ska dricka VATTEN, häpna och hör.
Men vi har tydligen fått klagomål på att vi dricker för mycket alkohol så vi får väl helt enkelt vara ordentliga flickor ikväll då!

Och imorgon har vi inga planer än, men kanske ska städa lägenheten, Jocke klagade på att "vårat rum" var skitit! :O Så vi ska vara duktiga flickor, sen vill jag ut på en lång promenad imorgon, men jag har inga bra promenadskor med mig ;(

På måndag drar jobbet igång igen, jag längtar faktiskt :)

Hoppas alla mår bra, och jag hoppas Emilie har en bra födelsedag :D <3


Friday!

 
Igår var första dagen på jobbet för mig och Annika, vi jobbade 13.00-19.00 ganska mjuk start faktiskt, och allt gick väl bra, förutom att jag glömde trycka på en knapp när jag hade sålt 2 ppm rådgivningstjänster..så de ligger väl å svävar i nån server nånstans, och Oscar sa att han skulle maila killen som har han om det och försöka leta upp de 2 personer i detta hav av servrar! haha!

Men de var jättenöjda med mig och Annika iaf, de tyckte det hade gått jättebra för oss. Och alla som jobbar där är hur trevliga och roliga som helst. Så det blir nog bra det här :)

Igår efter jobbet åkte vi hem tilll Viktor och Mattias och hälsade på och blev bjudna på middag :) Även "Emily" Viktor's flickvän var där. Biff och strips med bea sås! Och ikväll ska vi nog dit igen och bli bjudna på middag :)

Vi blev även erbjudna ett rum hemma hos Mattias, när Viktor flyttar ut, han sticker till Malta snart :(
Men jag vet inte om jag vågar bo där..de bor helt seriöst i Ghettot, Bergsjön. Och vi har det bra som vi har det nu tycker jag faktiskt :)

Kanske dags att städa lite här inne :)

Den person jag saknar mest just nu: Min mäms :) Hon är sjukt betydelsefull och kommer alltid vara det bästa jag har, även fast vi inte alltid kommer överens.

Det går bra nu!




Här har jag och Annika slagit oss ner i några veckor framöver hemma hos Dickhead :) Imorgon börjar vi äntligen jobba, var på information och utbildning idag hos Assume. Och jag tror att vi kommer älska det jobbet, timlönen ligger mellan 75-225 typ :) Hur bra är inte det!

Idag har vi inte gjort så mycket, tog "pendeln" som Annika säger till spårvagnen, haha..de är en bit att åka, först bussen in till Centralen som tar några minuter, sen byta till spårvagnen mot Mölndalsvägen :) Idag visste vi inte hur vi skulle öppna dörrarna på spårvagnen (på den hållplatsen vi skulle av) för hela spårvagnen var typ tom så ingen skulle varken av eller på där vi skulle av, så den bara drog iväg till nästa hållplats, vi drar i snöret så den stannar på nästa och springer fram och där var det en knapp vi kunde trycka på för att komma ut :) haha!

Sen har vi blivit stammisar på Willys, ligger precis brevid jobbet, vi brukar gå dit och äta korv hos Hassan! Haha, våran nya polare!

Nu ligger Annika och chillar i soffan framför TV:n, jag har diskat och är lite raslös nu, kanske ska dra igång nån film, har laddat ner 3 stycken :)

Föresten, om ni behöver kontakta mig, så nås jag på Annika's mobil ett par dagar framöver..
No Comments!


Samboliv 3:dje dagen..


Nu är det tredje dagen vi är här i Göteborg och lever samboliv med Jocke! När vi kom i måndags kväll, så mötte han oss på stationen och han sa att han skulle sova på Annikas luftmadrass i vardagsrummet, så vi har tagit över hans sovrum :)

Igår hade vi 3 intervjuer var att gå på. Så vi började på varsitt håll, och jag fick fråga typ 3 personer innan jag gick rätt :P Sen träffade jag på en emo tjej som också skulle på intervju och vi kom till en mysko grå stor dörr och en sunkig korridor, sen väl framme vid dörren spelar dom as hög musik och det jobbade bara killar där inne..men stället verkade okej, fast jag sa vad jag var ute efter och jag tror inte chefen gillade mina åsikter kring det. haha! Men sen åkte jag tillbaks till Centralstationen och mötte upp Annika så åkte vi på den gemensamma intervjun, sjuuuukt bra men pinsamt var det! Väl där inne träffade vi på BennyKenny som vi träffade i Ayia Napa 06! Hur stor är chansen lixom??! Galet! Sen på nästa gemensamma intervju för ProVoice träffade vi en Falu tjej :)
Fast där inne var det inte riktigt våran stil så om vi får jobbet kommer vi tacka nej, eftersom vi ska jobba för Assume nu :) Ska dit på torsdag kl 13.00 på nån information och utbildning :)

Nu ska vi göra oss klara för en liten promenix, vi är lediga idag :) Och ikväll ska vi ut och ta nån öl med Jocke och Lauren :) Eftersom Lauren lämnar oss för Australien på måndag!

Kommer upp lite pics imorgon!

"Väskfestival"


Hej hopp säger jag och min sambo Annika (från bussen)

Vi åkte till Stockholm imorse eftersom jag hade en intervju för Sunwing och där vi även mötte upp Bella som också skulle gå på den intervjun! Sen träffade vi Elin (Torbjörn) en sväng också! Sen hämtade vi ut våra stora resväskor på centralen och gick upp till bussen som ska ta oss till Göteborg! Jag råkade tappa resväskan på Annika i rulltrappan :P Jag hann typ skrika lite innan "Åh neej Annika..."

Nu ska vi leva sambo liv med Jocke ett tag framöver, han kommer o möter upp oss på stationen ikväll,
så det här blir spännande :)

Sen har vi massa intervjuer inbokade denna vecka.


Fullbokad!


Då är min vecka fullspikad! :)

Jag och Annika åker tåg till Stockholm på måndag morgon, dit jag ska på en viktig intervju/information. Sen ska vi träffa Bella och Elin där också :) Därefter tar vi BUSSEN ner till Göteborg, där vi ska bo och jobba ett tag! :D Har 5 intervjuer inbokade till vecka som kommer, och är sjukt laddad! :)

Ikväll ska jag packa väskan :) Wish me luck!

:*

klänning från ASOS


Säljer min klänning jag köpte till förra nyåret, men den är aldrig använd och prislappen sitter kvar.

Går bra att disskutera priset om någon skulle vara intresserad! ;)



http://www.blocket.se/vi/25774789.htm


Kollektivtrafik!


Herregud för SJ alltså! Vet inte hur många gånger jag åkt med dom och tågen blivit försenade, eller blivit helt inställda eller haft något annat problem! Så för att vara säker denna gång, då jag ska åka från Borlänge - Stockholm på måndag skickade jag ett mail till deras kundtjänst och skrev och klagade lite och jag ville vara garanterad att komma fram i tid denna gång eftersom jag har ett viktigt "möte" i Stockholm den 8: februari kl 10.00! Så svarar nötterna såhär:

"Tack för att du har kontaktat oss.

Jag beklagar att vårt svar dröjt så att tidpunkten för din resa har passerat. Hoppas att resan gick bra trots vädret"

Med vänlig hälsning

SJ AB
Annemo Rosenberg


Och västtrafik i Göteborg är ju helt körda också, och killen som jobbade på centralen i Göteborg för Swebus, alltså om nåt har hänt som inte är ens eget fel, med typ förseningar av tåg, en buss som inte kommer i tid eller ens dyker upp alls? Då är det väl deras plikt att se till att man ändå kommer fram till sin slut destination? Tydligen så behöver dom inte göra ett skit, bara kräva folk på massa extra pengar? Jag blir så jävla arg på kollektivtrafiken ibland! Håll tiderna och ge bättre service för fan!  


Dresses to die for!


Konstig rubrik tycker säkert många nu efter ni sett dessa klänningar! Men i mitt läge är dom verkligen "To die for"
Alla kläder, smycken, skor, prylar är verkligen "to die for" typ, hela världen är det känns det som just nu! Eftersom jag varit arbetslös sen i början av december så blir jag ju helt galen av att inte kunna shoppa längre! Galen är faktiskt det rätta ordet, jag kan inte gå på stan längre utan att tycka synd om mig själv, går och drömmer om kläder jag vill köpa, tar lite lätt på dom och tänker att "Åh, den där vill jag ha, fast jag borde inte, jag SKA inte köpa..för jag har varken plats i min "garderob" eller råd med det!" Helt sinnes, förstår inte hur jag klarar mig utan en endaste krona i inkomst per månad, eftersom arbetsförmedligen knasat till det så får jag inte ut några pengar av dom :( och kommer antagligen inte få det heller!  



 











   









:*(


Princess tjejor!















Idag kom Annika och Jessica hit och hämtade upp mig, sen drog vi in till stan, hämtade Annika's skor och tog en fika på kaffestugan och snackade massa skit & om framtiden, jobb och resor!

Sen tog vi en promenad hem till Jessica och drack kaffe och lekte med hennes söta dotter Leya! En sprallig tjej på 5 år! Min nya bäsis ;) Hon sa att hon aldrig haft sådär roligt, vi ritade teckningar, byggde ett hus till hennes skölpadda och lekte prinsessor :) Fick en kram av henne innan jag åkte hem också! :) Hoppas jag får busa med henne snart igen! Jag fick två söta teckningar av henne som jag ska hänga upp nånstans!


Skönhetsvård, är inte bara snyggt utan också farligt!




10 farliga ingredienser i din skönhetsvård!
Gå in här och läs mer:

http://www.salongk.se/artiklar/2010/02/03/80451517/index.xml?referred_from=/nyhetsbrev/salong-k/2010/02/03/20145784/index.xml


 

Hm, ja men egentligen, vad hade man väntat sig?


Paradise Hotel



Vad tyckte ni om Paradise Hotel finalen? Man visste ju nästan från början att Jackie skulle vinna?
Jag kommer ihåg i sommras, då låg jag och tjejerna och läste Aftonbladet på stranden i Cypern om vilka som skulle vara med i Paradise, och vi tyckte de flesta killarna såg bra ut :) Men inte riktigt så efter man sett dem på TV kanske :P


   

Tycker inte ni att Greta och Olinda är jävligt lika varann? Lika konstiga båda två!



Fast här har vi hetaste mannen som gått i ett par skor, Fredrik som var joker i Paradise :)


Vinn ett fint smycke!


Nu kan DU vara med och tävla om något fint smycke från ISCH DESIGN




Tävla hos http://millahoman.blogg.se/





Här är mina 3 favoriter :)


Städ & pysseldag


Idag har jag haft värsta super städ & pyssel dagen hemma! :)

Började imorse med att städa det stora badrumsskåpet, tog 1,5 timme ca..Blev jättefint :) Dammsög hela huset och har plockat in disk, tagit mig igenom ett berg med kläder jag hade slängt på ena sidan av sängen och vikt i fina högar, packat ner i påsar och hängt upp på min klädställning :) Ska reklamera en jävla möbel till IKEA också, för mitt sängbord är totalt sönder nu! Har skottat hela gården, varit ute på en liten promenad, fotat lite, sökt jobb, pratat med Siv (han är så söt, han ska baka semlor till mig och mams!) Har pysslat ihop en snygg top, med hjälp av ett trasigt halsband och ett gammalt linne. Har gjort en jättegod o nyttig sallad, med fullkornspasta, oliver, paprika, sallad, gurka, tomater, räkor som fick bli både lunch och middag idag:)





Fick dom här fina ljuslyktorna av min syster! :) Dom kommer från MIO.


Tävling - klocka!





Nu är det andra gången jag är med och tävlar om en klocka från http://weardesign.se/
och hoppas på att jag vinner denna gång :)




Vill du också vara med och vinna en snygg klocka? Gå då in på http://byalexandra.blogg.se/2010/february/utlottning-plastklocka.html#comment


Jag ser de snöar, jag ser det snöar..


Det var väl roligt, HURRA! Jävlar vad mycket snö det är ute nu! :D

Godmorgon!

ÅH, PINSAMT! har haft telefonen precis brevid mig inatt när jag sovit så hade jag 2 missade samtal och ett mottaget samtal från nåt random mobilnummer, kollade upp det nyss, och det var ett företag i Stockholm. Hade ju tydligen svarat och kommer ihåg att någon ropade mitt namn, men sen la jag på! Vaknade runt 6 imorse, fick lov att släppa in katten runt 7..stackarn, hade varit ute nån timme och såg ut att frysa jättemycket när han kom in! Min sötnos! <3

Hade även ett meddelande i röstbrevlådan från Titan AB, spännande! Jag funderar på om jag ska ringa upp eller ej?

Nu ska jag städa och planera min framtid lite!




Make Up Store tävling!


Precis vad jag behöver! Håller tummarna för att jag vinner denna från Make Up Store :)




Om DU vill vara med och tävla, gå in på http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.13864514 och tävla på hennes sida :)


Smoothie's!



Vem skulle inte vilja ha en sån här med sig på bussen, på väg till jobbet, eller bara svalka ner sig en het sommardag? Jordgubb/Banan smak :)





Gå in på http://millahoman.blogg.se/ och tävla där :)

Tävlingen avslutas 17 Februari!


Helgen & måndag!



Hej hej hallå!

I helgen var jag barnvakt åt världens bästa :) Vi gjorde pannkakor..




Buuusade massor! J gick lös på min kamera och knäppte kort på allt möjligt och jag har ca 10 filmer på Missy!









Vi gjorde en gubbe av hennes godisar :)



Och roliga chokladbollar! :)


Idag gick jag upp 05.50 ca! Åkte till Falun och dampade av mig lite på mäms jobb med Alexander & henne :P
Sökte massor med jobb, gjorde om mitt CV och skrev ut lite viktiga papper! Jag var även på ett special uppdrag och lämnade ett blodprov, gick tillbaks och käkade lunch med mäms! :) Gott! Currymos & Chorizo med morötter och bönsallad till (tackar Viktor för hjälp med stavning på korven där) ;) Åkte upp till Ingarvet o postade ett viktigt brev (håller tummarna över att jag får tillbaks en sprillans ny telefon, pga att min gamla har krånglat så jävla mycket sen jag köpte den) Sen åkte jag ner till stan, gick till banken och spärrade ett autogiro (BUS) :D Är så jävla förbannad när folk/företag bara drar och drar pengar från en fast dom egentligen inte borde! Idiots!
Sen började tjejen på banken snacka om jobb och pensionsparande..jag tackade och gick typ. Sen mötte jag upp Patrik så han äntligen kunde få tillbaks sin mössa som jag lånat ett längre tag! Sen fick jag damp och tyckte jag behövde lite motion, så jag gick runt tisken samtidigt som jag pratade med Annika i telefonen, bra sällskap där! 

 
Nu ska jag söka lite mer jobb och skicka ett mail till Jessica (min gamla chef) Behöver ett papper eller ett reg. nummer så jag kan få lite pengaaar av arbetsförmedlingen!

Cya!


RSS 2.0