Norskt påbrå!

Bästa låten just nu: http://www.youtube.com/watch?v=L9Ckh47pmXQ

lyssnat sönder den (snart) säkert spelat den 10 gånger sen jag kom hem inatt..herregud vilken bra låt!

Nu sitter jag och vänta på B som ska komma förbi, båda har varit ute och slirat lite ikväll..jag var på Hamngatan, sjukt nice ställe! Och sprang på "tröttmössan" som var med i Linda Rosing's program och han har lovat mig en fika när jag kommer tillbaks till Göteborg ;) Jag vann dessutom tävlingen vi hade ikväll, vi låtsades vara från Norge allihopa och skulle presentera oss som 3 olika kända "ord" i Norge. Jag fick lov att presentera mig som "Kosli.."Dom flesta gick på att jag var från Norge..men sen trodde nån kille jag var från Danmark, då sa jag "va fan i helvete..." så trodde han ännu mer att jag var från Danmark :P Shit vad de är kul att lura folk!

Nu ska jag sova, natti!


"for that professional look"


Var med och tävla du också, gå in på:

http://millahoman.blogg.se

E.L.F Cosmetics





ulrikasmycken.se

Detta fina halsband kommer från ulrikasmycken.se
Jag är med och tävlar om det hos http://millahoman.blogg.se


"NEJ NEJ NEEJ"


Kan bara säga såhär: Igår var verkligen inte min dag, var trött och irriterad och allmänt less på livet.
Var inge kul att komma till jobbet och det är minst sagt, kaos. Plus att det var trångt och ingen hade koll på något alls kändes det som :( Sen efter jobbet mötte jag upp B, B och Annika! Vi gick och tog en öl och laddade lite för kvällens match! Först körde vi en serie bowling i par, jag satte visst lite för höga mål så jag vann inte :P
Sen gick vi vidare och spelade biljard och hade trevligt :) Har inte sovit många timmar alls dom två senaste nätterna, har varit sjukt pigg och ja, jag vet inte..förväntansfull.

Men igår bröt jag ihop.

Idag var en något bättre dag, fick ett "NEJ NEJ NEEJ" när jag kom till jobbet imorse, blev placerad på en annan avdelning, och kunde absolut ingenting. Men jag lärde mig snabbt och allt gick som på ett bananskal idag tycker jag ;) Det "svarta hålet" som alla pratar skit om, är verkligen inte så. Någon frågade mig idag hur det hade gått och jag svarade att det hade gått jättebra, och att det var roligt! Fick bara ett hånflin tillbaks och ett ruskande huvud. Haha! Men jag gillar ju att ha saker att göra hela tiden, och det var det :)

Nu måste jag verkligen försöka sova, för imorgon väntar en stor dag, dagen jag väntat läääääänge på! :D :D

Gå ner i vikt?

Vill du gå ner i vikt på ett bra och sunt sätt? Besök Scandinavianhb.se för mer information :)

Var även med och tävla hos http://millahoman.blogg.se/2010/august/tavling-noka.html#comment



Jag skulle vilja vinna detta eftersom jag pendlat så sjukt mycket i vikt dom senaste åren, och behöver få ordning på min kropp igen :)


Träning!


Började dagen med att avboka ett möte, kändes sådär :S Men om det inte känns rätt från början så ska man nog inte ge sig in på något..har för många bollar i luften nu dessutom!

Sen körde jag ca 40 minuters träning, har gjort ett eget program som jag kör hemma och sen är jag ute och går/ska börja springa också :) ska försöka dra med mig Heiniken också :)

Och nu blir det bra och nyttig kost framöver också..igår åt jag couscos med broccoli och lite sweet and sour sås!
Frukost idag blir: Ett litet glas juice, ett ägg, lite gröt.

Det börjar närma sig enormt med allt jag har inplanerat, LOVE IT!

Nu spellista på spotify, grym!

Nu ska jag hoppa in i duschen! Ha en grym dag allihopa :)


Bodylotion & Nail Oil!

Jag är även med och tävlar om en härlig kroppslotion från i+m Naturkosmetik



Gå in på http://millahoman.blogg.se/2010/august/tavling-body-lotion-nail-oil.html#comment och kommentera hennes inlägg och länka själva i eran blogg så är ni med!


Tävling om rosa topp!

Nu när hösten snart är här kan det vara snyggt med en färgglad topp :) Var med du också och tävla hos http://millahoman.blogg.se/2010/august/tavling-rosa-topp.html

Besök Ingelita.se där du kan shoppa loss ;)


Träning, projekt, musik!


Nu har jag tränat 2 gånger idag, bättre sent än aldrig eller hur är det ;)

Imorse började jag med lite olika övningar här hemma, och sedan har jag trotsat regnet och var ute på en långpromenad ca 1 timma. Blev bara lite blöt om skorna och byxorna! Så de va inte så farligt :)

Så nu ska jag lägga upp ett eget tränings schema så man kommer igång rejält, sen ska jag även börja träna gym på jobbet (om jag nu får några mer timmar) suck...känner mig arbetslös just nu. Har jobbat som en jävla idiot i flera månader, och nu har jag inge jobb på 1 vecka, sen har jag semester i 2 veckor, sen ska jag till Dalarna 1 vecka..och eventuellt jobba lite hemma :D håller tummarna! Men tänk om jag inte får jobba på 1 månad, jag kommer ju mer eller mindre dööö :O Hojta till om ni har något jobb till mig! :)

Nu ska jag fortsätta med mitt andra projekt :) Dom kommer bli så snygga va! Håller på att göra ett par jeans-shorts!

Och bra musik kommer från de fetaste högtalarna..me like! Har bästa spellistan på spotify nu!
Gaaaah, vi missade Promoe i lördags :S fast han hade en spelning så jäkla sent så vi var lite opepp då faktiskt...men de blir la fler gånger hoppas jag!

Ska ju på Hoffmaestro på fredag, de kommer bli fett! :)


Senator Hotel!





Sådär, mitt ena projekt hemma...men inte riktigt klart än :) jag vill ju plantera massa fina saker också, men det känns som hösten redan är här :( Vilken tråkig sommar det har varit i Göteborg, har mest regnat faktiskt :(
Men snart får jag min 2 veckor's efterlängtade semester, får träffa massa vänner, ligga och steka på stranden, äta massa god mat, hälsa på mitt gamla jobb och lite fest blir det väl också ;) Vi ska bo på ett 3 stjärnigt hotell med frukostbuffé och det är familjevänligt, så de blir nog bra :) Sjukt fint ser det ut att vara :)




Dream big!


"When it feel like you been waiting all your life for the second
You'll be a fool to just let it past so go and get it
No matter near or far, to the moon, the stars
I'll do whatever I need to follow my dream"

Jazmine Sullivan - Dream big


Bless yaa!

Kapten Röd









Kapten Röd spelade igår vid Storan i Göteborg, grym men jävligt kort konsert...tiden gick alldeles för snabbt!
Det var grymt mycket folk och här stod vi först, men såklart så ska jag stå längst fram på alla konserter, så vi gick runt hela skiten tills vi kom längst fram såklart! :D Ingen hejd på oss!

Sen drog vi till ett hak där de spelade reaggae musik och alla dansade och var glada :) Sen åkte vi hem efter en galet bra kväll! Hängde med nån reggae dude, som känner Kaptenen och han lovade att vi skulle få träffa honom efter spelningen, men han dök aldrig upp så det blev inget :(

BTW, jag MÅSTE skaffa nytt körkort, jag kommer knappt in på några klubbar för ingen tror att det är JAG på kortet :( Nästan blivit nekad flera gånger, får lixom ställa mig och förklara för alla att man faktiskt kan förändras på nåt/några år och även färga håret..inte alla som tänker så... ;)

Men jag ser fram emot den 21:a! Då blir de reggae/dancehall igen! :D


Kapten Röd!


Idag såg jag Kristoffer från paradise 09 på stan :)

Och jobbar som en gnu, jag har kommit in i någon slags jobb-koma nu tror jag...är inte alls glad över allt jobb och slit :/ Bara 5 dagar kvar nu.....!

Nu måste jag gå och lägga mig, börjar 07.00 imorgon...uuuh! Men får gå hem tidigt..då ska jag hem och ta mig ett glas vin och sen ska jag in till stan och möta upp lite folk och se Kapten Röd spela på storan!!!!! :D Längtar!! Kommer bli fett som fan :D Lite reggae sommar iaf, PUSS! 


Kändishäng!


I lördags hade jag världens världens bästa kväll kan jag säga :) Jobbade såklart hela helgen, men sen fick jag lite inside information om att en viss person var i Göteborg och jag och brudarna hade sedan länge planerat att gå till Port du Solei den helgen, så vi drog ju dit som planerat i lördags (stan's bästa häng just nu!!) shit, vad folk det var! Och vem sprang jag inte på där inne då? :) Fredrik Nyberg som var med i Paradise ;) och även Catja, Cimon, Andreas och sen skulle även K och Stefan komma dit hörde jag? Jag svävar på moln fortfarande typ :)

Sen träffade jag och Lauren Jack Bauer också, han som var med i 24 :) Kiefer Sutherland
Han var lite stram men Lauren fick ett kort med honom, jag hade ju såklart glömt min kamera hemma :(



Idag är jag inne på min 5:e jobbdag, 6 more to go! woho!
Sen från nästa vecka har jag inget schema än, men antar att jag kommer jobba hela den veckan..men då kräver jag minsann 1 ledig dag..annars kommer jag jobba 15 dagar i rad och det vill jag väl inte?

Sen åker viiiiii! :D Cypern, jag längtar så mycket! Underbara land <3


URF :'(


Åh, idag drar alla till Uppsala, till reggaefestivalen..och här sitter jag kvar i Göteborg :( ska ju jobba hela veckan och helgen så det blir ingen festival i år heller :( damn it!

Men istället får jag en grym semester på 2 veckor..ser fram emot den så sjukt mycket :) Har pratat med lite folk nere på Cypern och dom säger att dom saknar mig! Ska bli så sjukt kul att träffa alla igen, var ju över 1 år sen :)
Miss ya all!

Nu ska jag lägga en order för CK och sen ska jag ut på en promenad!

Take Care!


Live together, Laugh whatever, Love forever!





det vill jag tatuera in :) det är ett bra budskap..tycker man ska leva lite sådär :)


:)


Hej alla trogna blogg-läsare ;)

Ber om ursäkt för att jag inte uppdaterat på sjukt länge.

Mycket som händer, hela tiden, och jag orkar tyvärr inte uppdatera min blogg varje dag. Eller jag hinner faktiskt inte om jag ska vara ärlig.

Jobb, jobb, jobb. Nu kommer jag antagligen jobba 14 dagar i rad, om jag inte får ledigt på onsdag, time will tell! Men jag klagar verkligen inte, jag tycker det är jättekul, och jag älskar mina jobb :) Kul med lite variation. Och jag fick sjukt mycket uppskattning idag på jobbet, gick även på en promenad med världens sötaste tant! Inte helt fel att få sällskap till jobbet :)

Nu är det bara 20 dagar kvar tills jag och Elin börjar våran semester! :D Jag längtar så jag spricker! Dom har just nu mellan 40-45 grader i SKUGGAN! Hoppas verkligen vädret håller i sig tills vi kommer ner :) Men lyssna här, jag kanske även ska jobba på min semester, vi får se hur det blir...får besked när jag kommer ner!




Nu måste jag jobba lite till, hejsvejs!


RSS 2.0