Gran Canaria


Inget av det jag hade planerat för jul eller nyår blev av, varken jobb eller fest, eller någon kortare resa med tjejkompisarna..istället slog vi på stort och bokade en sista minuten resa till värmen - så om exakt 11 timmar sitter jag i bilen på väg till El Stockholmo, sen vidare till Solarieöarna! :D

Så nu är det dags att packa om väskorna, fixa naglarna, tagga till, sova nån timme, sen dra härifrån!

Jag önskar alla en god jul och ett gott nytt år! :)


Happy feeling!


Happy feeling!

Jag har sagt upp mig från mitt livs mest krävande jobb som var både fysiskt och psykiskt krävande, och jag är nöjd. Jag har jobbat så sjukt mycket sen i juni, överallt. Så jag är mer eller mindre en levande zombie..min kropp har fått tagit smällar och nu tänker jag inte tillåta detta längre. Har knappt haft någon fritid utöver jobbet och därför ska jag göra en nystart 2011, och jag vet att det kommer bli ett awesome år! Mycket planer, och mycket framgångar!

Har redan fått finaste julklappen av L, och min mamma som bjöd med mig och syrran till Stockholm och hade det helt underbart i 2 dagar :) Kommer även få en julklapp på jobbet på fredag, och jag är förväntansfull och nyfiken! :D

Sen efter jul blir det antagligen bye bye, Sweeeeden! Då ska vi helst ligga och svettas på en strand och ha det skitbra!

<3


Cute dress!




Ja, en söt klänning till jul eller nyår kanske? :)

Inget är dock spikat för jul och nyår än, finns väldigt många olika alternativ och vilka jag ska hänga med eller vart i landet, eller ens i Sverige är väldigt oklart än. Jobb eller inte är också oklart! Känns lagom kul att jag kan planera en vecka i taget just nu pga, mycket jobb.

Har haft ett par riktigt bra dagar både i Stockholm och Dalarna <3


RSS 2.0