Ögongodis ;)


Idag har vi köttat på som bara den! Mycket krånglade dock idag och allt krångel drog ju såklart ut på tiden, så det blev väl 11 timmars jobb idag. Imorgon ska sis komma och hämta mig 05.45! Sen jobbar vi tills vi är klara och att det behövs! Jag gillar att jobba med min syster, och de andra tjejerna är också roliga :) Det finns ju lite ögongodis på stället vi är på också, inte helt fel ;)

Hade för skojs skull med mig min stegräknare på jobbet idag, gick lite över 7000 steg idag :) Det är bra!

Nu ska jag bara lägga in timmarna jag jobbat idag, kolla klart på Anna Anka (endast för hon är så sjukt ful och konstig så måste jag ju kolla) och jag ska betala två räkningar, det kommer ju svida rätt hårt dock!

Sen ska jag SOVA! :)


Lyxfika!


Jag har sån ilska inom hela mig just nu, har ont i hela kroppen! Är så arg och irriterad så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Vill hem till min lägenhet och jag saknar min katt och min mamma och alla mina saker hemma.

Mitt är MITT, men vissa verkar ju ta för givet att dom kan låna och göra som dom vill med mina ägodelar?! Blir så jävla störd!

Har jobbat ca 5 timmar idag, gick bra! Såg en kopia av Adam Sandler, han var lite rolig :) Han hade nog för övrigt inte alla hemma! Han yrade om bananer och om andra saker jag inte förstod mig på..

Sen åkte jag hem och donade lite, försökte även ringa ett viktigt samtal. Men såklart ska alla ha telefontid! Måste komma ihåg att ringa imorgon bitti och överklaga! Förstår inte varför de tvingar någon betala något man inte ens har använt? En tjänst som jag inte ens har ansökt om eller som jag använt mig av? Sen dyker en fet räkning upp i brevlådan, nej..detta får omprövas!

Sen tog jag en promenad efter jobbet, var hemma någon timme och körde en lyxfika, med kaffe och mazarin!
Sen gick vi hem till min farbror på en fika och pratade lite om allt möjligt.

Längtar tillbaks till våren! (Nästa vecka!) :D

Nu ska jag bara chilla. Cya!

The best monday in a long time :)


Har inte haft något internet sen i torsdags kväll, lite störande! fett beroende av skiten :( Eller iofs, på jobbet har vi ju tillgång till det. Men inte så populärt att sitta och blogga under arbetstid kanske :)

Men mycket har hänt sen sist, tänkte bara fatta mig lite kort.

Flytt - och jag är kär i våran lägenhet
Jobbet - Köttade verkligen sista timmen (vinst var en biobiljett) som Christian kammade hem.
Stressig vinkväll hemma - Karisma - Spöregn - Sova
Resa med stil (inga kommentarer här egentligen) Swebus i ett nötskal! SJ däremot räddningen ;) 
Trött dotter anländer till Dalarna - Titta spännande serier, dricker smirnoff och äter nötter med Paps!
(lördag & söndag)
Jobbar - mjuk start i söndags med endast några timmar
Gick upp halv sju idag (notera tiden!) - Inte normalt om man känner mig! Men är man en arbetsmyra så är man :)
Tycker jag är duktig som jobbar på min "semester" här hemma i Dalarna :) Tack sis!!! :D

Jag skickade ett sms till min mäms idag om att jag skulle tjäna deg idag!
Fick ett roligt svar tillbaks: jag är seg som en deg 

haha! tyckte det var lite skoj, var dock roligare när jag läste det snabbt första gången!

Jag träffade min mäms idag, första gången på väldigt länge! Blev bara en snabbis på stan, men jag blev glad :) Hoppas vi syns snart igen! <3

Take Care!  :*


Smakprov på våran lya ;)


Idag gick vi upp vid 9-tiden för att duscha, fixa i ordning oss och äta gemensam frukost som vanligt :) Börjar bli en vana nu, och jag går jämt upp innan Annika :P haha! Ska bli såå skönt att slippa dagiset ovanför, snarkande folk och konstiga grannar, och en dryg Jocke (skämt å sido) men ja, nu får vi iallafall vårat eget place. Och det ska bli så jävla nice! :D

Åkte dit idag innan jobbet och dumpade väskorna och tog lite kort :)









Nu fick ni ett litet smakprov på våran lya :)

Nu sitter jag hemma och väntar på Annika, sen ska vi städa ur den här lägenheten och sen åker vi till våran lägenhet och ska sova där inatt :) Jag fick lov att gå hem några timmar tidigare från jobbet idag..mådde så sjukt konstigt. Hade migrän hela dagen och sen började jag kallsvettas och var jättevarm i pannan, så jag tror jag har lite feber också :( Men jag har vilat nu och fettat mig med kakor och lite godis..Så nu mår jag ju nästan ännu värre, känner mig hur tjock som helst efter svullat i mig alla kakor :(

Nu ska jag dra fram damsugaren så mina sambos blir glada på mig när dom kommer hem!

Dalarna på lördag, jag längtar så sjukt mycket! :D Har aldrig saknat min familj såhär sjukt mycket om jag ska vara helt ärlig! <3 Är så glad att jag har er! Och får träffa alla mina underbara vänner snart igen!

PS. Idag har det varit "shorts väder i Göteborg" ;) Drömde ju dock om Dalarna och att ni hade sjuukt mycket snö hemma, stämmer det?

Puss!


FLYTTDAGS :)


Imorse åkte vi och klippte oss, och jag kokade nästan av ilska medans jag satt i stolen (elever som klippte oss) ja, jag vet inte vad man ska säga riktigt? Men håret är ju iallafall nyklippt och fräsht för en 100 lapp, så jag borde väl inte klaga egentligen..vad hade man väntat sig egentligen?

Roligaste var ju att de kommenterade mitt slitna hår som vanligt..
"Ja, vad gör man inte för att se snygg ut" Han menade att jag tydligen hade tonat det lite för ofta tror jag :(
Men snyggt att gå runt med utväxt då? Det är fan det fulaste som finns!

Idag efter jobbet åkte vi och mötte upp Mattias, så nu är nyckeln till VÅRAN lägenhet kirrad! Så imorgon innan jobbet åker vi dit med våra resväskor och dumpar dom där och ska mäta och kolla lite. Sen efter påsk åker vi väl ner med ett stort flyttlast? Och blir äkta göteborgare!

CYA!

Klipptid :)


Jag blir bara så SUUUR! varför ska allt skita sig?

Jag åker iaf hem till Dalarna på lördag, med eller utan resväskan och all min packning blir spännande att se!
Vi lär ha ett jävla flyt om allt ska lösa sig på bara 2 dagar nu, vilket jag absolut inte tror det kommer att göra :(

Jag menar hur ska jag kunna leva på en halv månadslön (bara timlön, dessutom) och jag har tusen utgifter, räkningar och en hyra jag ska betala av isf med den lönen?

Alltså jag önskar jag kunde vinna lite pengar så jag fick leva kvar i min dröm bubbla.

Annars måste jag flytta hem till Dalarna igen och börja om på ny kula, känns ju jävligt tungt faktiskt..nu när jag haft så bra flyt i Göteborg...so far.

Imorgon ska jag och Annika klippa oss 09.30! Jag längtar sååå mycket! Hejdå kluvna hårtoppar :)
Sen ska vi möta upp J på stan och hitta på något busigt som vanligt..:)

"Man kan inte alltid glida på en räkmacka.." true or not..TRUE!

Föresten, så är det en finsk brud/tant som har typ terroriserat mig ikväll, 3 samtal om att jag är otrogen med hennes man? WTF! Alltså är det någon som driver med mig eller vad är det frågan om?!

Nu ska jag sova och hoppas på bättre flyt imorgon ;)


Lägenhet?


Idag är det tissdag (som de säger här i Göteborg) lite gulligt faktiskt, har själv börjat ta efter mycket efter denna dialekt. Lite störigt att man anpassar sig så mycket efter något.

Tänk att måndagar jämt ska vara så förbannat jobbiga! Var så arg och irriterad igår att jag var på väg att stanna hemma från jobbet, men jag pallrade mig iväg tillslut ändå..tyckte jag var strongt gjort av mig :)

Igår när vi kom hem så chillade vi mest, hade fått svar om en lägenhet i Hjällbo han hade fått över 50 mail, men hade bara svarat till oss och en till tjej, så håll tummarna för oss nu ;)

Annars har vi en backup, vi tar över Mattias & Viktor's lägenhet i Bergssjön om det krisar. Fast då lär vi hitta en inneboende, för hyran ligger på 7500:- vilket är lite mycket :( Men den lägenheten är sjuuukt stor och mycket fin, fast området är väl sådär..

Nu ska jag göra mig en kopp kaffe så jag vaknar till liv!

OM jag längtar tills helgen eller, först på fredag är det Ladies Night på Karisma :D :D Gratis inträde och sen är det massa roliga happenings som händer där inne under kvällen! :) De bjuder på cupcakes, lottar ut presentkort, mm.
Och på lördag åker jag ju hem till Dalarna, ska bli så enormt skönt faktiskt. Behöver lite space några dagar så jag kan styra upp mina saker hemma och träffa familj och vänner, som är saknade! 

Puss, ha en bra dag! 


Trädgårn!




Här kommer en vimmelbild från Trädgårn i lördags!
Annika & Jag





Jag är på så jävla dåligt humör, vet inte riktigt varför. Men man är ju beroende av vissa saker och i mitt fall just nu, pengar! 

Vi var och kollade på en lägenhet igår kväll, allting var ju helt OK, förutom själva läget! Den låg mot Landvetter, så det går bussar in till stan som tar ca 15 minuter, och ett månadskort ligger på nästan 600 spänn.
Ska ringa ett nummer idag och kolla, en tjej som hyr ut sin lägenhet i 3 månader, vore ju nice till en början!

Orka måndagar? Vad är det för fel på mig?

Jag är bara så jävla less just nu..på allt!


Charader och öl


Kvällen igår var lite speciell men också väldigt rolig, jag och Annika gick över till våran granne runt 9 tiden på kvällen..umgicks med typ 30 + :are och drack öl och lekte charader!

"Gör upp en eld på en tisdag"
"Gå som på avenyn"
"Pizzabagare"


Ja, det var bara några av dom meningarna vi hade :) Vi hade iallafall sjukt kul, men sen gick vi över till oss och bytte om, eftersom kvällens dress code var klänning och pumps! Sen åkte vi in mot stan - "Trädgården" där alla folk var. Så vi mötte upp Natalie, Gavin, Norris, mfl :D Men när vi kom in där fick jag en sjukt dålig känsla..Kändes som man var på ett högstadiedisco eller något liknande. Så alla som har sagt att Trädgården är ett tråkigt ställe - jag håller med er ;)

Och om man inte har pengar så kan man ju ha det gött ändå! Jag drog en liten fräckis inne på krogen:

"Jag slår vad om att jag kan dricka upp 2 glas öl innan du hinner dricka 2 shots..Den som förlorar betalar, det finns 3 regler" Tror ni inte jag vann eller? :D wooho!

Nu ska jag laga pannkakor till mig och Annika!

Ha en bra dag allihopa!


Vin!


Nu ska vi över till grannen på ett glas vin :)


Sen runt 10 tiden ska vi ner på stan och möta upp Natalie & CO :) Blir nog en trevlig kväll :)


CIAO!

Chez Amis!


Solen skiner, och jag är på strålande humör :) Är dock lite ensam, Jocke är på jobbet och Annika ligger och sover, och själv sitter jag och kollar på The Hills och dricker vatten och äter lite godis! :P Grannarna var nyss och plingade på men jag vågade inte öppna :P Ska gå över till dom lite senare, men först ska jag hoppa in i duschen!

Måste snart göra någon "lunch" och sen gå ner till ICA och köpa ett par strumpbyxor som jag kan ha ikväll!
Vi ska till Chez Amis ikväll och äta middag och fira Natalie :)

Åh, jag är sååå glad! Ska hem till Dalarna nästa lördag :D Har inte bokat nån retur biljett, får göra det när jag kommer hem sen! För jag vet inte vilken dag jag ska åka "hem" till Göteborg igen :P

Men boende biten börjar lösa sig, tror jag. Vi har lite på G och nu ser det faktiskt ljusare ut än för bara någon dag sen. Det dryga är ju att vi lär flytta ut till veckan som kommer! Känns som vi har hur mycket som helst med oss! Vet inte hur jag ska orka flytta med min tunga resväska :P Kommer inte ens få igen den..När jag packade förra gången var jag tvungen att sitta på den för att den skulle gå igen :P

Lägger upp lite pics, later!


Soffan!


Oj, lägenheten som vi kikade på idag på Avenyn, var ju helt åt helvete! Vi hade nog sjukt stora förväntningar på att den skulle vara bra! Men icke! Vi blev totalt lurade och dissade, så nu laddar vi om och tar nya tag för nästa visning! Har några på G!

Idag så skulle vi dock bara hem och chilla efter jobbet, såklart ringde Jovan mig när jag var på jobbet, pratade med honom och "Petterson" efter jobbet, så det slutade med att vi mötte upp dem på Karisma för några glas, sen gick vi vidare till Lounge där jag även mötte upp K för några snabba ord :) Sen gick vi in och hade det roligt/trevligt! Sen åkte vi gratis taxi hem, sweeeet!

Vi gick hem och nu ska vi sova helt enkelt, och imorgon laddar vi om för nya tag, då vi ska ut med Natalie och gänget och käka middag! Och "Martinsson" våran granne ska bjuda på ett glas vitt vin! Kan nog bli trevligt!

Ciao! Soffan ikväll :)

Torsdags öl!


Oj, vilken flummig dag detta varit :) Sov säkert 11 timmar inatt, välbehövligt! Men kanske en aningen övertrött idag på jobbet..skrattade ÅT Jonathan och MED honom åt allt möjligt :P Han skrattade så mycket att han blev röd i ansiktet och fick lov att gå iväg ett antal gånger, själv satt jag och kippade efter luft!

Kom till samma tant idag som igår "Du låter som en liten mus, jag hör inte vad du säger..kan du prata högre"
Klart jag började fnissa lite, då skriker hon "Va fan ringer ni när jag ligger och vilar för, du får prata högre, jag hör ingenting" Alltså vad är chansen på att man ringer samma människa två gånger på 2 dagar, och hon säger exakt samma sak båda gångerna? Jag dog av skratt efter samtalet!

Imorgon ska vi ha samtal med chefen, men jag vet redan vad vi ska prata om..så jag är glad och nöjd :D Tror jag alla på jobbet är! En liten extra slant på lönen är ju aldrig fel, så nu gäller det att skaffa fler konverterade kunder!

Idag har vi jobbat, och sen när vi går ut från dörren stod Natalie och Gavin där, de skrämde bokstavligen talat skiten ur mig! Jag hoppade högt, sen blev de kramkalas :) Sen tog vi vagnen in till stan och begav oss mot Victoria och tog en öl och snackade lite :) Gavin är nämligen här på besök från england. En kille vi träffade i Cypern! Sen sprang jag även på Kristoffer ute på gatorna, det var ju trevligt! Hur stor är chansen egentligen i stora Göteborg?

Imorgon ska vi gå upp lite tidigare och åka in till stan och leta efter en present till våran kära vän Natalie, som fyller år imorgon..(egentligen idag då eftersom klockan är efter 24) Sen ska vi jobba och sen ska jag och Annika antagligen kolla på en lägenhet på avenyn om tjejen hör av sig till oss!

Och på lördag ska vi ut och käka och fira Natalie :)

Nu ska jag sova så jag orkar gå upp i tid imorgon :)

Natti!


Sweet dream!


Idag innan jobbet mötte vi upp Jonathan på stan och tog en fika med honom :) Blev en Mc Flurry, Lion Deluxe och en kaffe för min del, mums! Sen fettade vi oss ännu mer på jobbet och åt en varsinn brownie :P

På jobbet hade vi lite krångel med dialern idag, hahaha..dog av skratt när Jonathan och grabbarna vräkte ur sig kommentarerna om allt. Det var lite kul faktiskt! Vi hade inte alla uppgifter på kundkorten, men det gick väl till slut ändå, men vi har nog inte sålt så dåligt en enda dag tidigare. Kom bara till sånna som inte kunde svenska och MALMÖ :( Sen hade vi även ett möte på kvällen som gav alla en liten kick tror jag ;)

1 vecka kvar till lön, ATT jag längtar eller?! :D

Hände nyss en sjuk grej, första gången jag somnade innan kl 24, shit..Jag somnade brevid Annika, SITTANDE i sängen med kläder och smink på mig. Vaknade upp en snabbis i ren panik typ och nu ska jag krypa ner igen :)

På fredag ska vi kolla på lägenheten på avenyn! Sååå glad :D

Gonatt folket!

Deprimerad!


Fick reda på en sak idag som gjorde att jag nästan övervägde att dra till Cypern igen..

Men fan vad jag hatar att ha beslutsångest och jag blir bara deprimerad när jag går och tänker på det dagligen, vad jag ska göra i livet?

Har sökt ett antal lägenheter här i Göteborg nu och har fått svar från två stycken, en tjej ville att vi kommer och kollar på hennes lägenhet på Avenyn på torsdag. Den låter ju sjukt nice, och inte så farlig hyra faktiskt :)

Sen beställde vi klipptid idag så både jag och Annika ska klippa oss på onsdag nästa vecka för 100 kr styck :)
Det är en salong med elever som klipper. Först klev vi in på en salong idag där de stod att dom bara tog 80 kr för klippning, det var helt tomt när vi kom in, så vi traskade igenom hela salongen och kom in till fika rummet, då säger de att dom inte har öppnat än men rekomenderade då det andra stället :)

Imorgon ska vi ta en glass med Jonathan innan jobbet, våran nya homie :) Sen ska jag jobba och sen ska jag hem till N efter jobbet! :)

Take Care/M


En tjockis eller Madde?


Annika's kommentar imorse:

"Jag vet inte vad som är värst, du eller en tjockis som sitter på en stol"

Jag sitter tydligen alltid i vägen eller på nåt konstigt sätt på en stol tycker hon :) Antingen använder jag bara 1/3 del av stolen eller så skjuter jag ut den jätte långt från bordet :)

Idag skiner solen jättemycket :)


Överlevde denna måndags ångesten!


Äntligen är måndagen över! Hade sån sjuk måndags ångest tidigare! :( Men jag överlevde denna dag!

Har varit så sjukt trött idag på jobbet, övertrött är nog bara förnamnet har verkligen skrattat åt allt - ja, då menar jag verkligen allt!

En liten kille svarar i telefonen "Heeej"
Jag "Hej, jag heter Madeleine och jag söker Ola"
Killen "Nej, Ola är på toa!"

Jag börjar as garva och säger ursäkta. (PINSAMT!) jaaa, men jag tyckte det lät så roligt eftersom det rimmade!

Sen kom jag till en telefonsvarare och den sa:
"Hej, du har kommit hem till familjen ren och hjort!"
Det tyckte jag också var så sjukt roligt, men det var jag nog ensam om på jobbet!

Sen blev jag utbjuden på dejt av nån som var född 67, haha! En kille som inte hade råd med pension och fick leva på hårt bröd och vatten, då skojade jag och sa att jag var i samma sits och då sa han att vi kunde äta en macka tillsammans istället, och sen skämtade vi vidare, sen sa han att vi kunde dela på mackan. Alltså jag var så övertrött så alla samtal spårade ju nästan ur idag!

Pratade om ledighet idag, och har kikat biljetter hem till Dalarna nu, verkar ju näst intill omöjligt att komma hem. Varför är SJ så dyra och varför ska bussarna ta upp mot 12 timmar? HELT GALET! Då kan ni ju kanske förstå varför jag vill ta ledigt måndag-torsdag? Men det verkade ju inte gå :'(

Puss

Måndags ångest!


Den började redan igår - så det skriker om det!

Tycker inte om måndagar, är det någon som gör det egentligen?

Jaja, det är väl bara göra det bästa av dagen ändå, solen skiner ju iallafall :)

Föresten, är det någon som har en mobil laddare till en Sony Ericsson? Vore guld värt, hör av er isåfall ;)


Ballerina skor!

  


Det är så mysigt och fint väder ute nu, så jag vill bara shoppa massa vår och sommar kläder & skor :)

Dom här skorna kommer från HM, jag hade ett par svarta ballerina förra året som jag älskade och dom slets ganska bra :) Så jag tänker nog investera i ett par nya ballerina från HM i år :) 

Juste, inatt snöade det här i Göteborg. Typ snöstorm! Det var sjukt, det kom från ingenstans och snöade läänge, och idag är det fint väder igen!

Håller tummarna att snön håller sig borta  :)


En svensk sommar!


Om jag säger såhär, kort och gott: Jag har precis fattat mitt bästa och viktigaste beslut någonsin!

JAG STANNAR I SVERIGE!

Alltså jag vet inte hur många personer jag pratat med om just detta, Cypern eller Sverige?
Och de flesta säger ju faktiskt Sverige, och vi har diskuterat fram och tillbaks om allt möjligt. Visst jag älskar Cypern, har jätte många vänner och bekanta där nere som jag saknar så sjukt mycket! Men jag måste tänka lite logiskt, och på min framtid! Har på G så sjukt mycket bra saker här hemma, så jag kan inte bara glida runt på ett bananskal hela tiden..Jag vill faktiskt kämpa för att komma någonstans! Och om jag åker tillbaks till Cypern - så behöver man inte ens tänka..det låter sjukt, men det är nästan så det funkar där. Avrio är nyckelordet där.

Så nu har vi ca 2 veckor på oss att hitta nytt boende, wish us luck!

För övrigt så igår var typ bästa kvällen på läänge! Även fast det var lite strul hit och dit! Vi var först i hammarkullen och drack ett glas vin och bara tog det lungt, sen åkte vi in till stan där vi mötte upp Jovan och tog en drink med honom inne på Locatelli :) Sen gick vi vidare och försökte komma in på Push, men det gick inge vidare..inga kommentarer, haha! Vi gick då istället till Lounge, älskar det stället! :D Första gången jag var där, men absolut inte sista ;)

"Det var sånt sug i den blicken"

Sen gick jag och grabbarna till Park Lane, jäklar vilket drag det var där inne, spelades med pop och trallpunk typ? De va lite kul! Alla dansade helt galet!

Drack en red bull till frukost, så nu är jag fit for fight :) Ska gå och handla lite på ICA sen kommer Natalie hit!

Kul när man kommer hem till lägenheten..lampor lyser, musiken är på men ingen är hemma?


Powernap!


Igår skulle vi handla efter jobbet och bara ta det lungt tänkte vi, planerna ändrades ganska drastiskt på jobbet. Efter mycket tjat så satt vi på bussen på väg in mot stan igen, åkte hem till Jovan's polare och drack lite vin, sen hängde vi med dem ut på Karisma! :) De hade sushi kväll där, fast vi missade den tydligen..våran taxi snubbe var lite seg :P Men vi hade en jättetrevlig kväll! Gratis är gott ;)

Kom ganska nyligen hem har varit på stan och sprungit, vi åt nyss köttbullar och makaroner, med bea och ketchup! Vi orkade inte handla någon mat varken igår eller idag, så vi tog det vi hade hemma bara! Vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll än, kanske blir fest i hammarkullen?

Fick nyss ett samtal av min älskade vän Natalie, så vi ska möta upp henne och Norris lite senare lutar det mot :)
Var tydligen något band som skulle spela på ett ställe ikväll, får se om vi går dit eller någon annanstans!

Nu ska jag iallafall ta mig en liten powernap :)


Bad day!


Vilken dålig dag jag haft! Började imorse av skrikande barn utanför lägenheten (lyckas ju bo brevid ett dagis) + att våran sambo inte heller är så "mysig" på mornarna..har massa konstiga ljud för sig, bla. när han borstar tänderna, gurglar han :P

Väl på jobbet fick jag en sjuuukt seg start, i ca 4 timmar utan några framsteg..men eftersom jag hade sån sjuk positiv energi idag, så lyckades jag vända på siffrorna lite mot slutet :) Så jag blev lite nöjd ändå! Trots att mitt sista samtal krånglade lite, så fick ta hjälp av både Jonathan och chefen, vi lyckades dock fixa till det till slut så jag fick en till order :)

Skyndar oss iväg till spårvagnen när vi slutat - vilket slutar med att både jag och Annika får en fet onödig faktura typ. Stackars oss! Halva min lön kommer väl gå till det :( Jippie! Jag som redan hade ekonomiska problem så det står härliga till!

Sen fick jag ett sms av våran sambo som säger att vi måste flytta härifrån om 2 veckor senast..så jag vet i fan hur vi ska göra just nu! :O Har en liten reservplan som vi ska snacka mer om i helgen, jag håller tummarna!

Nu ska jag försöka sova - även fast jag har sjuukt mycket att tänka på. Får se om det blir någon sömn :/


Beslutsångest!


Fick inte så mycket respons på mitt förra inlägg, tiden börjar dra ihop sig och jag är fortfarande sjukt osäker på hur jag ska göra! Vilken väg i livet jag ska välja att gå lixom?

Det var så roligt igår morse, först hittade jag ett kvitto i FRYSEN, tror Jocke bara hade slängt in allt efter han  hade handlat, så jag berättade det för Annika. För jag tyckte det var lite roligt..Sen öppnar hon dörren och tittar, då tar hon fram en smink-penna och frågar, men vad fan är det här då?!
Jag hade lagt in den där bara nån sekund innan, för den skulle bli lite stel för då är den lättare att sminka med :)

Idag ska jag och Annika iallafall luncha med Jonathan, en kille från jobbet :) Nu sitter vi och äter frukost och igår var vi så smarta när vi kom hem från jobbet att vi fixade matlådorna redan då, så idag blir det kycklingsallad :)


Göteborg vs Cypern!


Bo i Göteborg eller Cypern är den stora frågan! (Den dagliga frågan till och med)

Jag har ju blivit erbjuden jobb på Cypern - och kommer bo på antingen ett hotell med (6 pooler!) och massa annat lyx! Eller på bargatan och har nära till ALLT! Men frågan är ju om jag verkligen vill "slösa" bort mitt liv 7 månader till? Eller om jag ska skaffa lägenhet här i Göteborg och vara lite seriös för en gångs skull? :)

Jag och Annika har haft det här samtalsämnet, ja..jag vet inte hur många gånger!

Jag kan verkligen inte bestämma mig för hur jag ska göra..Hur skulle ni ha gjort? ;)


Bichon Havanais


Åh, vilken underbart BRA helg jag har haft :D

Hade så sjuukt mycket energi både i fredags och i lördags! Älskar när man mår sådär bra :) Det var en man jag pratade med närmare 19 snåret i fredags, det första han säger är "men hur orkar du" Jag snackade på som fan, "Nä, men du vet jag har fortfarande jätte mycket energi, kvällen har ju knappt börjat..." Han skrattade åt mig och vi pratade ganska länge :) Jag hoppas han kommer kontakta oss för att vilja bli kund :)

I lördags var vi ut på promenad och jag köpte hårfärg på konsum! Har äntligen hittat en färg som tar bort allt gult i håret och blev tok blond :) Mood ska det vara! Ett tips ;)

Igår var jag på stan med Annika & Natalie, vi hade lite "kultur söndag" gick på museum, åt lunch från 7 eleven på avenyn, sen gick vi och hängde utanför konserthuset och satt i solen i över en timme och bara snackade och hade trevligt :) Spanade på lite grabbs också! Jag och Annika sa till Natalie igår att vi inte tyckte att det bor några snygga killar i Göteborg. Sen kom det en 10 poängare och satte sig brevid oss :) mums! Sen kom Viktor och vi åkte och käkade lite och sen åkte vi hem och skulle tvätta på en söndag, ja...helt normal eller hur?
MEN, vi kom på typ runt 17 att vi skulle tvätta, så inte förens typ 17, 30 befinner vi oss i tvättstugan, slänger först in tvätten i 2 maskiner, sen kommer vi på att det var fler lediga, så då går vi bort till nästa rum och slänger in resten av tvätten där, hade alltså laddat 4 stycken maskiner med tvättmedel, och mjukmedel och tryckt igång alla maskiner, efter ca 1 minut..slår strömen ifrån! Va fan, tänkte vi..så jag sätter mig ner och väntar ca 10 minuter kanske, sen kommer Annika in i rummet och säger "Neej, det är inte sant, säg inte att det är det. Det är ju söndag idag" Jag: "Ja?!" Stod tydligen två feta skyltar om vilka öppettider tvättstugan hade, men det hade vi inte lagt märke till :P Men jag menar, alla vill väl tvätta på en söndag? Så jag förstår inte grejen med att stänga av allt vid 17.00!?

Vi går hem till Jocke igen och frågar va fan vi ska göra, för luckorna gick inte att öppna eftersom strömmen var avstängd, men med lite hjälp från honom, så ca 3 timmar senare efter mycket strul så står det 4 stora kassar i hallen med genomblöt och halvtvättade kläder. Eftersom alla tider var uppbokade gick vi och letade upp den lägenheten som hade första tiden idag alltså mellan 8.00-11.00 så vi pratade med honom igår och han sa att vi kunde ta hans tid om vi ville :) Sjukt snällt!

Har redan ätit frukost, och vet inte vad jag ska göra nu! Rastlös till max, och både Annika och Jocke sover :(

Här kan jag visa en liten sötnos som jag vill ha iaf :D Jag blev helt käär i en hund jag såg i söndags. Så nu vill jag också ha en sötis!


Det är en Bichon Havanais :)


Soooolsken :D

Solen skiner som vanligt ute, och jag sitter och dricker en kopp kaffe och funderar vad man ska göra idag, för vi skulle ha en "kulturdag" idag egentligen. Jag, Annika & Natalie. Men dit vi skulle var det stängt. Så vi kanske tar det imorgon istället om det är öppet då och en liten sväng på stan kanske så man gör någonting!
Nu kokar vi ägg och steker på några köttbullar, ska äta macka med köttbullar och ägg på! Vi tänkte göra pannkakor, men hade ingen sylt hemma, sen tänkte vi göra korv stroganoff men hade inget ris hemma :( Vi som handlade ganska mycket igår, lär nog ta oss en sväng idag också till affären!
Igår åkte vi till Johannehov och mötte upp Emma från jobbet :) Och satt där ett tag, sen tog vi en taxi in till stan och gick till Karisma där Jovan hade skrivit upp oss på VIP listan för kvällen..Fast egentligen fanns vi inte med på någon av de 3 listorna de hade, men tjejen som jobbade var så snäll så vi fick gå in gratis ändå :) Åkte vidare till Peacock och där skulle vi också stå på listan, men gjorde det tydligen inte heller. Så jag körde en fuling för att komma in gratis..haha :P Jag sa till vakten utanför att jag bara skulle in och låna toaletten, sen var det fritt fram ju :D tror ni jag är dum nog att gå upp igen och ut? Nej, jag hängde av mig kläderna och väskan och ringde till Annika och sa att de skulle göra likadant :) Sen blev vi bjudna på champange och satt bara och tog det lungt! Sen träffade vi nån kille som jobbar på Push och blev bjudna dit ikväll..men vi får se vad som händer!
Nu vill jag ut i solen :D Ska fråga om Ankan hänger med på en promenix i solskenet! Sen måste vi städa lägenheten..Jocke hann iväg till jobbet innan jag hann fråga om nyckeln till tvättstugan, damn it!
Hoppas ni mår bra :) /M

...



Åh, vi blev så sena ut idag, för vi var tvugna och handla på Willys efter jobbet, hem och laga mat, äta, göra oss klara, och Annika gjorde en "Madde" och tvättade håret i sista minuten..Så nu sitter jag här och väntar på henne :P Kvällens outfit blev bara ett svart långt linne och mina leopard-leggings + mina nya stövlar :)






Här är mina skor jag fyndade för 99 :- på rea!



Bilden kanske såg lite konstig ut, men de är sjukt bekväma och snygga :) Så jag är nöjd!

Nej, nu ska vi dra oss mot bussen, och ta oss mot Linneplan eller nåt sånt och möta upp lite folk!

Ha en trevlig kväll allihopa!


Friday!


Friday is king - cash is king!

Haft en sjuukt bra och rolig dag :) Sov dock på soffan inatt igen, pga att Jocke tog sängen igen :(
Åkte ner på stan och lunchade med Natalie och Annika på Jensen, en jättemysig restaurang men de fick lite minus av oss, sjukt arbetsskadade man kan bli! haha! Sen tog vi vagnen till jobbet och Natalie var på information och ska börja jobba här med oss på måndag :) Blir nice!

Sen har vi mest flummat runt på jobbet idag, och ätit fiskgratäng till middag, de var gott men dock inte så mättande :/

Nu ska vi handla mat efter jobbet och sedan bege oss ner mot stan igen eftersom vi blivit ut bjudna på en liten grej med jobbarkompisar.

Hörs sen! /M

Gonatt!


Ja det slutade väl med att jag hamnade på soffan inatt. Mindre skoj, och fick ett skrattanfall precis innan jag skulle lägga mig, mindre kul! Började asgarva åt ingenting typ, och Jocke kom utrusandes och trodde jag hade haft sönder nånting! Haha :P

Sov väl halvbra där på soffan och imorse när jag vaknade hade jag ont i ryggen och var mindre pepp på jobba i flera timmar..Väl på jobbet gick det skit också, blev total deppig när det gick flera timmar utan att gjort några framsteg, hade säkert 80 % av alla samtal idag som bara var telefonsvarare..så det var mindre skoj!
Nya tag imorgon, då vill jag slå mitt personbästa!

Vi ska möta upp Natalie på stan imorgon för en lunch, sen ska hon följa med oss till jobbet där hon ska på intervju/informationsmöte :) Så de blir nice om hon också börjar jobba på vårat jobb :) Blonda trion lixom :)

NU efter att ha sett Cougar Town och lite Family Guy så ska jag sova, ska sova så jävla skönt i sängen inatt, för den är MIN! :)


Gokväll!


Gokväll!

Borde ha legat och sovit för länge sen egentligen, men våran sambo Jocke har tagit min sängplats, jag hade ju "paxat" sängen fram tills söndag. Men pax-regeln är tydligen borttagen :( Töntigt! Men vem vill sova på en soffa som är max 1 meter lång? Jag har redan tillräckligt ont i ryggen..

Idag gick jag på stan ett tag innan jobbet, var bara tvungen att köpa dom stövlarna jag provade förut, de hade kostat 500 kr innan, de var nu sänkta till 199 kr så jag tänkte inte köpa dem först, hade gått och kollat och dregglat lite efter dem några dagar, men fick panik idag och tänkte att jag bara måste ha dem, så jag gick dit idag igen, fick lite ångest när jag stod i kassan (när man vet att man inte har pengar, och borde inte shoppa för pengar man egentligen inte har..så jag tänkte hela tiden, ska jag eller ska jag inte) men iaf, så slog hon fel i kassan och det slutade med att jag bara betalade 99 kr för ett par sjukt sköna och snygga stövlar! :)

Jag får väl leva på hårt bröd och nudlar ett tag till framöver ;)

Konstig dag!


Ja vad ska jag säga? Allt idag har bara varit så komiskt!

Började när jag klev på bussen imorse, en ganska ung kille står och skriker och gapar på bussen från allt mellan himmel och jord, och blöder på båda händerna och blodet droppar. En tant säger snällt att han kan få några näsdukar av henne och alla hjälper honom och förklarar vägen till närmaste vårdcentral. Han har fradga i munnen och ger mig en arg blick, sen kliver han av bussen och går helt åt fel håll :P Undra vad som hände med den stackars killen egentligen!

Sen på jobbet var allt bara komiskt också, en kille jag ringde trodde jag drev med honom, och sa att jag hittade på allting jag sa..Ofta jag sitter och busringer runt till folk på jobbtid!? Haha! Sen frågade han om vi hade kontoret i Jönköping? Då svarar jag: Nej, Göteborg. Då säger han, men lilla vän jag hör att du inte kommer från Göteborg, du har en helt annan dialekt, Vilket land kommer du ifrån? Jag, ja jo men alltså jag kommer ju från Dalarna. Han igen men vilket land? Haha! Så höll vi på sådär, och jag drog verkligen all information och var övertrevlig mot honom, sen säger han bara tack så mycket, hejdå!

Vilket skämt lixom?

Och Jonathan och jag satt och diskuterade frisyrer och hur ofta man borde klippa sig, han kom på nån konstig grej att man borde klippa sig varje månad. Han menade då att frisyren håller sig som den ska :P

Sen på vägen hem, när jag kliver på bussen var den ovanligt tom, jag sätter mig nästan längst fram i bussen och stället min påse och väska på stolen brevid mig, en mörkhyad kille kommer och frågar om han kan sätta sig brevid mig, jag tar bort väskan och påsen och säger, självklart. Han sätter sig ner och matar på med frågor,
Jag brukar se dig på den här bussen, Bor du här? Pluggar du eller jobbar du? Vart kommer du ifrån? Kan jag få ditt nummer? Jag är trött och blev lite irriterad eftersom han kunde valt vilken plats på bussen som helst, men skulle självklart ta den brevid mig, suck! :l

Nu ska jag sova och försöka gå upp tidigt imorgon, har lite ärenden att göra innan jobbet!

Sun is shining :)


Godmorgon!

Har sovit dåligt inatt igen..jag saknar min säng hemma! Jocke tycker vi är dryga på morgonen, igår morse när vi gick så sa han såhär "Vad mysiga ni är på mornarna.." Han tycker väl vi väsnas för mycket :P
Men vi tycker inte han är så tyst på nätterna heller, han sitter och kollar på film och as garvar och lagar mat mitt i nätterna. Så vi ligger nog ganska jämt där.

Idag ska jag åka och jobba själv, Annika Pannika är sjuk :( Hon ligger i sängen och nyser o snörvlar! Jag var ju konstig i halsen igår och lite idag, men jag hoppas det går över. Har verkligen inte lust att bli sjuk igen!

Idag hade jag 3 missade samtal från TV 4, förkväll..De vill nämligen att jag kommer till Stockholm på en grej, men ska ringa upp strax och säga att jag inte har möjlighet att komma dit!

Sen ska jag ringa Anette också och fråga om torsdag, om det blir något! Jag är så sjukt pepp på det och att få åka hem en sväng och kramas med lite folk :) Jag saknar er där hemma!

Idag skiner solen och är varmt och skönt ute :) Det börjar likna vår här nere i Götet! I love it! :)

RSS 2.0