I'm a DJ!


Semester = sjukstuga

Kortfattat och bra! Haha! Nä men det började bra, blev bjuden på fest ute på en ö, av en kollega till oss. Så vi hade första personalfesten där och det var awesome, dom hämtade oss med båt på jobbet och vi drog ut dit och grillade, drack lite, dansade, hoppade studsmatta, åkte mer båt, snackade, DJ:ade lite och hade en så jävla bra dag/kväll i solen! :D Världens finaste ö! Sen drog vi till Langesund på måndags jammen!



Sen dess har det blivit mycket utekvällar, sena nätter, en del nyktra en del andra inte..

Sen blev många sjuka, Frida blev sjuk och jag hängde med henne och jag blev också sjuk, såklart..så nu har jag legat deckad i stort sett hela veckan :( på min semester och allt! Igår skulle jag åkt till doktorn, men blev bättre på kvällen, och idag har jag sovit typ hela dagen, och mår helt okej, så slipper ett besök hos doktorn tror jag :) Imorgon är det tillbaks till jobb, lite gruvsamt faktiskt..

Så blev ingen resa till Sverige, eller någon annanstans... men har några dagar ledigt nästa vecka, då är min plan att sticka till Sveerige!

Nu ska jag se på real housewives...beroende av den serien!

Ha de!

Depp..


Just nu finns det inget att uppdatera, livet är som vanligt här..typ. Mindre jobb dock och mer fritid vilket är både positivt och negativt. Jag vill ju såklart jobba så mycket som möjligt fram tills augusti, för sen vet jag ju inte vad jag ska göra, tror det är därför jag är så himla nere och deppig nu :(

Igår skulle jag, Frida & Maria på kino (bio) i Porsgrunn, men tjejerna jobbade så länge så vi hann inte dit :( Får bli en annan kväll helt enkelt! Så istället gick jag och Frida ner till jobbet och tog ett glas sen drog vi med Tea till Langesund och träffade lite folk och drack lite där med..men det var inte en sån bra kväll, vad ska man ut och göra när man är deppig? Trodde dock tjejerna skulle få mig på bättre humör, men kvällen blev bara konstig och jag blev bara ledsen och somnade inte förens 8 imorse :(

Idag är det regnigt och jag ska på jobb klockan 17..vill verkligen inte jobba idag, men vad gör man då?
och tjejerna ska på konsert på fredag, jag vill så gääärna med! men jag måste jobba kväll då :( så jävla typiskt. Det är verkligen den enda konserten jag skulle kunna döda för att gå på i sommar typ! Det är också en grej som gör mig deppig :( well well...

Idag kom lönen iaf :D

vad ska jag göra på min semester egentligen? Tog ut den av en speciell anledning, men nu får vi se vad det blir...

ha en fin dag! :) /M

Love my life!

Hej allihopa! ;)

Har verkligen varit så upptagen sedan jag kom tillbaks till Norge från min semester i Dalarna. Herregud, har knappt varit hemma..tror jag sovit hemma 3 nätter..

Älskar sommaren, älskar Brevik, älskar alla vänner och underbara människor här :) just love my life!

Jag har jobbat, varit ledig väldigt mycket, hängt massa med R, Frida och alla andra underbara människor :) träffat mycket nya roliga människor, haft tacos kväll med grabbarna, shoppat, varit i Porsgrunn och Langesund mycket, haft en sjukt bra helg i Oslo med Frida, träffat Patric, Felix och Henke och lite nytt folk i Oslo, vart ute och dansat röven av mig, svettats nåt otroligt, ätit jordgubbar, druckit kaffe och pils, solat!

Igår jobbade jag 2 h och 45 minuter, otroligt onödigt! Sedan gick jag hem och det var fullt av glada och trevliga människor i vårat hus och vi hade grillfest och sedan drog vi till Langesund typ 10 pers och träffade mer folk där och hade himla kul :) Sedan drog vi på nach, och åt nektariner och drack kaffe bailys! Tog en dyr taxi tillbaks till Langesund och var inte i bra form tidigare idag om man säger så.. fick nyss veta att jag är ledig idag, pga vädret och mye personal på jobbet, så då fick jag en kväll fri och den ska jag spendera med Fridalicious, vi ska se film, äta kebab och färga hår och snacka massa skit som vanligt :D Idag åkte två vänner till Göteborg, och jag vill sååååååå gärna också åka dit!

Försökte vila lite tidigare idag när jag kom hem, men det gick ikke, så istället började jag städa, plocka undan allt sedan igår, tvättade och diskade och lagade mat!

Har fått både jobb ångest och panik, länge sen jag kände såhär, men nu kommer den krypandes igen, sjukt jobbigt! Vad fan ska jag göra i höst/vinter? Jaja, det löser sig väl...

Ska tjata på Frida så hon lägger upp lite pics också ;)

RSS 2.0