Drömjobb!


Gick av en slump in på arbetsförmedlingens hemsida - och hittade mitt drömjobb! Så nu har jag sökt det och hoppas dom hör av sig! Det börjar isåfall i höst/vinter :)

Jag vet, jag flänger runt för mycket...men nu vet jag faktiskt vad jag vill..Behöver bara ett litet break känner jag!
Ska ta tag i allt snart, vill bara leva lite till först, och se världen :)

Har dock bara gått 9 dagar, och jag saknar en person såå mycket att jag inte vet vad jag ska ta mig till :(
ses om några veckor ;/

Jag hade tänkt sola hela dagen idag, dragit iväg till nån nice strand, men rösten och febern svek mig :( Så jag har bara suttit hemma hela dagen, och försöker bli pigg tills ikväll, för då ska vi förbi rosébaren och möta upp Klara och hennes kollegor! :)

:*


Ingen röst kvar :l


Jag är så hes, febrig, snorig och allmänt trött bara. Har aldrig pratat såhär lite i hela mitt liv under en helt dag..haha! Känns helt skumt! :S Men jag måste spara på den lilla röst jag har kvar till imorgon! :)
Tur jag har en snäll sambo som köpte honung till mig idag! Det blir att dricka varmt honungsvatten det närmsta dygnen tror jag! Ska vara ledig tills på torsdag, och då MÅSTE jag vara frisk!

Midsommar var bra, fick besök av världens bästa Elin, även kallar "Torbjörn" som bodde här torsdag-söndag kväll! Vi har haft jätte mysigt, käkat sushi x 2! Hängt på stan/vid vattnet, ute i solen, i slottsskogen, på avenyn, hemma i lägenheten och i landvetter :)

Imorgon ska jag ta vara på dagen och sooola hela dagen, vilken tur att jag är ledig och bara jobbar torsdag denna vecka. Nu är det min tur att steka, och att bli brrrrun! :)

Dags att krypa ner i sängen, så man är pigg imorgon kanske?

Ja, så får det bli...även om jag har sömnproblem och kommer antagligen inte sova bra inatt heller :(


Födelsedag, mm!


Har blivit så dålig på att uppdatera vad jag egentligen gör på dagarna :)

Har haft besök av min kära syster o hennes familj ett par dagar.

Och jag hade världens bästa födelsedag, lunch och födelsedagsfika på stan, sen mötte jag upp Annika, Martina och Rebecka och vi tog ett glas på rubinen på deras flotta takterass och chillade i några timmar..Vi "singeltanter" satt och skvallrade lite och jag och Rebecka är tydligen "DJ-lovers" och Annika och Martina gillar bartenders :)
Och en kille råkade höra att vi satt och snackade om DJ's och frågade vilken Stefan jag pratade om, då var det tydligen hans bror! AHHH, de va pinsamt! Vi dog av skratt! :O

Sen åkte jag och Annika hem och duschade, bytte om, och fixade oss, sen ner till lounge och sen gick jag till peacock! Fick dock ingen champange på min egna födelsedag :( men jag fick dricka goda drinkar och vin så jag är nöjd ändå!

Sen har jag jobbat lite, och hängt på stan. Idag träffade jag Josse, och vi tog en lunch vid Linné sen gick vi runt på stan och sen käkade vi 10 :- glass och fördrev tiden lite inne på donken :)

Nu har jag öppnat en kall öl för att lugna mina nerver inför imorgon! :P Kommer antagligen bli världens bästa o roligaste dag med bra kollegor! Men att jag alltid ska bli så nervig innan jag ska göra nåt :P Men inte så kul när jag inte fått någon badge och kommer antagligen gå vilse :(

Sen får jag mycket besök inom en snar framtid också!

* Elin (Torbjörn från Stockholm)
* Emma & Fredrik
* Mäms
* Sara

Blir bra :D


Dear John!


"Dear John"

Såg den filmen nyss, och jag älskar den :) Det som är det bästa att huvudskådespelaren - Savannah Curtis - Amanda Seyfried påminner om min käre mor när hon var ung :) Och den andra huvudskådespelaren, John..skadar ju inte att han är "to die for" heller ;) spana in Channing Tatum! se den filmen - riktigt härlig film!

Har sett två filmer idag ressigerade av Lasse Hallström, helt ok! Men lite ironiskt att 11 september händelsen var med i båda filmerna..dålig fantasi från hans sida, eller?

Jag har tänkt, och tänkt, och tänkt...och det finns ju en mening med allt man gör. Och det jag vill ha sagt är att jag är så sjukt lycklig att jag inte åkte tillbaks till Cypern detta år och säsongade i år igen. För jag har varit med om SÅ mycket bra, på så himla kort tid. Och jag har träffat världens bästaste och underbaraste människor!
Kan verkligen säga att allt flyter på riktigt bra, och att allt bara blir bättre och bättre!

Finns dock en person jag saknar väldigt mycket ;*( snart ses vi?


I've got the job!


Var på en intervju innan jag stack till Malta, och idag ringde hon och frågade om jag fortfarande var intresserad..och gissa vad? JAG FICK JOBBET!!!!!! :D

Är nog den bästa födelsedagspresenten EVER (lite i förskott sådär) men ändå :)

Äntligen, ett heltidsjobb med bra lön, bra kollegor? bra jobbtider, ett eget personalgym där vi får träna så mycket vi vill, när vi vill, helt gratis, och äta god mat varje dag..och jobba i en hektisk och intressant miljö!

love life and life loves me ;)


dagens "conclusion" :)


Herregud, jag känner mig mer eller mindre arbetslös nu! Först var jag sjuk i njurbäckeninflamation i en vecka och käkade antibiotika och fick absolut inte jobba enligt doktorns order, sen åkte jag till Malta, och nu är jag hemma i Dalarna på lite semester :) Och åker ner imorgon igen, kommer bli en grym vecka i Göteborg! Sis, G och J ska med! :D Så mycket äventyr i veckan! Det behöver jag, för nu har jag för mycket energi för att bara sitta hemma en vecka till innan jag ska börja jobba på riktigt igen ;)

Idag kom jag på världens bästa conclusion när jag satt och drack mitt morgon kaffe!

På fredag fyller jag år, och jag trodde först att det skulle bli att jag skulle fira min födelsedag för 3:dje gången i Cypern. Men icke, istället blir det i Göteborg med lite familj o vänner :) Och då tänkte jag såhär, jag har alltid firat min födelsedag på olika platser, typ: Falun, Mora, Cypern, Borlänge så nu ska jag fortsätta med den ritualen och fira på olika platser varje år jag fyller, tänkte jag :) Sen ska jag göra en scrapbook med massa bilder o text från alla mina födelsedagar! :)



Chokladboll på 1 kg!?



Hittade den här bilden på en kompis facebook, visst är det gott med chokladbollar...men alltså 1/2 eller 1 kg!? Nej tack! Jag skulle nog spy om jag käkade mer än en normalstor! Det har jag ju iofs gjort när jag var yngre också..fick en påse chokladbollar när jag gick på lågstadiet och käkade x antal, och mådde så sjukt dåligt att jag spydde hela natten efter det :P

Imorgon laddar jag upp lite pics från Malta! :)

Nu ska jag kolla klart på "The Pianist" en spännande men hemsk film om judar, sen ska jag sova!

Gonatt!


hemmabesök :)



En liten solig hälsning från Malta ;)

Fast nu är jag hemma i Dalarna en sväng, ska träffa familj & vänner :)
På obestämd tid är jag hemma nu, för jag vet inte när jag ska jobba nästa gång, ska ringa lite samtal idag och styra upp detta! Men jag klagar ju inte på lite ledighet heller :)

Och om 7 dagar fyller jag år! Så ladda upp med presenter åt mig ;) Och för er som känner mig, så blir det en fet grillfest på fredag om vädret tillåter! Återkommer med mer information! ;O


Malta!


Tänkte göra en kort uppdatering härifrån Malta, kan bara säga som så: allt är underbart!

Fast en grej som är sjukt störig är att jag hela tiden jämför detta land med Cypern (eftersom det är ganska likt ändå med det mesta) så får jag sånna flashbacks och bara saknar Cypern grymt mycket!
Detta land känns ändå mer fattigt och skräpigt och lite mer oseriöst än Cypern.. men helt okej ändå!

Satt på ett café tidigare idag med Mattias, Sofia, Danny och Sophie och vi kände inte ens värmen och sen när jag kom hem idag på kvällen såg jag att jag hade fått en sån sjuk bränna på ryggen, helt tok röd och snygga vita märken av min klänning :( ska bättra på brännan imorgon tänkte jag :) Vi ska dock vara på jobbet klockan 10.00 imorgon, och innan det ska vi ut och käka frukost, så får se vad som hinns med!

Nu ska jag sova efter en utekväll på bargatan!

Ha de fint! Puss på er!


Grillparty!


Nu ska vi på grillparty! Blir nog ett stort gäng som ska sitta i slottskogen och grilla och dricka lite (obs, jag dricker vatten) :D Vi ska grilla korv och käka potatissallad

Sen har våran älskade Lauran äntligen kommit hem till Sverige igen :) Så hon kikar nog också förbi ikväll!


2 dagar kvar..


Solen skiner som vanligt ute :) de är gött! Men jag får tyvärr inte vara i solen så mycket nu när jag äter antibiotika, vilket är sjukt jobbigt!

Igår käkade jag och Annika tacos, de var gott...:) sen blev chokladbollar till efterrätt! mums!

Ska käka lite lunch nu, sen ska jag åka ut till Landvetter på en intervju, wish me luck ;)
sen efter det ska jag leka med Björn tror jag! Sen ikväll ska jag nog hem och packa lite inför min resa till Malta, har inte ens börjat planera eller packa, kan nog vara smart att göra det snart ;) Vet att det är jag och 3 stycken till pers som har fått chansen att åka ner iaf! :) Då känner man sig ändå lite speciell!

Nä, nu måste jag sätta fart så jag kommer i tid! Lägger upp lite pics senare :)

2 dagar!


Lyckligt lottad!


Lyckligt lottad tjej är jag - jag lever varje dag som en av de lyckligaste typ.

Jag älskar min familj och mina vänner så himla mycket! Och allt annat går på en räkmacka..fortfarande :D

Nu har jag tillbringat 3 dagar på stan, utan att shoppa någonting (de ni!) något nytt när det gäller mig!
men de gäller hålla hårt i dom pengar jag har nu, för mycket är på G, som sagt...

och tillbringat mer tid med Björn än vad jag gör med min sambo. Vi har gjort allt tillsammans de senaste 2 dagarna, hängt på mysigt fik, shoppat tillsammans, ätit lunch vid havet, åkt parisehjulet i Göteborg, kollat på studenter, häng i slottskogen, kollat på film, hängt på stan med Annika :)

Nu har jag bakat chokladbollar så min sambo blir glad imorgon bitti när hon öppnar kylskåpsdörren :)

Nu ska jag sova, har mycket att ta tag i imorgon...

Natti!


dagens tips! ;)


Idag vaknade jag upp och hade dagen fullspäckad med planer - även fast jag är "sjukskriven" enligt doktorn så kan jag bara inte tillåta mig själv att sitta hemma i detta fina väder och tycka synd om mig själv..

(fast fick inte ens hälften av mina planer genomförda)

istället så mötte jag upp en killkompis i stan och satt och hängde på ett mysigt fik och såg alla studenter glida förbi på deras bilar/flak, mm..då fick man en flashback att man ville ta studenten igen - det är nog den härligaste känslan man kan ha, att man äntligen är klar med skolan! Eller vad säger ni? Dessutom fick de ju världens bästa väder till deras stora dag :) Sen gick vi runt och shoppade i antal timmar (jag shoppade faktiskt ingenting) :D bara testade lite, och han var däremot shopping galen ;)

sen åkte jag hem och då var Annika & Felix hemma så vi har bara chillat ikväll och jag har fått massage..
den kommentaren jag fick va "shit, va stel du är...hela din månadslön skulle ju gå åt om du ska bli bra igen.."
haha, true! har sjukt stela axlar och min rygg mår väl inte heller allt för bra.

så ni som inte vet vad ni ska köpa till mig i födelsedagspresent här kommer ett tips;
* ett presentkort på massage!

väntar på ett viktigt mail också - sånt är drygt. kom igen nu!

nu blir de lite TV! :D

/M


RSS 2.0