Långklänning, hiss eller diss?



me like! har alltid velat ha en långklänning, och letat läääänge utan att hitta någon jag gillar! Tänkte beställa denna i en kortare modell men nu såg jag att dom hade fått in längre, och BOOM, denna blir det nog :)

Ska klicka hem den, och byta ut knapparna på den så den blir lite mer flashig, sen ska jag ha den i sommar med snygga assecoarer och brills! Can't wait!


Did u gave the world some love today?


Igår var jag arg och så deppig över att jag var totalt lost. I allt.

Idag, just nu. Är jag så glad att jag vill skrika rakt ut typ :) För jag har verkligen världens bästa familj & vänner som alltid ställer upp och finns där för mig :) Och jag har hittat det jag vill utbilda mig till och jobba inom, känns riktigt jävla underbart .. :)

"Did u gave the world some love today"

Det ska man göra, tänk på det allihopa! Då mår man mycket bättre, Ge & Ta!

Ge & Ta!

/M


Me and myself goes study?


Total fail!?

Jag droppar min barndomsdröm/"drömkarriär" för min drömutbildning istället?
Låter ju ganska klokt! Jag är typ jätteglad just nu bara för jag har hittat allt i ett typ? TOPNOTCH as hell!

Jag gjorde ett yrkestest på studentum.se och det gjorde att jag satt och läste igenom alla utbildningar inom hantverk, det låter lite lustigt kanske...men det är ju florist, makeup, hår, styling, ja precis det jag vill hålla på med :)

Nu väntar jag på ett mail från hon som håller i utbildningen, sen blir det att fixa massa om hon svarar :) wei, hoppas!

/M 


Dante <3



Best in the world right now, typ. Jag gillar honom..alot :)


Pepparkaks te!



Jag tävlar hos Millah

om en tekanna & stor temugg från Stenbackaliving.se

Om jag vinner denna tävling ska jag ha en myskväll med min mamma och bjuda henne på en kopp pepparkaks te :)


My way!


Jag har hittat "min väg" tror jag. Det här är min barndomsdröm! något jag verkligen brinner för, och något jag vill göra. Men, vågar jag ta steget? Släppa allt här hemma åter en gång, sticka iväg och jobba 9 månader? ledig 3. Jobba 9? vill man ha ett sånt liv? Jag får ju göra det jag älskar mest av allt - resa.

Jag ska ta med mig detta, alla tankar, och problem hem till Dalarna och diskutera med mina kära vänner och min familj och se om jag kommer fram till ett beslut.

Tack och hej! :)


ödet


Allt handlar om ödet.


Livet har sina framgångar


Ibland flyter livet på och man kan åka räkmacka på allt, men ibland måste man kämpa för att komma någonstans. Och hittils har jag bara glassat runt och åkt räkmacka tror jag, har inte kämpat speciellt mycket för någonting, men ändå fått allt jag vill, nästan.

Men det jag inte har fått eller nått fram till har jag lixom lagt på hyllan några år, och det är först NU, år 2011 jag känner att om jag nånsin ska nå mina mål så måste jag verkligen kämpa för dom. Och hey, efter några efterforskningar, mycket sökande, mail kontakter fram och tillbaks - är jag på riktigt god väg! Har 3 stora grejer på G som kommer förändra mitt liv totalt! Och det här är nåt jag har drömt om sen jag var liten, mina barndomsdrömmar..och snart blir det verklighet av allt! Jag är så lycklig just nu! :D Är dock mycket jobb för att nå toppen. Men det är så värt allt jobb känner jag.

Jag satt och läste gamla betyg och CV:n idag, jag insåg att jag har jobbat sen jag var 17 år! Fick mitt första riktiga heltidsjobb när jag var 17 år! jisses, tiden går fort..

Nu ska jag sova så jag är pigg imorgon, då ska jag umgås med Emma och sen min fina familj och syster <3

true story!


"livet är som ett pussel, du måste hitta alla bitar innan du kan säga att du är klar.."

true story!

jag är deprimerad! jag har verkligen inte hittat alla pusselbitar än, men jag har alla hörnen på plats nu, nu gäller det bara att få ihop resten av pusslet också! Kommer nog dock dröja ett tag innan allt blir som jag vill, men jag är på god väg snart!

See ya out there!

/M


Hemma från semstern



San Augustin

Hemma från en underbar semester på GC, bättre kunde det inte ha varit faktiskt! :)

Nu är jag hemma i Dalarna, tillbaks på ruta 1..eller 0 kanske. Har många planer, men vet inte vad jag ska börja med eller vilken väg jag ska ta denna gång. Riktigt läskigt när man vet vad man vill, men inte kommer någonstans!

Åkte på influensa direkt när jag kom hem också, så jag har legat deckad fram tills igår, riktigt jobbigt! Men nu är jag på benen igen.

<3
M


RSS 2.0