Money talks!



Lyssnar på Gyptian och försöker planera in resten av sommaren, men jag har för mycket planer - och för mycket jobb! Det går inte riktigt ihop med allt jag vill göra :(

Hörde dessutom att det är lite kris nere på Cypern, pratade med min älskade vän Marie idag, och det var tydligen 1 av alla dom tjejer som åkte ner i Mars som hade stannat kvar och jobbar kvar på CH, tydligen har det kommit ner nya personer och jobbar nu men dom är missnöjda..så eventuellt om jag inte får mer jobb här hemma till hösten så drar jag nog ner och gästspelar lite på gamla älskade CH i nån månad kanske? :) ska ju dit på semester vecka 34-36 och om de behöver extra då så tänker jag jobba...haha, jag vet att jag är en workoholich just nu, men vad gör man inte för pengar? "money talks"

Idag är min lediga dag - och jag är sååå uttråkad. Sen klagar jag när jag väl jobbar - jobbet tar kål på mig och min kropp faktiskt..ska jobba 6 dagar i rad nu :S Sen hoppas jag att det blir en tripp till Dalarna i 7 dagar! :D
Ska försöka byta bort ett jobb pass på fredagen nästa vecka, så jag kan umgås med alla vänner och familj hemma ett par dagar! Skulle vara så skönt att komma hem ett tag!

Vart är solen då?


Try my love again!


Om jag ska vara ärlig har jag ingen koll på dagarna längre, antingen jobbar jag så jävla mycket eller så är man ledig 1 eller 2 dagar i rad så då har man ingen koll längre :P Men just nu, den senaste månaden har jag jobbat som ett svin, speciellt i lördags..har aldrig slitit så hårt och länge på ändå ett normalt arbetspass, vi var en man kort på alla avdelningar, så personalen fick hoppa emellan alla avdelningar och vi hjälpte varann så gott vi kunde! Vi jobbade så hårt att det flög kock-knappar, sallad, tomater och allt möjligt kring oss i köket! haha! Helt galet..men ändå fick jag gå hem i tid pga, av mycket bra hjälp och energiska människor! De tackar vi för :)

Var så trött på jobbet idag va, så jag stod i min egna värld och tydligen hade Linn ropat 3 ggr på mig utan någon reaktion :P Men när jag kom hem från jobbet idag, fick jag värsta rycket, så nu har jag tvättat, damsugit, torkat golv, hängt upp kläder, diskat och grejat lite :) Och nu lagar jag även mat, det står i ugnen! Fisk blir det ;)

Sen ska jag ut på en lång promenad me Heinik när hon kommer hem tänkte jag, måste rasta frugan lite! haha!

Så sover jag nog förhoppningsvis gött ikväll :)

Dessutom blir de nog Dalarna nästa vecka...can't wait! Var tänkt att jag skulle åka imorgon men flygen går inte och tåget hinner jag inte med eftersom jag jobbar till 16 imorgon :( såå typiskt!


10,5 timmar!


Herregud, världens sjukaste dag, vi var så taggade på att vi skulle få många stora beställningar på jobbet idag..
så vi röjde undan och började "preppa" allt inför morgondagen väldigt tidigt, sen trillar första beställningen in, vi trodde lätt på över 200 mackor, men fick en fjollig beställning, så vi var klara på kanske 1 timme med allt :)
Halv 4 stod alla utan jobb typ, så vi tog en kaffe och sedan började storstäda..

Sen trodde vi som jobbade sent att vi skulle kunna smita hem tidigare idag, men PANG sa de, så stod vi med en fet beställning igen, vilket resulterade i att jag fick jobba över nästan 2 timmar, plus att de var kaos på alla andra avdelningar också, så folk sprang över till andra avdelningar och hjälptes åt och jag fick stanna kvar ensam i köket och städa och även hjälpa caféet att stänga.

Sen var jag så trött på vägen hem och lite små stressad för jag ville komma hem tidigt en kväll för en gångs skull, men då tar jag fel vagn..och hamnar där jag bodde i början när jag flyttade till Göteborg, vilket jävla oflyt alltså, märkte först när vagnen hade åkt i kanske 10 minuter att det var helt fel håll :P Så jag hoppade av och bytte, och fick sitta på 6:an i 45 minuter för att komma hem till kära hisingen island! Men hade ett trevligt samtal med min älskade vän Sara Tjärnström hela vägen från jobbet, så de var ju ingen större skada ändå :)

Dessutom hade jag fått ett väldigt positivt mail från AW idag :) Kommer troligen bli anställd där och det ser jag fram emot :) Kommer bli helt awesome om jag får det jobbet också :)

Nu måste jag försöka klara mitt prov så jag får mitt kort på jobbet nån gång..sen ska jag sooova!

Natti!


Mål eller drömmar?


Jag förstår inte hur folk INTE kan ha mål eller drömmar här i livet?

Jag lever ganska spontant och det är jag så jävla nöjd över, dom sjukaste och bästa och mest minnesvärda saker händer mig, och jag har träffat så mycket underbara människor dom senaste åren så det är helt galet bra :) Och jag har nog förmodligen dom bästa kontakter man kan behöva när det gäller allt!

Jag har dock 2 drömmar, eller mål här i livet som jag bara SKA genomföra..men just nu är dom långt bort.

Nu vill jag bara hitta min prins - vart är du?
(fast jag är 99,9 procent säker vart han är;)


Nelly high heels party



där var jaaag! och jag var en av dom första 99 gästerna så jag fick en goodiebag med massa fina saker i :) + att ett par skor från nelly.com kommer hem till mig snart! :) Ska bli såå spännande att se vilka jag får! :)

Nu ska jag sova, jag är en arbetande kvinna! natti!


ny kavaj!

God eftermiddag!

Igår var vi på Lilla London, och blev bjudna på shots av en rik snubbe i baren, sen bjöd jag tjejerna på en öl, sen drog vi till Deep och skakade rumpa! :)



"Edwards unknown sisters"
ett citat av min käre vän Sara :)

Vad fan ska jag göra med mitt hår? Ni ser ju på bilden att det är tok blont nertill, men upptill mörkare, för den jävla utväxten, att håret ska växa så snabbt!? Ska jag göra mörkare med lite slingor i, eller ha blont?

Träffade även på en gammal klasskompis som är i Göteborg och hälsar på lite vänner, sen träffade vi även Rebecka (en gammal kollega till mig och Annika) på Lilla :) så jävla störd, hur stort är inte Göteborg lixom?

Jaja, jag hade en jätte trevlig kväll igår iaf :)

Och idag har jag och Sara varit i nordstan och shoppat lite, köpte en scarf för 29,90 på HM :) TOKSNYGG!
Kunde inte låta bli att köpa en svart kavaj/jacka, och sjukt snygg! :) Så nu är jag nöjd!


http://www.youtube.com/watch?v=TrXDPyp9IEg&NR=1


"Hur gjorde du"


Jag kom på en rolig grej jag måste skriva här bara :)

I lördags skulle vi "provjobba" påket av det eftersom chefen åkt på en sista minutenket av det eftersom chefen åkt på en sista minuten och ingen annan personal visste så mycket, vi snackade med en kille och han sa att chefen hade sagt till honom att "det var 4 tjejer som var sugna på lite dricka" så vi fick en flaska rosé och där var nog då hela kvällen började spåra lite smått, vi var på Parken x antal timmar, på Michael Jackson kväll :) + att ett rockband spelade på nedervåningen, men det missade vi :( Sen fick jag lite damp och ville gå vidare, vi skulle dra till park lane med resten av nattstad's personal, men vi gick lite tidigare så vi hamnade först på push (där vi kom in gratis av någon anledning) var jättelite folk där inne, träffade dock ett par underbara människor där inne :) Bla. Amina :) Och en kille vid namn petter som blev populär bland alla oss tjejer, han såg nämligen ut som en kopia av han i Fibes, Oh Fibes! :) Sen drog vi ett helt gäng till Lounge, det var klockrent, flera tjejer fick nobben att gå in efter de visat sitt legitimation för vakten, Annika, Martina och Lauren hade visat sitt så kommer de till mig och säger att vi inte kommer in för att åldersgränsen är 25. Jag säger vänta lite, går fram till vakten 1 minut senare är vi inne på Lounge :) Första kommentaren, eller snarare hela kvällen från Heinik "Madde, vad gjorde du, vad sa du?!"

Haha, jag kan väl jag ;) gäller att snacka rätt och känna rätt folk säger jag bara!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan gå och handla mat till mina underbara ladies imorgon! :)


Resa bokad!


När det är Göteborg i ett nötskal - så får man gå upp tidigt på sin lediga dag och tvätta eftersom dom inte har tvättstugan öppen på söndagar! Gjort misstaget 2 ggr nu och lagt i tvätten och tvättmedel sen är all ström av på söndagar, clever!? Men nu är jag klar med tvätten och ska göra lunch, sen ska jag ner på stan och möta min underbara Lolla :)



Inatt bokade jag och Elin våran efterlängtade semester som går till Cypern i år..oväntat? nej :) Vi ska ner och hälsa på lite vänner och bara ha det gött i 2 veckor! :D Drar den 23:e augusti från Götet! Jag hoppas även att Heiniken följer med, och eventuellt Sara :) och alla andra också såklart :)

Sen framåt hösten/vintern är det min och mams tur att åka någonstans, får se vart det bär av då :) Någon som har ett bra förslag?


Awesome weekend!


Jobbat hela fredagen och lite på kvällen igår, i fredags när jag kom hem "stank" det mat, som jag så fint uttryckte mig till min sambo och mina vänner. Annika hade gjort egen lasagne som var sååå gott :) Hon räddade min kväll, för jag hade tänkt äta blodpudding på en fredagskväll? Nej tack!

Men hur som helst, på lördagen åkte jag och Heinik in till stan tog oss en "liten" runda på stan, slutade med att jag spenderade på tok för mycket pengar (fast då på sånt som jag faktiskt bara MÅSTE ha) :D

Måste tipsa er just nu, ni som gillar fina naglar och gillar att göra egen fransk manikyr:
köp TRIND's french manikyr set till priset av endast 108 kr på Åhléns! Då får ni: Base Coat, French White, Top Coat och annars kostar ett nagelack 129 kr, så det är bara slå till! Kan verkligen rekommendera TRIND, det är ett bra märke och nagelacket håller länge! :)

Sen mötte vi upp Martina på stan så drog vi 3 till slottsskogen och senare framåt kvällen kom även Lauren dit :) Vi solade och snackade skit och hade mysigt i världens bästa park! :D

Imorgon blir det jobb! Sen är jag ledig i veckan vad jag vet just nu om de inte dyker upp mer jobb, men skulle iofs vara skönt att vara lite ledig eftersom det kommer lite folk till Göteborg som jag vill hinna umgås med! :) Sen blir det jobba hela helgen, ska bli så skönt faktiskt :)

Hoppas ni mår bra sötnötter :)


RSS 2.0