Gonatt!


Jag är trött idag så jag säger bara godnatt, gör ett nytt försök imorgon med bloggen..har varit lite "off" på senaste då jag har haft väldigt mycket för mig om dagarna..försöker nämligen styra upp ett liv igen, så som en ekonomi, ett bra jobb, träffa vännerna & familjen, boende nånstans i detta avlånga land (beroende på vilket jobb det blir) hitta en billig flygbiljett tillbaks till Cypern & ett soft och välbetalt jobb där nere tills i sommar :) Panagiotis måste vara den snällaste Cyprioten i världen - han vill göra mig rik säger han! Ringer hem till mig i Sverige och snackar om jobb och säger att han ska prata med Tsokkos på Cypern om jobb till oss! Hur underbart är inte det? Tsokkos himself lixom, han är den största mannen på hela Cypern, äger ALLA hotell typ, har väääääärldens största hus (typ slott) och världens fetaste gård..Vi har åkt förbi massa gånger, och jag lovar, det är LYXIGT! :D

Gonatt!

"Money rules the world"

Just nu lever jag inte alls eftersom jag inte har någon inkomst alls, utan bara massa utgifter och ett lån som bara rullar på, räkningar och annat skit! Hur fan ska jag överleva? Har jag inga söta läsare som kan skicka hem en tröst-present till mig på posten? ;)


Buna Seara!


Buna Seara! (God kväll) Ja jag började skriva detta inlägg för flera timmar sen, så kanske är lite sent att säga god kväll nu egetnligen, fast jag blir nog vaken ett tag till, så mig passar det. Det är ju trots allt fredag idag!

Jag har gjort en deal nu med R, det är att jag ska lära mig Romänska medan han ska lära sig Svenska över sommaren, ja vi får se hur det går! Spännande! Men jag gillar utmaningar! :)

Ja, över till verkligheten nu, jag har seriöst världens största problem just nu! Den 8:e kl 10.00 MÅSTE jag vara i Stockholm! Men det går inga bussar eller tåg så jag är framme i tid, och jag orkar veeerkligen inte köra bil hela vägen helt ensam fram och tillbaks?! Har någon nåt bra förslag på hur jag ska göra? :)

Nu; The Hills :)



;*(


Jag somnade innan 24.00 igår, det måste ju vara ett rekod på jag vet inte hur många månader! :D

Och idag gick upp i tid för en gångs skull! Jag och mami åkte till Älvdalen på begravning..var jobbigare än jag trodde. Tårarna satt i halsen under hela tiden :( Det var så fint med alla sånger, kärlek och tal! Man tänkte verkligen till på att man måste uppskatta livet mer än vad vissa gör idag och ta vara på tiden med varandra!






Jag har färgat håret blond igen, och är supernöjd :) Nu ska jag göra tacos! Mums :D


Strike two!



Jag är lycklig men ändå så sjukt uttråkad! Jag har alltid haft en dröm att bli en hemmafru till nån rik snubbe.

Men alltså, vad är det för liv man lever då egentligen? Jag skulle ALDRIG palla att bara gå hemma utan att göra något, jag älskar att jobba, träffa människor, röra på mig..ja, jag älskar livet helt enkelt! :D Och skulle inte välja att vara hemmafru framför något annat i hela världen.

Jag vet vad jag vill - och vi ska tillbaks till Cypern och jobba i år också! Jag får typ rysningar i kroppen och jag känner lyckorus i kroppen när jag tänker på allt som finns där som vi inte har här hemma. Jag älskar Cypern!

Det roligaste och bästa är att typ ALLA ska tillbaks detta år och jobba en säsong till, love it!
Jag lärde mig så sjukt mycket förra säsongen, och jag ska lära mig ännu mer detta år!



8 februari ska jag till Stockholm på intervju - och jag håller tummarna :)



Bye! Nu ska jag göra en blåbärspaj!


Home sweet home!


Jag är nu hemma igen efter en mycket händeserik, trevlig och även lärorik semester! :D

Började med en vinkväll i Falun på lördagen med tjejerna hemma hos Sofie, sen vidare in till krogen, sen till Borlänge för att sova ca 3 timmar, sen upp till bussen med Annika som skulle ta oss ner mot Göteborg, hem till Lauren :) Bodde där söndag - måndag :) Hittade på massa bus tillsammans, shoppade, gick på Avatar 3D på bio med Bosell, Lauren och Annika, käkade goda luncher/middagar, hade filmkvällar, träffade Nils, vi mötte upp Micke på och hängde en kväll på "Lilla London" träffade Viktor, och gick ut med Natalie en kväll och åt en god middag och tog nån öl ute! Jag gick även vilse helt ensam på natten i Göteborg, fick paniiiik! :O

Imorgon ska jag styra upp massa saker så nu borde jag sova! Natti!

Semester


Jag är på semester!

Återkommer efter min semester! Ville bara göra en liten notering så ni vet att jag lever eller inte yrat bort mig totalt ;) För det kan jag vara ganska bra på!

Later / M

Sovmorgon :P


God morgon!

Jag blev väckt typ runt 5 imorse av antal konstiga sms från ett nummer jag inte hade inlaggt. Sen ringde det igen från hemligt nummer, runt halv 6 imorse? Måste ha varit nån som var ute på fyllan och ringde och sms:ade helt fel? Kollade numret och det var nån snubbe i Haparanda! haha!

Försov mig ganska rejält, skulle ha varit hemma hos Annika innan 11 imorse, men det sket sig! :P
Så nu satsar vi på att åka iväg lite senare..ska till Borlänge & Falun idag :) Sen imorgon kl 9 åker vi mot Göteborg, hem till våran Lauren :) Vi ska ha några mysiga dagar i Göteborg tillsammans! Sen ska vi även hinna träffa Natalie är planen :) Kanske även stannar till i Karlstad på vägen hem och hälsar på Marie och Bella :)
Så nu måste jag packa! Har inte kommit så långt med det än!

Premiären av "snabba cash" igår, var GRYM! jävlar vad folk det var, och bio salongen var full! Jag rekomenderar er att se den! Fast boken är bättre, liite bättre lite mer spänning :)

Nu ska jag hoppa in i duschen! / M

Veckans pudding!




Här har ni veckans pudding! Även kallad min "bror"

Han söker efter en tjej!


Han är en kille på 24 år kommer från Dalarna och är väldigt charmig, rolig och snäll kille!
Han jobbar mycket, men på fritiden gillar han att umgås med vänner och går gärna ut och tar en öl eller en sväng på krogen! Han gillar fotboll och hockey mycket och håller såklart på Modo!

Om ni vill ha en dejt med den här goa killen kommenterar ni här nedanför så styr vi upp nåt roligt/mysigt :)

Först till kvarn ;)


Fredag!







Älskar min blåa fina tröja som jag fick av världens bästa mamma i present på Cypern :)
Köpt på London Cloathing i Cypern, dom har nog bland världens bästa kläder där! love it!

Nu har jag bokat en surprise till min vackra mami och mig tills ikväll :) Vi ska ut på lite äventyr!

Nu ska jag åka in till stan och hämta mina shoes! :D wohoo!


Tävling - smycken


www.smyckenofsweden.se








Gå in på millahoman.blogg.se och var med och tävla om fina smycken du också ;)

Jag skulle vilja vinna black pearl - black <3


Tävling hos syskonen arrman :)




oh yes, jag är med och tävlar!

Puss / M


Smart shopping :)


Blev inge stor-shopping idag! Snålade lite och handlade enbart på rea för en gångs skull! Annars är jag sämst på att handla på rea faktiskt! Men det blev ett hårspray (Proffs, kan verkligen rekommendera det! Sitter läänge och bra och luktar riktigt gott) Lipgloss (Mango/Chautny!) H&M's egna lipgloss x 3 och små pärlor jag kan ha på naglarna :)






Hade en riktigt bra dag med min babe Annika på stan, flummigt värre :) Helgen blir spännande, har lite pläns vi ska styra upp! Fredag imorgon :)


planerings-dag!



Åker in till stan för en planerings-fika med Annika nu!

Later / M


Telefonintervju!


Bra start på dagen - efter att ha drömt sådär 2 riktigt råa marddrömmar så flög jag upp ur sängen, drack en kopp kaffe lyssnade på bra musik, och telefonintervjun gick ju riktigt bra! :D Jag ska bara skicka in mina referenser sen är nog jobbet mitt ;D höhö! kan ju hoppas iaf! håller tummarna :) Så jävla sweeeet!

Nej, nu ska jag ut i kylan och försöka leta fram mina papper nånstans i denna röra!

see ya/M

buse :)




Shit, nu har jag gått hemma och varit sjuk i en vecka, dagarna går sakta, jag blir dagvild och har ingen kontroll över livet längre.. låter ganska tragiskt, och jag har sjukt tråkigt om dagarna. Eftersom jag mest sover, blir så trött av antibiotikan så har jag ingen energi till någonting :( Den kommer typ på nätterna, somnade inte förens framåt halv 6 imorse sen sov jag nån timme och vaknade upp i ren PANIK, sprang ner öppnade dörren och ropade på min katt (trodde han var ute i kylan) stod där i sockor och en stor värmande tröja och ropade..plötsligt hör jag honom bakom mig, kom helt yrvaken från vardagsrummet, vilken buse!



Han är ganska söt ändå ;)
 

Idag fick jag lov att ta upp mina kock-skills, så jag gjorde stuvade makaroner och stekt korv, massa vitlök och lite olika kryddor i de stuvade makaronerna och lite sallad till så blev de ju hur gott som helst :)

Imorgon har jag en intervju kl 11.00..håll tummarna för mig nu! :) 
Så ikväll måste jag somna i tid om jag ska låta någorlunda pigg imorgon ;)

/M 


Tävling hos daredesign :)


Hittade en grym tävling, det här vore ju det ultimala, jag som aldrig har råd att köpa nytt smink, och jag som älskar att sminka mig och prova på nya roliga färger :)





Gå in här för att tävla du med: Dare Design blogg


Tävling hos bambii :)



Hittade en tävling hos http://bambii.blogg.se








Jag vill vinna den vita isf :) <3


Hårmodell




Hittade en bild från när jag var hårmodell - 04 i Falun hos 90 grader åt nåt tyskt företag.

Bilden är lite konstig, men dom blonderade mitt hår, tuperade det, och satte in en brudslöja som dom typ flätade håret kring. Riktigt grymt blev det! Sen fick jag ha medeltida kläder på mig typ och sitta på en visning med några andra tjejer :)

I Mars ska jag vara hårmodell igen :) Ser fram emot det! :D


Filmtajm!


Nattuggla som jag är..nu blir det film;



The Wendell Baker Story

Hoppas den är bra, jag har ingen aning, laddade bara ner den i brist på annat, har annars några andra godingar på datorn som måste ses snart! Vilket film-freak jag har blivit!? Kollade aldrig på film förut! :*


Whitney Port!



Whitney Port är såå sjukt snygg jämt!

Hon har nog bästa ansiktsdragen och snyggaste ansiktsprofilen ever! :)

Här är hennes kollektion:
http://whitneyport.celebuzz.com/2008/11/introducing-my-clothing-linewhitney-eve-1.php


Tävling hos "Stockholmsjenna" :)


http://stockholmsjenna.blogg.se/2010/january/tavling.html



Tävlingen avslutas 1 februari!
 


Tävling :)


Nu är jag med i en tävling där man kan bli veckans modell, bli det du också, genom att gå in på den här sidan och skriv en kommentar och länka i din blogg:

http://topmodelss.devote.se/blogs/3542047/--10027--vem-vill-bli---.htm


halsfluss!


Har ni tänkt på en grej? Man väljer ju faktiskt helt själv vilket liv man vill leva, för egentligen har man ju hur många vägar som helst att gå i livet..jag har inte bestämt mig än för vilken väg jag vill gå för jag är inte där än känner jag, har så mycket jag vill göra innan jag kan välja den rätta vägen..jag har många funderingar på vart jag ska ta vägen, vad jag vill jobba med, eller om jag kanske ska börja plugga? men alla steg eller saker jag tagit/gjort i livet är jag sjukt nöjd med. Impuls grejer är bäst, det är alltid då man träffar sånna personer som betyder nåt extra! Och följ era instinkter, alltid! Det gör jag!
 
Men en sak vet jag, och det är sjukt jobbigt, den 10/11 var den jobbigaste dag i hela mitt liv tror jag, lämnade alla mina älskade vänner, mitt jobb, ett underbar hus med en underbar "familj" som alltid ställde upp och fanns nära en, 10 minuter till världens bästa strand och kristallklart vatten, en stor kärlek, en underbar stad, ett underbart land, ett annorlunda språk, en annan livsstil - och allt det älskade jag så mycket. varför ska man då behöva lämna något som man älskade så mycket?

 




Idag var jag hos doktorn (kände på mig igår att jag hade halsfluss eller nåt liknande) så imorse fick det va nog, kl 14 var jag hos doktorn och det gick på några sekunder sedan visade mitt prov positivt att jag alltså hade halsfluss och jag fick gå in till en doktor som flörtade med mig. haha! han var lite rolig faktiskt för han sa såhär;
"ja då får du se till att krya på dig och jag hoppas att vi inte ses igen då ;)"

Idag kanske jag satt min framtid lite på spel, skickade iväg ett mail till hon jag skulle på intervju hos imorn och sa att jag blivit sjuk och sa att jag gärna ville skjuta upp intervjun, håller tummarna att hon hör av sig med ett nytt datum, så dom inte bara skiter i mig :O Men om jag har varit sängliggandes i 2 hela dagar så tror jag inte jag pallar en hel dag i Stockholm & en intervju när jag knappt kan snacka och när det känns som jag har rakblad i halsen :l

nu blir de film! gonatt guys! :*

världens bästa ...


Just nu känner jag mig jävligt deppig och tom, som luft ungefär. Jag känner mig ensam. Även fast jag har världens bästa känsla i kroppen nu så är det nåt som saknas :( Finns 2 bra personer som gjort min dag till något extra idag! Blir en liten mini-semeter för mig snart, mycket snart hoppas jag faktiskt :)

Jag skulle vilja ha så mycket just nu, men utan pengar kommer man inte långt :(
Det som vore det bästa var om jag vann flera miljoner, miljarder då skulle jag bjuda min mamma på en resa nånstans, bara ha det riktigt bra i några veckor, eller månader :)

SHIT! Min katt ligger brevid mig i min säng och sover, och jag var ganska koncentrerad över en grej på msn, så rycker jag till över att min katt slår ner framtassen i mitt täcke, öppnar båda ögonen (svarta ögon) och öppnar munnen och VÄSER ganska länge! Han tittar på mig några sekunder, och jag kände hur jag stelnade till för jag trodde seriöst han skulle anfalla mig! :O hahah! vilken dåre! Synd jag inte fick det på film, såg riktigt sjuukt ut! :l

Kan inte somna, är inte trött..så jag gissar på att det blir en till film :O Vad ska man göra när man är sjuk egentligen? Jag har då inga krafter till nånting! :(

Sjuk ;'(


Om jag säger såhär: Igår försökte jag kurera mig så gott jag kunde, vaknade upp ett antal gånger inatt, av ren panik. Trodde inte jag kunde svälja riktigt eller andas pga. att jag hade så ont i halsen. Känslan är densamma just nu och det gör äckligt ont och när jag såg mig själv i spegeln imorse var jag svullen i ansiktet och neråt halsen..
tror inte min strupe är större än en 10-öring just nu att dömma av känslan.

Är riktigt arg, förbannad och ledsen att jag missar den här dagen, som jag hade sett fram emot länge..som jag hade planerat in för länge sen. Så nu blir det inge shopping på stan med brudarna, inge bastu, inge vin-drickande, inge systrarna Graaf ikväll! och inte heller massa snygga/roliga kort och skvaller :(

Nu är mitt nästa mål att bli frisk tills måndag då jag ska till Stockholm med Marie (fast det tråkiga är ju att vi inte bokade biljetten samtidigt, och att jag åker buss och hon åker tåg) Sen kommer Elin och möter upp oss på stationen :) Frågan är ju om vi ska ta oss direkt till Air Tours kontor eller vad vi ska göra..det visar sig :D

Can't wait!

Dagens tips!

Dagens tips!




Tyckte det här var lite sött faktiskt! :*)
Kommer från www.forever21.com


Senilsnöre!


Inatt somnade jag inte förens 02.20 typ, sen sov jag oroligt hela natten, och vaknade strax efter 07.00 då gick jag ner och la mig i soffan med min dator och kollade på American Pie - The book of love.

Sen pallrade jag mig upp ur soffan diskade, gjorde en kladdkaka, hämtade posten, gick med soporna, käkade lunch, och har pratat med C på face-chatten i typ 2 timmar snart :) haha! 

Madeleine: Det har hänt en liten olycka! Ölen vi hade finns inte längre ;( tell u later! hahahaha!!!! xD

Annika Bruce
Annika Bruce
hahahaha har du frysigt sönder dom lr:P...
för 23 minuter sedan
Madeleine Blom
Madeleine Blom
neeej..va, vadå? luktar de öl i min bil nu?? neeeej de tror jag inte!! xD vinet är så jävla helt som de kan bli iaf :D
för 21 minuter sedan
Annika Bruce
Annika Bruce
jahaa vad har du gjort me ölen då:P???
för 17 minuter sedan
Madeleine Blom
Madeleine Blom
vet inte, tror det satt nån törstig karl i mitt baksäte från Orsa och drack upp alla :O nej men seriöst. kylan är en jävla fitta säger jag bara! och jag är ett jävla senilsnöre! :(

Så kan de gååå! :(

Nu ska jag kika på en till film och kurera mig så gott det går, för frisk ska jag minsann vara tills imorgon!

Vinkväll och kändisfest!




I tisdags drog jag och den här pinglan till Falun på vinkväll och träffade lite vänner vi inte sett på länge!
Mycket trevligt & igår blev det filmkväll, 2 filmer med typ 8 pers, mycket trevligt :)



(gammal bild sen i sommras)

Nu ser jag ju faktiskt bara fram emot lördag, då blir det maskerad/kändisfest ala Sanna's place :)
Innan det ska jag, Annika, Lola, Sofie gå på stan, sen hem till Sofie och basta och göra oss i ordning för kvällens festligheter! <3

Nu: Victoria's Secret Fashion Show :)


Min måndag :)


Igår var jag vaken 06.30 gjorde mig i ordning och åkte till Borlänge på möte och genomgång. Jag skämdes att sitta där igår, kändes som jag hade gjort nåt fel och jag var inte på bra humör! :/

Men efter mötet åkte jag hem till pappa på en kopp kafffe, sen träffade jag sötaste Emma på kupolen, hon shoppade :P Och sen gick vi och lunchade på kompis! Efter det fick jag ett "nödsamtal" från sis, de behövde barnvakt, så jag hämtade J på dagis och busade lite :) Åt middag med dom, och åkte sedan till Kupolen (igen) och träffade Viktor :) Vi åkte hem till hans kompis Svantes och chillade lite :) Och försökte oss på ett snöbollskrig men båda fegade nog ur lite :P




Make It Better

"What kind of footprint will you leave"?

(Så står det faktiskt i botten på hans favorit kartong som han ligger och sover i) :)


Tävling :)


Har tävlat om denna klänning hos www.modehus.nu
Om du blir ett fan på facebook av modehus så kan du även vara med i dragningen av ett presentkort hos VING
på 5000 kr och även kika igenom sortimentet och vinna just ditt favoritplagg!




Tävling hos Millah :)



Gå in på http://millahoman.blogg.se och tävla om den här sköngheten du också, finns i svart, rött och vitt <3


Eftersom jag inte äger en telefon just nu håller jag ju verkligen tummarna på att jag vinner denna sötsak!
Skulle bli så sjuukt glad!


statist.se

 

Vill tipsa om en grym sida som jag tycker ni ska spana in: www.statist.se



Här finner du över 100 statistjobb, publikbiljetter, eventjobb, du kan bli skådespelare eller varför inte modell.

Många har gått långt via den här sidan, varför inte testa du också?

Nyår i Karlstad (:


Jag och Annika tog min bil och drog iväg till Karlstad tidigt på torsdags morgonen :)



Jag, Bella, Marremusbus, Natalie

Om jag säger såhär, kort och gott:
Mitt bästa nyår jag nånsin har haft! :D

Marie: "Vem blåste upp luftmadrassen igår?"
Natalie: "Men det gjorde ju du, Marie"
Marie "jaha, gjorde jag..haha"

Natalie: "Men åhh, vart har jag lagt min toffs någonstans?"
Hon sprang och letade jättelänge..
Annika "Men du har den ju på armen"

Annika: "Jag måste hitta nån snygging som jag kan kyssa på tolvslaget"
Nån kille: "Men klockan är 01.00 NU!"

Natalie: "Marie, har ni orange färg på bussarna här..."
Marie: "Ja, det borde väl du veta, du åkte i en sån igår!"
Natalie: "Men inte lägger man väl märke till vad det är för färg man åker i"

Jag: "Natalie, det blir lökringar till middag"
Natalie: "Åhhnej, jag som hatar lök!"
(Fast det var potatis som bara såg ut som lökringar, jag älskar att driva med henne!)

Jag "Fan, vad de luktar popcoorn"
Natalie: "Det luktar popcorn"
Annika: "Men konstigt, det står popcorn i köket"

Jag "Nej, det här känns fel, Malung vart fan ligger det?"
Annika: "här har vi inte åkt förut"



Vi på 12-slaget inne på dansgolvet :)

Gott nytt år gott folk!


RSS 2.0