Vi är bombhotade


http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.8759225




(Kolla denna länken, så kul har jag en lördagskväll...haha! men nu har jag blivit lite klokare!)

Hej!

Jobbat helg och ledig imorgon, jag tänkte jag skulle hem och kolla en film ikväll och bara mysa inne, men mina ögon orkar inte hålla sig öppna..så det får nog bli sängen ganska snart :)

KUL, att Göteborg har blivit/är bombhotat..vart fan är världen på väg? Man går ju inte säker här för fem öre, ska man behöva vara rädd och tänka på sånt hela tiden :( 

Jag vill fly till en stad/ett land där man kan känna sig trygg! 
 Föresten så kom jag in på en utbildning jag sökt :) weii! BoMen jag väntar på ett annat besked först från Daaalarna..sen får vi se vad som händer!

Pratade med sis igår <3 saknar!

Åhléns klubbkväll på kungsgatan!

Idag var en helt vanlig dag igen..satt hemma större delen av dagen, var ut på en kort promenad, gick och hämtade ut mitt paket som innehöll denna fina klocka från Ginza, tack tack :) I'm in love!




Sedan åkte jag och Annika in till stan eftersom vi var bjudna på Åhléns klubbkväll på Kungsgatan! Jävlar vilken kö det var när vi kom dit :( Men det gick snabbt ändå och komma in :)

Fick en liten goodiebag!



Som innehöll detta :)



Inte så mycket, fanns även större goodiebags, men då var man tvungen att handla för mer. Jag köpte bara en ny Dior mascara (det är den bästa i världen) jag lovar! Och en hårfärg.

Nu ska jag kika på paradise hotel, sen ska jag sova eftersom jag ska JOBBA imorn, jag är överlycklig, ledig 5 dagar jobba 2, sen då?

Love/M


1 miljon

MISS THIS DAYS WITH U



Här var jag brun, snygg och slimmad! Hade tränat hårt inför denna resa..och la träningen på sidan direkt när jag kom hem för att svulla i mig massa svensk god mat igen. Så nu är det hård SKÄRPNING på detta!

Jag äter väldigt nyttig mat, men det slinker väl ner ett och annat som kanske inte borde göra det..så som choklad!
Mmmm!

Just nu önskar jag att jag hade 1 miljon så jag kunde göra alla saker som står på min "to do list"
Nästa månad blir däremot sweet! 5 löner väntar, så går det när man är en hårt arbetande kvinna...i vissa perioder! Haha! Inte denna vecka dock :'(

MONEY IS A BITCH THAT NEVER SLEEPS! (lär er av detta gott folk!)


Vill packa resväskan och dra..


Haft en sjukt tråkig vecka hittils, ge mig jobb!!!!

Fast idag hade jag en mycket trevlig dag, käkade lunch o drack kaffe på maaaten :P Med Annika, sen drog vi in till stan och mötte upp Marie :) kärt återseende! Så fin och bra tjej de där på alla sätt och vis!
Sen åkte jag och hälsade på min Lauren, all kärlek till dig gumman! Vi finns här för dig, alltid!

Och jag har gjort 2 jävligt bra funderingar hittils denna vecka, (och även "påbörjat" dessa, det blir att man funderar mycket när jag är ledig och jag kommer på så jävla bra saker ibland, fan stolt över mig själv asså! :)

Mitt nya motto lyder "lägger ner allt bakom mig och ser framåt" behöver nog inte gå in mer på detalj vad detta gäller, men syftar väl såklart på en viss karl som styrt mycket jag gjort dom senaste månaderna..inte lätt när man är kär! Men livet i det stora hela egentligen..vad trött man är ibland som bara ser på gamla saker och vad man kunde gjort istället, blicka framåt och må bra, säger jag bara! Tänk inte så mycket på vad andra säger, eller gör..kör ditt eget race och var stolt!

Väntar även på några mail som kommer styra min framtid, så spännande! :D Jag håller tummarna!
Den senaste veckan har jag bara velat packa resväskan och åka hem till Dalarna, finns vissa jag saknar så oerhört mycket just nu <3


Paradise


Katja är grym - ni som är med i år i paradise kan ju typ slänga er i väggen! 09 var bäst helt enkelt! Och jag har träffat er <3 Den dagen svävade jag på moln kan jag lova ;) Inte helt fel att festa med Sveriges snyggaste kille ;) Fredrik!

Kika in denna video som Katja har gjort, kommer ut snart!


http://www.youtube.com/watch?v=Nu-zYKm2mxw


VILL HA!



JA TACK! Vill ha! Nästa köp kanske, om inte en vinterjacka går före? :P

Sjukt kallt ute! Annika's kommentar imorse var:

A: "Oj nu är de fan vinter ute.."
M: "Men hur kallt är det då?"
A: "2 grader"
M: "Men jag som trodde det var typ 10 minus"
A: "Nej, alltså det är 2 + grader..."

Jag tycker inte om lediga dagar längre när man bara sitter hemma och inte har så mycket viktigt för sig...man typ pillar med allt möjligt för att ha något vettigt att göra..Det gör iallafall jag, börjar med 100 olika projekt samtidigt.

Satt även och kikade på Nelly rean och hittade ett par Cheap Monday jeans som jag ville köpa, men såklart fanns dom inte i min storlek, och tydligen har dom strul med leverantören så dom vet inte om dom kommer få in fler sånna i mindre storlek :(

Fick nyss reda på att Marre kommer till Göteborg imorgon, så imorgon trotsar jag kylan och beger mig ner på stan för att träffa henne, fika & shoppa lite :)


Monki!



Im in love .. with my new shoes! :D

Köpte dom på Monki i torsdags och fick med ett par snygga benvärmare på köpet! Sjukt bekväma skor!

Mycket har hänt, men jag jobbar mest som vanligt..Kollade lite på mina tidrapporter och denna månad kommer jag nog upp i lika mycket som i juli månad, om inte mer. Vilket är riktigt positivt!

Söndag idag, nu har jag jobbat lite och ska bege mig in mot stan snart och hälsa på våran Lola! <3

Dalarna, I miss u!


Jobb!


Gick upp runt klockan 9 idag, gick direkt till tvättstugan och började tvätta, sen var det tänkt att jag skulle ut och jobba lite, men jag hade verkligen ingen energi alls! Istället lagade jag pannkakor till mig och Annika, sen gick vi och handlade sen blev det lite Gossip Girl och sen somnade jag och sov fram till 19.30 och då blev det såklart Paradise Hotel, vilken tajming att jag vaknade precis då, va :)

Har precis duschat och käkat en macka, ska nämligen jobba natt idag, börjar 24 och jobbar till 08!
Sen ska jag nog åka hem en sväng imorgon bitti, ta en dush och käka lite frukost om jag inte gör det på jobbet, och sen ska jag jobba igen, fast jag har bara 2 uppdrag och dom kommer nog gå ganska snabbt om jag är effektiv! Dock tar det lång tid att åka till dom ställerna..men det är värt pengarna!

Sen på eftermiddagen blir det lite shopping och sen ska jag även hälsa på en god vän som ligger på sjukhuset just nu :'( <3

Nu måste jag ladda min ipod, sen ska jag åka till jobbet!

See ya! /M


Helgen!


Det här har varit en sån här toppenhelg!

I fredags åt jag lunch med Annika sen åkte tog hon flyget hem till Dalarna :'( Sen började jag göra mig i ordning sen kom Kenneth och hämtade upp mig här hemma, sen åkte vi in till stan, gick lite i nordstan och sen blev det middag och bio :) Riktigt trevlig eftermiddag/kväll hade jag! :D Sen åkte jag hem där Lauren och Athena väntade och vi gick igenom lite detaljer för kommande projekt.






Igår jobbade jag 9-18 vi hade ganska många beställningar med dagen gick snabbt ändå :)

Åkte hem till Lauren och vi gjorde oss i ordning och åkte sedan in till stan där vi mötte upp Jules och hans kompis :) Vi var på Tranquilo och El Corazon sen blev det faktiskt en sväng till Lounge också för Lauren's skull :P
Ni som bor i Göteborg - eller ni som vill ha tips på bra klubbar/ställen gå till Tranquilo - shit, vilken härlig, fin, mysig liten pub och BRA musik, inte den vanliga musiken de spelar ute, utan snäppet bättre..påminner om när man är utomlands :) Igår spelade de spansk musik och det var bara "tillåtet" att beställa nånting med rom i, enligt vårat sällskap :P

Har jag sagt att jag älskar gratis kvällar?



"Man dricker drinkar med sugrör i om man är tjej, inte kille"


Kenta!


Jobbade sjukt hårt igår kan jag lova, kom nog upp i 12 timmar..men det var det värt :)
Hade ett litet eftermiddags break på ca 4 timmar, och dom timmarna spenderade jag hemma och på stan där det blev lite shopping på HM :) Dock hade dom inte längre 10 % på allt..men det fick ändå bli ett par nya jeans och en svart mysig tröja :) Jag behövde faktiskt inte ha dåligt samvete över att jag shoppade, för sen på kvällen fick jag så pass mycket dricks på restaurangen att det jämnade ut sig :)

Nu ska jag dra in till stan med Kenta och shoppa och fika eller äta middag :)

Hejsvejs!


With out passion you dont have energy, with out energy you have nothing

"With out passion you dont have energy, with out energy you have nothing"

Så sant!

Har jobbat på Svenska Mässan idag nere i källaren och packat påsar till alla besökare..Vilket bra team vi var :) Snabbt gick det! Ca 3000 påsar gjorde vi, sätta upp påsar, lägga i servett, loka, chockladbit, frukt, vika igen, lägga på vagn, köra iväg upp till mässan!

Nu har jag haft lite break och åkte hem efter lunchen och umgicks med Annika, drack lite kaffe och fixat lite. Nu väntar jag på Lauren så hon kommer in i lägenheten, sen ska jag åka in till stan och göra 2 ärenden, ska lämna min tidsrapport på kontoret och in på HM och kolla rean en sväng :) Sen ska jag till jobbet igen där jag ska provjobba lite ikväll :)

Snart är det HELG igen...och gissa vad? Jag älskar det! :D Har dock inte fått veta än om jag ska jobba eller inte, jag hoppas verkligen det! Jag håller tummarna att jag får nåt jobb samtal idag eller imorgon! :)

Annars blir det lungt i helgen, lite tv-spels kväll hos K med tjejerna :)

Puss


tssss


Är riktigt nöjd med dagen, so far! Mötet gick bra :D Började med en kaffe i baren hos Johanna sen snackade jag med the big boss och det gick mer än bra! :) Passade även på att göra några viktiga ärenden när jag var inne i stan! Kände mig dock väldigt mycket "höstig" idag med svarta stövlar och en stor vit stickad halsduk (som mest bara var i vägen...) haha! Det är ganska svårt att veta hur man ska klä sig nu, ena stunden skiner solen och nästa är det jättekallt :/

Dessutom upptäckte jag att mina favorit jeans kanske inte borde användas till vardags mer, eftersom de är så urtvättade och ser tråkiga ut :( TVÄR synd! Men funkar dock till att jobba i när jag måste ha svarta byxor, som på torsdag, tex :)

Ikväll blir det att se på fotboll i stan! Blev inge träning :( haha, jag är så klumpig och sämst på att planera saker...vad är de för grej med att man måste förboka platser också? damn it!

Fick även höra en bra nyhet idag, helgerna är ju guld här i Göteborg...jobb jobb jobb :D 

Föresten, så har jag lagt på en ansökan på posten nu och väntar ivrigt på svar för en utbildning i april! 8 av 10 går vidare :)


Mys!


Igår hade vi en trevlig och mysig middag här hemma, blev dock lite stressade eftersom vi kom hem så sent, så det var bara att springa och handla och sätta igång med middagen!

Det här stod på menyn igår :)

* Laxfilé med creme fraiche, chevre ost och massa kryddor serverades med ris
* Chockladmousse med banan och hallon

Vi hade tänt massa ljus och hade jätte trevligt och såg på Paradise, blev faktiskt besviken..vad är det för folk som är med egentligen?!

Idag har jag två ärenden, ska till banken och finally hämta ut mitt bankomatkort :) Sen ska jag in till "jobbet"
och skriva under lite papper och försöka förhandla fram en bra jobbdeal med bossen.

Fick nyss ett samtal om att jag har ett uppdrag på torsdag, ska jobba på svenska mässan :) Blir nog riktigt skoj! Från 07-12 :) Sen hoppas jag det blir jobb hela helgen!

Inatt råkade jag sparka Annika x antal gånger :P ooops! haha! Tror jag blev lite arg för jag inte kunde sova så låg hon i vägen :P

Nu ska jag göra mig klar för en dag på stan!

Love / M


Paradise Hotel!


Idag är det måndag - efterlängtade älskade måndag, ny vecka och hösten är här! Snart löning och livet är helt enkelt rätt bra :)

Idag ska jag in till stan och ta en fika med Nathalie, min jobbarkompis som är så himla flummig :)
Sen efter det ska jag göra ett snabbt ärende på stan och sen handla lite till våran middagsbjudning ikväll!

Lauren's mamma har nämligen fyllt år så vi har bjudit hit henne på middag ikväll, tror det blir 2 eller 3 rätters :)
Sen är det ju första avsnittet av Paradise Hotel ikväll - som vi har längtat... vi vet ju faktiskt 3 stycken som är med i år. Vilket är ganska coolt!

Jag hoppas på att få jobba mycket denna vecka - jag har så mycket energi och är rastlös över att inte ha jobbat på hela helgen!

Love / M


LOVE LIFE


LOVE LIFE - and it loves u!

Det är mitt nya måtto. Sjukt bra!

Och jag älskar livet just nu så jevla mycket, även fast vissa saker är väldigt invecklade och komplicerade just nu, men det är bara köra på ändå..jag skulle vilja sitta inne och gråta i en vecka, men vad hjälper det?

Igår hade vi världens bästa kväll - men det är hemlighets stämplat (av sekretess skäl)
Vi var iallafall VIP och ute med chefen och Park Lane's DJ :)

Sitter och väntar på att något ska hända, vad ska man göra en lördags kväll? Jag mår äntligen bra, men halsen är svullen fortfarande.. suck! Funderar på att dra ihop ett gäng och dra bowla kanske?!

Köpte btw en sjuuuukt snygg klänning igår som jag invigde igår! :)
Hittar dock ingen bild på HM's hemsida så jag kan visa...eftersom min kamera var död igår så blev det inga kort från igår heller :(

Ska ta en dush och fixa lite middag nu!


Den bästa trion!




Här är den bästa trion i världen :) Och bästa sambos!

Vi jobbar tillsammans, vi bor tillsammans, vi festar tillsammans, vi shoppar tillsammans, ja...vi gör allt tillsammans numer :)

Idag ska jag åka in till jobbet en sväng för lite jobbsnack sen blir det en sväng på stan med Annika och sen ska vi kanske ta en öl/drink med Gavin och Dan på stan nånstans, lite fredags afterwork..:) Har lovat Gav det sen han flyttade ner för några månader sedan, men det har aldrig blivit av, så det var dags nu tycker jag! 
Ikväll ska vi hem och laga middag, får se vad vi hittar på för gott! Sen tillbaks till jobbet för att ikväll/inatt klubba lite med chefen! Vi ska marknadsföra oss och kolla in de andra klubbarna på avenyn!

Blir nog en bra dag/kväll :) Hoppas ni också får det!


"Sjuk"


Inatt var en tuff natt, gick och la mig 20.30 Laurens kommentar var:


"Va, ska du gå och lägga dig redan?!"
hade så ont i öronen och halsen så jag knappt kunde sova/andas...

Jag satt uppe några minuter men sen gick jag in i sovrummet med en tidning och hade tänkt läsa lite, men samtidigt som jag satt med min mobil i handen och skulle sätta alarmet (eftersom jag skulle upp ganska tidigt och jobba) så somnade jag sittandes! Utarbetad eller vad? haha! Sov ca 12 timmar inatt, och fick lov att sms:a min chef imorse och säga att jag inte alls mådde bra, och att jag inte kan jobba på hela helgen, pga. sjukdom.

Imorse ringde jag sjukvårdsuppslysningen och de sa att jag direkt skulle kontakta vårdcentralen vilket jag gjorde och fick en tid några timmar senare..Det var en helt vanlig rutinkontroll och de sa åt mig att jag var "frisk" men att jag måste vila upp mig från träning och jobb några dagar..Mitt imunförsvar är tydligen svagt för att jag aldrig tar det lungt! :P Men det är inte så lätt när jag lätt blir rastlös! Vad ska jag nu göra i flera dagar utan jobb?!

Well, nu håller jag på att städa och tvättar..och ska shoppa lite på nätet tänkte jag :D Får lön på fredag igen, wohoo! :D Ska även sätta ihop ett quiz som jag ska ha på tisdag på Gamle Port, välkomna dit!

Idag räknade jag hur många företag jag är anställd av, vågar jag ens säga det högt?
Vet inte om det är pinsamt eller positivt? Hur som helst kom jag upp i 6 stycken..och ja, jag har jobbat en hel del, och mer kommer det bli! haha!

Love / M


love is my only drug


Bläääää! Vad dåligt jag mår! Har mått dåligt sen jag kom hem från Cypern och det var den 6 september, så jag har varit sjuk till och från i en månad nu.. :( ska ringa sjukvårdsupplysningen imorgon igen tror jag så jag får slut på denna öronvärk, halsont, feber, hosta, mm. 

För övrigt, mitt nya citat lyder:

"10 barn nonstop i 8 timmar tar fan mer kål på en än att festa 14 dagar i rad!"

detta vet bara NI som har jobbat eller jobbar med barn, de andra förstår inte hur hårt jobb detta är. Idag är jag mer död än jag var när jag har jobbat 12 intensiva timmar i ett kök där vi hela tiden jobbar så fort vi kan...

Och jag väntar fortfarande...
love is my only drug right now...


Nytt jobb!


TACK REBECKA - världens omtänksamaste och sötaste Stockholmare jag känner! :)

Fick nyss ett samtal från min älskade vän Becks som jobbar på en förskola här i Göteborg, och jag ska komma dit och jobba extra imorgon med alla små underbara kids! :D

Ja...vad jobbar jag INTE med nu? Jobbar inom event, pub/nattklubb, hotell och restaurang (både varmkök, kallkök, servering) och nu förskola :)

Många bollar i luften, men precis så här vill jag ha det! Även om man blir lite slutkörd..men that's life!

Har nyss möblerat om i vardagsrummet och tror mina sambos kommer få en chock när de stiger innanför dörren ikväll, för det ligger verkligen sladdar och kablar överallt...vet inte riktigt vart jag ska göra av alla :P
Så jag tror jag överlåter resten av jobbet till Annika :P (även kallad mannen i hushållet..det är hon som är mest teknisk..) haha!

Blev dock inget möte idag för jag skulle ha varit där 14.00 men de ringde mig 13.30 och hoppades att jag var på väg, men inte så lätt när man inte fått någon för info eller vägbeskrivning, så jag hoppade det mötet faktiskt!
Jag satsar på ikväll istället, ska strax åka och möta upp Lauren i stan för en shoppingsväng!

Love / M


Pub Quiz!


Har en stor klump i magen just nu :S Har längtat såå efter den här dagen i över en månad, så blir det bara skit av allt ;( Jaja, life goes on!? Det finns en sak jag verkligen inte har tur med här i livet, och det är kärlek!

Allt annat flyter iallafall på jävligt bra, jobb bara rullar in nu och pengarna också ;)
Idag ska jag på ett informationsmöte på stan och måste även in på banken på ett ärende! Sen ska jag möta upp Lauren och Annika, och ikväll ska jag till Gamle Port på Pub Quiz, en liten jobbintroduktion och se om det skulle vara något jag vill jobba med i framtiden, blev erbjuden det jobbet igår via telefon, eftersom tjejen ska sluta som håller i det just nu.

Har setat och väntat hela förmiddagen på att några snubbar ska komma hit och sätta upp brandvarnare i lägenheten, men dom har inte dykt upp ännu, och snart måste jag åka in till stan..to bad!

Idag ska jag även skicka in ansökan till mitt drömjobb! Tjohooo! :D Är typ 80 % chans att man får jobbet efter man skickat in ansökan :) Isåfall är det bye bye i Mars! :P

Ska käka en sallad nu sen dra in till stan, ha en fin dag alla :)


JOBB!


Gokväll! :)

Helgen har varit GRYM so far..och det blir bara bättre...:) tror jag!? haha!

Hur som helst, igår var jag ledig och fikade med Annika och blev erbjuden ett jobb som jag högg direkt på :)

Och idag när jag kom till jobbet var de väl personalproblem som vanligt, en helt vanlig helg på jobbet alltså..Så jag fick springa upp och ner mellan 2 avdelningar heeela dagen, helt slut! :S jobbat för 2 personer idag..så kan det gå!

Sen hann jag hem o duscha, byta kläder, äta och umgås lite med Annika, Lauren, Pontus!
Sen åkte Lauren till jobbet, sen åkte Annika, och snart ska jag åka :P Vi jobbar tillsammans!!!!! :D love it!
Jag är så peppad! Jag och Annika står i garderoben ikväll på Gamle Port på Kungsportplatsen...weiii, sväng förbi om ni är i närheten vet ja! :)

Hinner sova ca 2-3 timmar imorgon bitti, sen är de dags att åka till Landvetter och jobba igen :P Blir la 26 timmar totalt lördag och söndag som jag ska jobba! wiho! Blir att lägga sig tidigt imorgon kväll! :D

Nu ska jag gå till vagnen!


LYCKAD FREDAG!


Började dagen med att käka frukost med Annika, sen drog hon till jobbet, och jag fixade med lite grejer hemma i lägenheten..Sen åkte jag in till stan och mötte upp henne i Brunnsparken, sen tog vi vagnen till vårt gamla jobb och bjöd all personal på fika :) Vi hade med oss bullar och två längder vi bakat helt själva. Det uppskattades tydligen väldigt mycket av chefen :) Han sa att vi skulle belönas! Haha!

Vi var dessutom sjukt snygga, och alla sa att vi såg så annorlunda ut, men jag menar, hey...jag hade inte varit där på ett halvår ungefär! Klart man förändras :)

Sen åkte vi till brudarnas jobb och tog en fika och snackade med glada Irländare och chefen, och han erbjöd mig ett jobb! :D vore helt awesome! Ska möta upp honom ikväll, han håller i ett evangemang på cluben LUST ikväll där jag ska få lite mer information om jobbet och när jag ska få upplärning, mm :) Grymt spännande!

Nu ska jag äta en räk sallad och byta om till en snygg outfit för kvällen.

Just nu ser jag ut såhär:



Har på mig ett svart spetslinne, en lång jeans skjorta, och svarta tajta jeans!

Fick komplimanger idag att jag såg så brun och fräsh ut :) Och nån trodde jag var Italienare! Haha! :)


Svullen tumme!


Det blir ovant att jobba så sjukt många timmar under en vecka när man har varit ledig i 1 månad :P
Så idag är det faktiskt guld värt att vara ledig!!! :D Trodde jag skulle provjobba idag, men har inte hört något från dom än, och på eftermiddagen är jag upptagen med annat! :D Ska nämligen till mitt gamla jobb och hälsa på, kommer bli skit kul att träffa alla goa människor igen, vi ska ta en fika med dom på kontoret sen ska vi ner på stan och möta upp Lauren och kanske Becks :) Sen får vi se vad vi tjejer hittar på ikväll, men alla ska jobba imorgon så det får bli nåt lungt :)

Nu ska jag gå och göra mig lite snygg :)

By the way, imorse vaknade jag upp med en dunkande vänster tumme och när jag tog av plåstret och kollade så
var det ett djupt köttsår och en svullen tumme som jag knappt kunde röra. Min första tanke var "shit nu måste jag ringa doktorn....IGEN, har kontaktat dom typ 3 gånger på 1 vecka nu bara..haha!" Men nu har jag pysslat om min tumme lite och den är mer rörlig! Får se hur det går...Det hände nämligen en liten olycka på jobbet i måndags. Vi hade en lunch rush och det var mycket att göra, och jag kände väl ingenting då, men sen när jag gick hem på eftermiddagen kände jag ett brännsår på min tumme ;(

Syns & hörs gott folk!


RSS 2.0