Min prins!


En kväll i Göteborg var jag ut med en killkompis på ett ställe (Lounge) även kallat Göteborg's köttmarknad av många..vi skulle bara dit och dricka något glas vin (och skumpa) såklart..men hur som helst..klart man spanar lite när man kommer in, och det första jag ser när vi kommer upp på ute terassen är en mörkhårig kille, med - en look to die for. Han har mörkt lite rufsigt långt hår, ganska lång, världens finaste ögon (Elijah Wood) en svart kavaj med uppvikta ärmar och ett par jeans. Vi gav varandra intensiva blickar hela kvällen, jag spanade in honom och han kunde tydligen inte slita blicken från mig heller...jag började prata med hans kompisar, sedan kom han fram till mig och vi började små snacka lite...

När man hittar prinsen, så är det all in som gäller (från början) jag har verkligen försökt allting för att han ska bli min. Men med den otur jag har när det gäller killar, så har han ju flickvän sedan nåt år tillbaks.


Finns däremot en kille, som alltid kommer att följa med - vart jag än flyttar, eller gör...så säger flera att det slutligen kommer bli vi, ett bröllop i Dalarna om några år kanske :) Han är ju också en prins. Min prins? Men båda har för tillfället lite väl många bollar i luften känns det som..

Alltså, varför jag skriver det här just nu är för att jag saknar kärlek och vill hitta min prins någon gång..tycker det är på tiden snart!

Men annars, jobb flyter på mer än bra kan jag säga, har just nu 3 extra jobb, och ska få mer timmar är jag lovad, så jag mår bra :) Dock är jag ledig idag, vilket inte är så roligt..vad ska man egentligen med lediga dagar till?

Dock skiner solen ute, fast det blåser lite..men jag ska hoppa in i duschen nu och uträtta några viktiga ärenden denna måndag :)

Har blivit ett enormt stort misstag genom mig och personen som bokade min flygbiljett till Malta, såg det igår så jag hoppas det löser sig. Ingen som åker från Göteborg till Stockholm denna vecka eller i helgen?

/M


Juni är lätt den bästa månaden!


Fan, vilken jävla tur man har ibland alltså, igår var det ett 20 tal poliser och 5 polisbilar på avenyn när vi begav oss hemmåt efter en kväll på Berså (total lyckad kväll, och vi skulle dock dra vidare till Push eller Peacock) men pågrund av den tragiska händelsen igår natt så var hela avenyn avstängd! Alltså fyfan, jag förstår mig inte på folk ibland? varför allt våld? :(

Idag har Bobby vart här och vi har gjort upp lite om lägenheten, sjukt nöjd :) Eftersom det inte var bra städat när vi flyttade in blir de ett avdrag på denna hyra för maj månad :)

För övrigt var det planerat utgång ikväll, men jag mår inte helt hundra alltså, behöver inte gå in på detaljer varför jag inte mår bra..men måste uppsöka en läkare på måndag iaf! Fast all sån personal verkar vara oåtkomliga här i Göteborg :(

Och sen fick jag sms från jouren idag att dom ville jag skulle ha jobbat idag, men hade ju som sagt lite andra planer, så jag ska jobba imorn istället...börjar 08.00 och är sjukt nervös eftersom de är första gången jag ska jobba helt själv, i en ny butik, och jag har ingen jobbutrustning?! :/ Hur ska detta gå!

Det var precis som när jag körde firmabilen på jobbet i veckan....Chefen sa "hur ska detta gå, du kommer ju ringa när du nästan e framme i Dalaarna" haha, fyfan, vad killarna på jobbet mobbar mig för att jag kommer från Dalarna :P Dalänningen kallas jag numer!

Nu ska jag hämta lite glass o tycka synd om mig själv ;/

Och det är SÅ mycket BRAAAA (good stuff) som händer i juni alltså! :D LÄNGTAR!!!!!!!!!!! :D

* Malta
* Sis, m familj kommer till GBG :)
* Pier Pressure 2010
* Midsommar
* Min födelsedag!
* Gav flyttar ner till Göteborg från England :)
* Lauren & Sofie kommer hem till Sverige
* Emma & Fredrik kommer till GBG :)
* Jobba massa!
* Parkhäng, grillfester, bada, sola, shoppa, utgång, hänga i Linné
* Tillbaks pengar på skatten ;)

Med mycket mer såklart ;)

Hoppas ni mår bra! Nu ska jag vila lite!

Malta!


Om jag säger såhär: Allt, allt, allt..flyter på så grymt BRA just nu!

Sökte ett jobb igår - efter ca 15 minuter ringer de och vill att jag ska komma på intervju samma dag - åker dit, har en intervju på ca 40 minuter med en as trevlig snubbe (fick göra ett yrkesprov och efter massa massa frågor, så slängde han fram en bunt med papper och sa att jag hade fått jobbet, wiiiho!

Nu ska jag bara köpa en väst och kanske en ny skjorta och byxor - sen är jag fit for fight! :D

Och idag jobbade jag större delen av morgonen/dagen nere i kiosken på golfbanan, var riktigt trevligt o fullt upp!
Sen kom chefen o hämtade mig så jobbade jag i restaurangen på efterrmiddagen/kvällen eftersom de hade reserverat uppemot 60 pers som skulle käka buffé. Så idag har jag gjort mitt killer pass på mer än 12 h!
Får se vad det blir imorn, men ska jag säga en hemlis? Jag kommer få träffa massa snygga killar imorgon på jobbet, kommer nämligen ett helt fotbollslag och ska käka lunch hos oss ;) wihoo!

och om jag säger såhär, jag drar till Malta den 6:e-10:e juni! :D på ett litet mission! :D kommer bli gör skoj!
Någon som har varit på Malta tidigare? Jag har aldrig varit där och ser mycket fram emot att komma ner! :D

nu ska jag sova, så jag orkar upp imorgon till jobbet!


Gliiiider :)


Har inte uppdaterat på länge, kan bero på att jag jobbat mycket och haft annat för mig..
så har lixom lagt denna åt sidan ett tag!

Men tänkte skriva och säga att allt flyter på jäkligt bra nu :D kan skriva lite mer om det sen!

För nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan åka till jobbet, idag blir det ett killer-pass på 12 timmar ungefär!
Men inget mig emot, pengar blir det och möta massa trevligt folk får jag göra också! :D

Ha en bra dag allihopa!


H0ckey!


Måste berätta två roliga saker som hänt :)

En dag på jobbet fick jag ett samtal där efternamnet var "Målare" så det svarade en man och jag började
tjöta på som vanligt..sen avbröt han mig och sa, "ursäkta men jag bor inte här, jag är bara hantverkare och är här och jobbar lite, och dom som bor här är inte hemma nu, så du får nog återkomma"
Så jag skojade till det lite och sa "haha, ja det var ju fyndigt att det var en hantverkare som svarade när jag hade kommit till familjen Målare"

Sen igår ringde det en telefonförsäljare till mig han jobbade för ett el bolag och ville jag skulle testa på deras erbjudande, men eftersom jag jobbar som telefonförsäljare själv (och har tidigare även sålt elavtal så var jag mycket medveten om hur han skulle lägga upp samtalet och var inte intresserad överhuvudtaget av det han hade att erbjuda) dels för att vi bara hyr i andra hand och inte kan ändra något sådant, och jag tror vi har rätt bra avtal i dagsläget :) men hur som helst, vi tjötade på ganska länge, sen efter ca 10 minuter när jag sa nej då frågade han om vi skulle gå och ta en fika någon dag, för han bodde ju också i Göteborg ;) så han skulle höra av sig igen, får väl se om de är någon 10 poängare eller om de är nåt rent stolpskott bara! haha! Fast han förklarade sin stil och hur han såg ut och det lät ju väldigt passande, men vem vet!

Nu kikar jag hocke och det står 3-0 till Sverige, så jävla bra dom är!

För övrigt så mår jag inge vidare, har nog åkt på UVI igen :(

Nu ska jag vila lite!


tidig morgon!


Hej kära läsare :)

Nu har jag varit vaken i 6,5 timmar, och är så sjuuukt rastlös så jag vet inte vad jag ska ta mig till! :S
Flög från Dalarna-Göteborg idag, jag var den enda med en stor resväska av ca 7 pers, plus datorväska och handväska..riktigt pinsamt! Och jag var den enda som hämtade ut väskan på bandet sen, alla andra knallade direkt till utgången..haha! Första gången jag åkte mini-flygplan fick jag PANIK, och slog huvudet i taket, men idag var jag hur lugn som helst...jag fick en bra conclution..eftersom jag älskar att resa och gillar att flyga så borde jag antingen bli flygvärdinna (som jag velat bli sen jag var liten faktiskt) eller hooka up med en pilot kanske ;) Då lär man ju få åka med gratis också när det finns platser över...right? :)

Jag är så sjukt ressugen så jag vet inte vad jag ska ta mig till snart! London, Cypern, Spanien, Miami, Ibiza, Italien, Australien, Asien? Mm, finns lite olika alternativ..får se vad det blir! Men mitt mål är att klämma in 2 resor denna sommar, får se hur mycket semester man får ta ut osv!

Har varit i Dalarna över helgen, blev lite oplanerat sådär pga vissa omständigheter..Men jag har haft jättetrevligt :) Hoppas på ett nytt besök i Dalarna snart :) Kanske kommer till P&L!

bobby bolivian - this way


Inflyttningsfest


Mycket har hänt sen sist, och jag är så busy att jag knappt hinner skriva :)

Men i måndags fick vi besök av Jonas som kom ner till Göteborg och hälsade på oss till tisdagen!
Så jag och Jonas åt på köttbullelandet och sedan körde vi öl på linné och drog historier, jag är kass på att knäcka dem! haha! Sen drog vi hem och lagade middag och drack lite vin och hade trevligt!

Sen i onsdags var vi på Mary Kay awards night i en riktigt fräsh lokal mitt i centrala Göteborg, med massa trevliga tjejer och käkade middag och drack rosa saft, och hade kafferep efteråt, med massa godis, kakor kaffe och annat gott! Annika och jag fick även varsin present eftersom vi var gäster där :) Annika fick en tvål och jag fick ett läppglans från Mary Kay! :)







I fredags gjorde vi inte så mycket efter jobbet, vi handlade och åkte hem och kikade på film.

Och i lördags jobbade jag typ 10 timmar och sen hade vi inflyttningsfest hemma hos oss :) Jag drack champange och shotar för flera tusen, utan att betala ett öre. Tack killar, jag hade en jätte trevlig kväll! :D

Och idag har jag jobbat också 10 timmar! Mina fötter stinker fotsvett så jag ska hoppa in i duschen nu, sen ska jag slå mig ner i soffan o chilla lite bara :)

Lägger upp lite pics later!

Dalarna i helgen? Är sugen på att åka hem och träffa familj o vänner :) Men frågan är ju om man får ledigt på fredag isf? :S

:*


Husdjur :)


Yeaaah, vårt nya crib! Love it :D Här får ni en liten smygkik...svårt att fota från så konstiga vinklar bara!








Dessutom.....vi har en BEBIS :D



Är det föresten normalt att dom ligger upp och ned ofta? Vet inte vad han pysslar med riktigt...och JA, vi ska köpa en större skål + syretabletter så stackarn kan andas riktigt..här ser han ju död ut. Haha!

Nu ska jag springa ett ärende på stan innan jobbet!

Snart är det helg igen, och då ska jag...JOBBA! Yeey, oväntat va! haha :) Nä men jag ser fram emot det, kommer bli kul såklart :) Puss på er!


Lever min dröm :)


Lever min dröm!

Kan bara säga som såhär: Att jag glider verkligen runt på en räkmacka just nu...allt flyter på så jäkla bra, nästan för bra för att vara sant!

Igår inhandlade jag världens bästa present till Annika (enligt mitt tyckte själv då, eftersom det är MIN också) Vi har ett husdjur nu, en guldfisk :) Fast han är lite mysko, han typ spelar död...ligger upp och ned i botten av skålen. Är det normalt beteende för en guldfisk, även kallad
stjärtfisk?
Jag kan verkligen ingenting om fiskar, jag pratade med den som den vore en liten bebis första dagen :)

På lördag ska vi ha inflyttningsfest (för de få) vi känner i Göteborg, och dessutom kom vi på värsta roliga och bra idéen idag, så alla som kommer får en liten "present"/överraskning! Blir grymt kul! 

Nu ska jag sova, ögonen svider...ADi!
 


Good luck chuck! ;)


Hade en grymt trevlig kväll igår! Fick även 3 gratis inträdes biljetter till Liseberg! :) tack tack! Jag har 2 över om nån är sugen ;) Fast de går däremot ut den 5:e maj :/

Idag har vi köttat som fan på jobbet, vilket team vi är på jobbet :) alla gäster kom ju såklart samtidigt så det blev en jäkla rush runt lunchen..men de va skoj :) Längtar bara tills nästa gång nu! Så jäkla schysst att få positiv feedback hela tiden också, allt jag gör där gillar dom :) Vissa tror säkert jag är helt störd, jag har blivit en workoholick :) Fick frågan igår "säg något du gillar att göra" Det första jag sa var att träffa människor, och jobba :) haha!

Kollar på "Good Luck Chuck" nu! Roligaste filmen ever, se den om ni inte har sett den :)

Imorgon ska jag gå upp tidigt och deklarera och gå till affären och handla lite smått o gott :)

Känns sjukt att min helg började för ca 2 timmar sen, har slitit som ett djur de senaste 2 veckorna, bara jobb, jobb, jobb! Men som jag sa idag när F klagade över att vi fick jobba över lite så sa jag, men tänk på pengarna ;) Då blev han positiv igen! haha!

Direkt efter filmen ska jag slänga mig i sängen! Ska bli så jävla gött att äntligen få sova ut! :D

Cya!

Liseberg!


Vilken jobbig natt det var, folk som ringer mitt i natten / på morgonen är inte populärt när man ska upp tidigt och jobba dagen efter..Fast jag antar att jag får skylla mig själv eftersom jag inte satte mobilen på ljudlöst :)

Imorse gick jag även upp vid 7 och trodde jag skulle åka klockan 8, men sen såg jag att jag låg en timme före i planeringen, så jag drack kaffe och kollade på tv fram till kl 9, sen tog jag vagnen till jobbet, och bytte till bussen..men sen den jävla bussen stannade inte även fast jag plingade på den hållplats jag skulle av på (så jag fick åka typ 1 mil extra...) stå där och vänta i 20 minuter på en buss tillbaks och kom "försent" till jobbet ca 20 minuter...men de va chill, de hade ju allt under kontroll ändå :)

Idag jobbade jag så hårt att det gick hål på båda mina strumpor! Det kallar jag att jobba hårt - slita!
Imorgon blir de ett längre pass, börjar kl 09.00 och slutar troligen inte förens sen eftermiddag/kväll..

"pengar rullar in som de ska, de går bra nu" yesbox!

Och eftersom jag inte har firat valborg, vart det BBQ på jobbet igår, och idag har jag käkat världens godaste kycklingfilé och klyftpotatis med en majscremé :)

och nu ska jag in till stan och möta upp N! Äntligen liseberg! :D

RSS 2.0