they say me rollin'


Jag älskar att bo i en storstad - för jag kan göra precis vad jag vill, och alla behöver inte veta allt för det. Mina drömmar är höga och många, och här kan dom uppfyllas..om jag kämpar.

Jag har aldrig festat med kändisar tidigare, men det senaste halvåret kan jag nog knappt räkna på mina båda händer hur många kändisar jag har festat med och träffat :) KUL! Igår träffade jag Paradise Patrik och Miss Cami och massa andra nötter! Har även festat med Rang från Kungarna av Tylösand och Petter från Paradise förra helgen :)

Jag har börjat med ett projekt, som jag vill göra klart innan jul, vi får se om jag lyckas...jag har väl kommit en bra bit på väg, men det är fortfarande jättemycket jobb kvar! Wish me luck.

Imorn är det måndag igen :/ Nä, just nu känner jag inte alls för att jobba. Blir en hård vecka och helg! :(

Näst nästa helg blir det Stockholm och sen Dalarna några dagar..ser jättemycket fram emot det! :D Kanske hinns med en dejt i sthlm också, om jag har tur :P

Puss!


I need a hälsocoach!







Jag har varit en vandrande zombie i flera veckor anser jag själv, vet inte om folk har märkt det på mig, men i onsdags när jag kom till jobbet så var jag kritvit i ansiktet och kunde knappt stå upp för jag hade så ont i magen. Stod ut hela dagen på jobbet, med smärta och illamående, är ledig 4 dagar nu, och det är så välbehövligt! :)

Så nu ska jag ta det extremt lungt dom här dagarna och bara umgås med mina tjejer och ha myskvällar! Idag ska vi äta middag här hemma och sen på söndag har vi SPA kväll :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag och Annika iväg till Frölunda en sväng och gå i lite affärer...jag ska köpa lite hälso grejer så jag kommer på fötter igen ;)


4th of july


När jag vaknade upp imorse av mitt alarm på telefonen så var min första tanke "shit, har jag försovit mig"
nästa tanke var "vart ska jag jobba idag??!" Då kan man inte må speciellt bra va? :P

Jag är riktigt utsliten nu av allt jobb känner jag, herregud vad jag kämpar på..men det kommer det antagligen vara värt i slutändan hoppas jag! Dock är jag ju lite sugen på att flytta hem igen, så nu står jag och väger mellan lite olika saker faktiskt..inte lätt när man blir erbjuden olika tjänster samtidigt :S

Just nu är min favorit låt: Kelis - 4th of July den har jag lyssnat på typ 5 gånger nu på morgonen :)
You make me high and I don't wanna come doown!

7 dagar kvar till löning! wohoooo! Då ska jag köpa en varm vinterjacka! Fryser ihjäl i min skinnjacka nu :(


RSS 2.0