Tävling :)




Jag är med och tävlar hos http://hiilen.blogg.se/ om en liten goodiebag med många fina saker i!

Jag håller tummarna att jag vinner, skulle vara perfekt nu till våren som snart är här i Göteborg med ett par nya schysta brillor, och lite nytt smink och dessutom vårdande till mitt slitna hår :)

Gå in och tävla ni med, vettja..lycka till, och wish me luck ;)


Tävling, snygg ring! :)



Jag tävlar hos Millah om en ring från Bijouteriestore.com





Jag dog lite när jag såg dom här faktiskt, så jag hoppas jag vinner denna tävlingen. Spelar egentligen ingen roll vilken färg, för jag tyckte båda var lika awesome! :D


smyckeställ istället för skokartonger? ja tack!



Jag tävlar hos Millah om Smyckestället Mini-fyrkant från Mihi.se

Skulle verkligen vilja ha ett sånt här eftersom mina smycken alltid går sönder eller så tappar jag bort dom eftersom jag samlar allt i skokartonger. Det säger väl allt, jag är i stort behov av ett sånt här :)


sockersött


Nu är jag med och tävlar hos http://ninakaufmann.blogg.se/category/pagaende.html
gå in och tävla ni med :)



Kolla under sockersött-serien det är där man kan vinna ett armband eller halsband :) http://karamell-design.se/

Dunken.se



Dunken.se

Dessa vill jag ha :)


Dj's from mars made my day!


Som min vän skrev för ett tag sen "totally hit the rock bottom"

This is me, this is where I am right now.

Jag känner mig bara totalt värdelös och känner mig som en luffare. Jag har så mycket ideér och kärlek inom mig, men vissa har valt att inte tro på mig eller tycka om mig för den jag är. Ni har bevisat det, och jag ska bevisa tillbaks nu att jag är en god människa, mycket bättre än ni tror!

En nära vän har sagt att han vill hjälpa mig, dit jag vill komma. "Det spelar ingen roll om du blir känd eller inte, gör din grej bara, gör det du har passion och tycker om så ska du se att du kommer dit du vill, och att du får det du vill till slut"

Imorgon ska jag ta tag i mitt liv igen, och ordna upp det jag har totalt förstört och failat på. Jag erkänner här och nu, det du sa..kanske är sant? Och du fick mig att sluta.

Jag vill bara visa att jag också kan, faktiskt! Sluta underskatta folk, och snälla ge lite tillbaks någon gång..jag är trött på att folk bara tar & tar från mig.

Såg föresten Dj's from mars på parken i måndags, det var topnotch..musik är kärlek!

/M


Lady Gaga!



Lady Gaga





"Hon vann Grammys för bästa popalbum för hennes skiva The Fame Monster, plus Bästa kvinnliga pop-framträdande och bästa musikvideo för Bad Romance. Grattis Gaga!"

Källa: http://www.posh24.se/grammy_awards/gaga_stal_kvallens_uppmarksamhet_totalt


Club Vibes med DJ Rigo!


Jag och Annika hängde på Club Vibes igår, jag hade vunnit deras tävling och vann därmed ett VIP bord, mig + 4 gratis, kö företräde, champange.

 fast det stod bara 3 killar i kö när vi kom dit, haha..så de va la inget att skryta med. sen hade vi även VIP bord (en hel soffhörna som va min o Annika's. Egentligen kom vi för sent men vi fick 3 flaskor skumpa ändå av Mauro och Atte! Tack tack! :) Diskuterade jobb med Mr. Atte och sen hängde vi vid DJ båset hela kvällen :)

Bra gäng igår! Rigo satt även med i våran VIP hörna. Vi satt och tjöta lite innan han gick på och spelade :) Riktigt grym o rolig snubbe de där! :D Sen hängde vi med de gänget hela kvällen, en riktigt bra kväll!








/M


I'm VIP!


Idag vaknade jag upp och var lika bitter som jag varit den senaste tiden. Dock fick jag en dag heelt för mig själv, och det var nog lite det som behövdes! Ibland är jag rädd för att vara ensam, men den här dagen har varit den bäästa på väldigt länge! Har bara gjort sånt jag gillar och tagit det lungt :)

Åkte till Backaplan gick i lite affärer (utan att köpa nånting! Det enda jag köpte var ett 2 pack strumpbyxor för mitt presentkort på Gina Tricot) Sen tog jag vagnen hem, bytte om, tog en promenad, gick sedan och handlade, hem och lyssnade på skön reggae och lagade mat, kassler med pasta, brocoli, vitlök, tomater och paprika & chili creme fraiche! Super gott blev det! Har massa mat i frysen nu också :)

Sen fick jag ett mail att jag hade vunnit tävlingen om ett VIP bord ikväll på en klubb, så jag och 4 vänner går in gratis och får champange ikväll :) Sen ska vi möta upp världens sötaste & bästa DJ i stan för att gå på en klubb och rocka med han!

En del oroar sig, jag också..men om ni verkligen gör det, ta tag i det! Snart kanske det går för långt..

Jag ska ha en bra kväll med mina vänner och absolut inte tänka på nåt som får mig att känna mig nere, det räcker nu!

Jag säger bara såhär:

DO WHAT YOU LOVE, LOVE WHAT YOU DO!


Ge mig lite sömn, for fuck sake!


Inte allt för glad idag, och har tusen ärenden jag borde ta tag i, typ nu, vilken sekund som helst.
Känns ganska jobbigt att man jämt har massa krav på sig.

Har stora, seriösa sömnprobmlem som aldrig tycks vilja lämna mig ifred och att bara få en natt med normala sköna timmar, att sova en hel natt igenom, med en djup, tyst, kall, och skön sömn, i min egna säng tycks vara omöjlig numer?

Nu lär jag ta tag i detta, ska ringa ett samtal på måndag och se om jag kan få sömntabletter, eller nåt som gör att jag slipper tänka på allt annat istället för att kunna få lite ynka sömn en natt..

Ska hoppa in i duschen nu och bege mig mot backaplan eller nordstan. Varför jag väljer mellan dom två ställerna, är..för att jag är trött, deprimerad och kanske bara vill gå själv på stan? Men då vet jag ju att jag kommer tröstshoppa och stressa mig igenom dagen. Så varför inte åka till nordstan och träffa min fina Rebecka under några timmar och bara ha en trevlig dag och ta en fika och gå och kika i affärer? Ja...jag ska ta mig en funderare så hörs vi sen!

/M


en kärleksförklaring :)









Dela i tävlingen du också, jag tävlar hos Millah om en Fyll-i-bok - En Kärleksförklaring från Glimraforlag.se

Om ni vill läsa min kommentar gå in på Millah och kolla :)


Amor, Vincit, Omnia






Jag är med och tävlar om denna fina väggdekor

Du kan själv vara med och tävla hos Millah om en väggdekor från Textarna.se


Depp


Vi trodde våren var på väg, men där blev vi lurade så det skrek om det!

Det började med en storm, som var så allvarlig att dom varnade oss i Göteborgs område att stanna inne.
Jag kollade film till sent på natten, sen tänkte jag: Nej nu måste jag verkligen sova, jag hade massa tankar som snurrade runt som gjorde att jag låg vaken i sängen och lyssnade på min Ipod i timtal. Somnade tillslut halv 6 och vaknade nån timme senare..

Sådär har jag sovit hela veckan, riktigt jobbigt! Nu börjar jag känna mig hängig och förkyld också, ska
ta en Ipren och bege mig in mot stan för att ha en mysig dag med mina tjejor! :)

Äntligen fått tillbaks kraften att umgås. Var väldigt deppig under ett långt tag och inte orkat träffa någon..

/M


Vunnit en BMW!


När jag öppnade min mail imorse hade jag fått ett mail ifrån BMW group i UK, det stod att jag hade vunnit en BMW
"This makes you the proud owner of a brand new BMW 2010 X6 35iM (2010
modern) and a cash prize of £750,000.00 GBP (seven hundred and fifty
thousand Great British pounds).The car comes with a special BMW
Insurance Cover for one whole year, that is, till the next promotion
in 2012"

Haha, ja...tänk om man hade sån tur!

Någonting jag saknar väldigt mycket när jag är i Göteborg är att köra bil, det är som en hel annan livsstil här nere. Fast egentligen varför ska man vara lat och ta bilen överallt? När jag bor här rör man ju mycket mer på sig :) Går för det mesta eller så tar man vagnen om man ska åka långt! Miljösmart om inte annat!

Jag håller tummarna för ikväll får jag reda på om jag och Basse ska byta mobil eller inte :)
Vore ju totally awesooome!

Ha en fin dag alla sötnosar!

/M


RSS 2.0