Motivationen..



Jag vet att detta är en dålig bild, men vi har så dåligt ljus i hela huset tycker jag..får ta någon bättre bild senare, när jag har utsläppt hår också :) Men Frida var snäll och la i en toning på mitt hår idag, hasselnöt. Jag är supernöjd :D Frida är den bästa frisör jag haft på lääänge! :D

Idag gick vi upp tidigt och bakade en tårta till våran sambo och kollega, Viktoria som fyller år idag. Dukade fram frukost, tårta och satt i nån timme och käkade tillsammans och snackade. Sen kom Frida hit och vi fixade mitt hår. Sen åkte jag med Tea och Viktoria till Porsgrunn och käkade lite mat på Jimmys :)

Är lite rastlös just nu faktiskt, tror jag ska ut på en promenad när min tvätt är klar..

Jag önskar jag hade tid att skriva mer på min bok..har inte kommit så långt, jag vill dela med mig av så mycket.
Jag orkar inte riktigt formulera mig, jag har ju allt underlag och några sidor skrivna..men jag har lixom ingen vidare motivation till att bara sitta och skriva hela tiden :l

Är så glad att jag inte åkte ner till Cypern och körde en säsong till, vilka kloka vänner och vilken bra familj jag har. Glad att jag tog mig tid till att lyssna på er :) Har inte mått såhär bra på väldigt länge om jag ska vara ärlig! :D Älskar mitt jobb, mina kollegor och mina sambos och nya vänner här! Det bästa av allt är att jag har en bra ekonomi igen, nästan för bra..och att jag lär mig mer och mer för var dag som går och att det finns så många fina, snälla och underbara killar här..norska gutter alltså. Så man smälter lite :)

Nu väntar mycket jobb, och annat skoj innan jag åker till Sverige den 17:e! Är sååå tok glad, det pirrar i magen varje gång jag tänker på Sverige. Saknar er! <3


Sverige!


Jag längtar hem till Sverige sjukt mycket just nu! Den 17:e är jag på väg! känns skönt, inte så himla länge kvar ändå...hoppas dagarna går fort!

Jag är helt deppig nu, för det känns som jag bara jobbar och jobbar, sen på fritiden gör man ju inte så mycket än att träna eller gå ut på kvällarna, för när man väl är ledig så jobbar ju de flesta andra :( Ibland har man tur och kan hänga med någon av tjejerna :) Och man lär ju känna fler och fler här..så det blir nog roligt i sommar!

Vill ni veta en sak jag hatar? Att koka potatis..det tar sån sjukt lång tid och det är så tråkigt?!
Snart blir det iallafall potatis och lax, med römme dressing! (vitlöksdressing, bästa dressingen i Norge!)

Har verkligen ingen ork eller lust till någonting idag, hade halst velat ligga hemma och bara slappat idag. Men måste gå till jobbet om 1 timme :(

Imorgon ska Frida färga håret på mig :) Kommer någon bild då istället..:)

Ha de! /M


My new hair


Jag undrar varför jag varit snurrig, flummig och vimsig de senaste dagarna..hm, fick förklaringen idag av min söta kollega Viktoria. Stämmer nog ganska braaa! :)

Åh, idag kom ÄNTLIGEN nya jobb schemat, som vi har väntat på det..juni månad, jag är redo! mycket ledighet och det gillar jag :) Blir lite besök här nästa helg förhoppningsvis, en resa till Sverige och någon båt tur och kanske en Oslo trip..det visar sig :) Mycket skoj på G är det iaf :D

Kollar big brother och försöker bli trött så jag kan sova någon gång...

Lite nya pics imorn kanske?, köpte en ny fin tröja idag (som kommer bli min nya favorit) for sure! och mitt nya hår, just love it! Var iväg med Frida en sväng idag och gjorde några ärenden och träffade Wellas frisör som med 2 andra frisörer diskuterade mitt hår och så köpte jag en hårfärg av dom, som antagligen Frida ska hjälpa mig lägga i någon dag :) Annars kanske jag går lös själv imorgon med färgen..haha!

Natti!


"4 stjerners middag"


Igår hade vi klippdag, Frida var så duktig och klippte 5 av oss på jobbet :) Vi blev nöjda, och det rök en bra bit på mig, ca 2 dm, eller kanske mer? Så nu är jag korthårig för en gångs skull! Känns sjukt ovant, men så skönt!
Mitt huvud känns typ 5 kg lättare :)

Sen drog vi och handlade hela stora "familjen" jag, Viktoria, hennes kille, Enei och Frida. Sen drog vi till deras place och lagade en sjuuuukt god middag och hade så himla trevligt! :)) Då kom Ernst på att vi ska ha som "4 stjerners middag" och sedan utse en vinnare. Nästa gång var det min tur tydligen, och jag fick ta hjälp av någon, haha!

Nu har jag käkat frukost och ska iväg och träna lite i gymmet med brudarna! Woop woop! Egentligen skulle vi på ett pass imorse, men jag råkade sova lite länge :P (som vanligt) men idag skyller jag på att det blåste så mycket så jag var klar vaken vid halv 5 imorse! Så vi kör lite styrka i gymmet idag istället. Kan vara bra det med :)

Sen blir det lunch och jobb! (Äntligen får jag jobba igen) Varit ledig 2 dagar nu, fast det var ju helt upp till mig också...men men, sugen på att jobba lite igen, nu blir det många dagar i rad :)

Puss o hej!

kyllin


Nu sitter jag i soffan och dricker starkt kaffe. Måste försöka vakna till på något sätt. Sov 12 timmar inatt, och har inte vaknat en enda gång förens imorse när klockan ringde. Så skönt :)

Kände när jag gick upp att jag hade lite ont i halsen..men jag ska bygga upp med träning och vitaminer så kanske jag inte blir sjuk lika ofta som jag varit dom senaste åren..suck.

Idag ska vi förhoppningsvis iväg och träna, sen ska jag ska äta kycklingköttfärs..(hoppas den är god) för jag är så sjukt sugen på köttfärs. haha! sen ska Frida klippa av mig håret, typ 2 dm :) Iiih, vill ju ha långt hår egentligen, men nu måste det slitna bort!

Puss och Kram, ni får väl se bild på nya frillan sen ;)

Plötsligt händer det..


Har haft en grym helg, mycket jobb dock..men det är väl därför jag är här ;) Igår efter ett pass på 11 timmar, hem och slängde i mig lite mat, tog ett glas vin och sen kom Frida och Kristian hit och vi drog till Porsgrunn till någon club, var lite segt faktiskt. Träffade typ 2 pers jag kände igen, så vi tog en taxi hem rätt tidigt inatt.

Idag var jag fri igen, så har totalt kollat 3 filmer, ätit bullar, tvättat och diskat lite, och bara myst i soffan (har spöregnat hela dagen) så jag hade ingen lust att göra så mycket annat än så :P

Jag har en viktig sak att säga, plötsligt händer det.. :) jag räknar ner dagarna tills min familj kommer hit och hälsar på mig! <3 sen kommer ju A hem om 3 veckor ;)

Love/M

Cykel jakten pågår..


Började denna dag med ett hårt body pump pass på Oasen Fritid :) Vi tog faktiskt bussen dit och körde ett pass på 1 h, sen promenerade vi 5 km hem till lilla Brevik :) Nu har jag en gratisvecka där, och ska nyttja den..sedan blir det antagligen att köpa ett kort eftersom jag vill komma igång med träningen. Så det kanske är värt att lägga lite pengar på att köpa ett kort då?

Sen handlade jag och Frida lite käk på vägen hem och tände grillen när vi kom hem och la på bakpotatis och en fet köttbit, hade bea och lite körsbärstomater till det :) riktigt nice! Fick veta att jag var fri idag, så jag får se vad jag hittar på.. jag och Frida ska väl gå och bjuda på lite bullar tänkte vi, vi vill ju se hur chefen bor ;)

Får se om jag tar en promenad över bron och kikar in till banken och cubus en sväng eller vad jag ska hitta på :P

Är inne på finn.no och kikar på cykel nu också..hittade en i Skien för 800 nok..men grejen är ju att vi behöver 2 stycken.. hmm. Jakten pågår fortfarande! Tipsa gärna om någon har koll på billig/begagnad cykel i Telemark området i Norge :)

Ha de!


sjukt nice dag med brudarna på toppvegen!


Stämmer bra, vaknade tidigt för engångs skull..hade lite tråkigt, satt och surfade och kollade tv. sen vaknade resten av huset och vi bestämde oss för att ha mysdag/kväll eftersom det spöregnade och åskade ute :(

Så vi drog till Heistad och handlade mat/glass/godis och ingridienser för jag och Frida fick impulsryck att vi skulle baka bullar idag :) Slutade med 5 stora plåtar och massor av kanel & vaniljbullar..bakade i en evighet kändes det som. Hade ingen kavel så fick köra med en vinflaska, men det gick ju bra det med :)

Har knappt ätit något på 2 dygn, lite frukost och nån slice pizza på jobbet är det enda på 2 långa dagar..Så idag käkade jag frukost, en macka, lite godis och sedan bestämde jag, Frida & Josse (en kompis till Felicia som är här på besök) att gå ner till Sjöloftet och käka sen middag. Jag käkade biff med amadine potatis och bea med grönsaker..GOTT! Men så sjukt mättande, och glass till efterrätt! Känns mest som jag vill spy just nu..usch.


Imorgon då jävlar..har en gratis provvecka på gymmet. Så vi brudar ska dit och köra body pump! Älskar verkligen att träna body pump så det blir kul att träna lite styrka igen! Sen blir det förhoppningsvis jobb om vädret är OK.

Det här är nog den första lediga dag jag verkligen uppskattade :) Förutom när jag var i Oslo, det var också nice. Annars är det ju helt värdelöst när man är ensam och är ledig och inte har ett smack att göra på dagarna..

Ge mig en cykel så jag kan ta mig någonstans istället :)

Nu ska jag sova :) Natti!


Norges nationaldag



Igår var det Norges nationaldag - dagen jag har tänkt mycket på och varit ganska orolig för. Tjejerna och jag på jobbet har gått och gruvat oss för denna dag, men om jag ska säga det så flöt allt på som smör igår..gick så jävla mycket över förväntan så jag är så stolt! Trodde seriöst när jag gick ner till jobbet igår och såg allt folk på gatorna att den dagen skulle bli ett helvete, och att allt skulle bli kaos på jobbet. Men tvärtom, vi var på bra humör och skötte jobbet snyggt och var ett bra team på uteserveringen :) Dock försvann solen efter någon timme, och det kom en regnskur och blåste som fan. Alla var så finklädda och kändes lite som skolavslutning..så det var en mysig dag :)

Väcktes 07 igår morse av en orkester som gick runt hela Brevik och spelade högt på trummor, trumpeter, mm..Rakt utanför huset. Nice att bli väckt till :P Sen blev det jobb i 11 h igår. Precis när jag skulle stänga kommer det ett gäng tjejer inspringandes på uteserveringen så det var bara att ta det bordet sen fick jag stänga och gå hem :)

Idag är jag fri, och det regnar..min vanliga tur, eller? Så typiskt. Tjejerna ska och träna idag, men jag hoppar nog det..känns dumt att inte träna, men jag vill ju samtidigt spara så mycket pengar som möjligt och frågan är om man hinner träna så mycket? Ligger ju ändå 4 km bort så det blir lite krångligt att ta sig dit varje gång man vill träna? Kanske tar mig en tur till Porsgrunn istället om vädret blir lite bättre..

Föresten igår hände en sjuk sak på jobbet, hade ett bord på 2 killar och den ena fick låna mina solbrillor, han satt med dom i några timmar, sen kom han fram till kassan och frågade om han fick köpa dem av mig, jag trodde han skämtade först, så jag sa bara..nej du får väl köpa dig ett par egna på HM om du tyckte om dom så mycket. Då säger han: Men kan jag få köpa dem för 2000? Då sa jag, men det var lite väl högt va, jag köpte dem för 30 nok. Då tar han fram 200 och säger att han köper dom för det. Då sa jag ok, och fick alltså en bra slant för ett par brills jag köpt på rea och som var begagnade! :)

Blev dessutom bjuden på middag i förrgår kväll, ett bord för 2 på Twende restaurang :) Vi åt gott och delade på en flaska vin, och fick höra några fina ord jag inte hört på länge..Det var smickrande :)


Love/M


Trött tjej


Hej Hallå!

Igår jobbade jag 9 timmar, har nog aldrig varit så sliten och svettig på jobb, usch då!

Vi hade såå trevligt i fredags, va i en riktigt nice lägenhet i Langesund på grillfest med ett gäng goa människor! Sedan drog vi tillbaks till Brevik och gick till puben, där jag beställde 2 vann (vatten) woho 1-0 till mig! Skulle ju trots allt öppna lektern dagen efter kl 12, så försökte hålla mig i skinnet! Spelade lite biljard i puben och hade det mysigt!

Idag öppnade jag igen och var inte så mycket folk, allt är ju pga vädret nu, så tråkigt väder vi har haft de senaste dagarna..växlar ju mellan sol, moln och lite regn skurar.. :(

Imorgon får vi se om jag blir fri igen eller om jag måste jobba..men jag ber till väderguden att det blir dåligt väder så jag slipper jobba! Har ju trots allt lite härliga pläns imorgon, middag på twende restaurang och fotboll!

Har käkat pizza, kollat big brother och pysslat lite sedan jag kom hem från jobbet ikväll, har även laddat ner film i flera timmar nu, utan nåt vidare resultat, så nu ger jag upp och går och lägger mig istället..är en trött tjej efter många timmars jobb!

Godnatt på er! /M


BBQ!




Hello party people :)

Fick fri dag idag, så jag började dagen med en himla mysig promenad med Anders (hör och häpna, nu blir ni nyfikna va) hihi! Har en beundrare här i Brevik! Så vi gick en långpromenad i solen i fina Brevik, stannade och tog en glass på glassbaren här nere. Gick ut till stranden och sen tog vi en brus på Twende (våran konkurent restaurang) haha! Sen tog vi en pratstund i gräset. Mysdag! Sen har jag hängt med brudarna, handlat, snackat, poppat musik, och snart är vi på g till en stor grillfest i Langesund! woop woop! Vi är lediga idag, jag Tea och Frida så vi tänkte njuta lite, ska grilla korv igen och potatissallad till det! Nice!

Imorgon blir det jobbish, så det blir hyffsat lungt ikväll ändå så man pallar en varm dag på jobbet imorn, ska tydligen smälla till och bli mycket att göra i helgen ju. snart 17:e maj! kuuuul, men dock kommer jag jobba mitt längsta pass på länge! På måndag är jag fri igen då ska jag se Stathelle och Brevik spela fotbolls kamp här i Brevik, spännande!

Åh, jag saknar min familj! Men jag har ju det så bra här så jag ska inte klaga, nu ska jag beställa en gratis goodiebag, woop woop!

Love/M


Bild



Bild lånad från google.

Har ju inte tagit så mycket kort då jag bara har min Android telefon med fungerande kamera, och den har jag inte igång eller med mig så ofta. Vilket är lite dumt har jag kommit på. För jag antar ni vill se mer bilder? :)

Men på bilden ovanför ser ni ju huvudingången till restaurangen, puben och sen liten del av båt hamnen. Lektern (uteserveringen) är dock inte med på bilden. Får ta lite pics sen :)

Igår var det fullspäckat schema för dagen. Möte kl 11 med tjejerna och cheferna. Därefter skulle jag till banken, fick sällskap av Frida och Tea så vi tog en promenad dit och hem :) Stannade och käkade glass på ett ställe när vi kom tillbaks till Brevik. Tea tappade sina kulor, precis som ett litet barn och fick nya :P Sen gick vi hem, och på vägen hem kom vi på att vi ville grilla, så vi tog Tea's bil och åkte och handlade korv, potatissallad, majskolvar, grillkol och tändvätska och lite frukt och öl (som inte blev upp drucken, tog en till maten bara)
Men sjukt gott blev det :) Sen blev det bara lite film och sova! Sov sjukt länge inatt, närmare 12 h..haha! Vaknade av nån gubbe som snackade i mikrofon och höll på att dryga sig..vet i fan vad det var. Fotball kanske?

Om jag ska erkänna så är jag riktigt nervös för helgen. Tydligen är många lediga nu innan 17:e maj och många vill ut och äta och dricka gott. Så vi väntas en heel del med folk till helgen.

Idag börjar jag jobba 14, istället för 15 i restaurangen, kommer nog få hjälpa till lite på Lektern idag då det är fint väder och bara Merete där ute idag..

Love/M


Powernap på 5 h


Godmorgon! ;) Nästan så. Råkade ta en längre powernap än jag tänkte mig :P Blev en på 5 timmar, hade tänkt mig 1 timme :P Så vaknade för 20 minuter sedan ungefär.

Idag satt jag ute och solade runt lunch, så ringde dem från jobbet och sa att dom höll på att bygga om lite på uteserveringen och så, det innebär 2 lediga dagar till mig, woho! Kände mig helt slut i kroppen och huvudet igår på jobbet, första gången jag riktigt gick och gäspade på jobbet igår och ville hem och sova. Så det behövdes nog :) Så idag har jag bara njutit av solen, sedan blev de snabba puckar. Hade ca 10 min på mig att göra mig klar, för att få skjuss av Tea till banken i Stathelle (eller hur det nu stavas) gick till 2 olika banker, men så mycket pyssel med allt här i Norge. Tydligen hade dom inga papper klara, så jag måste tillbaks imorgon. Vilken tur jag är ledig imorgon också (!) Det dryga var ju att GÅ hem igen, tog ett bra tag, över den långa bron, sen är det ju som en bergochdalbana tillbaka till Brevik där vi bor..haha! Och jag hade för mycket kläder på mig idag tror jag, svettades som en gris.

Så det blir en långpromenad imorgon igen då! DIT OCH HEM..jippie! Synd man inte har en cykel alltså..gick faktiskt till en cykelaffär idag och kollade pris..1999 :- för en cykel men måste finnas billigare alltså. Får kika vidare :)

Nu ska jag kika lite film, sen sova igen :P Natti på er!


sunshine!


Här i Norge är allt annorlunda såklart. Fick veta att på söndagar så lägger tydligen matbutikerna på 25 % eller nåt sånt där. Och man får inte handla alkohol efter ett visst klockslag i matbutikerna. Och man jobbar ofta efter så kallad "solvakt/soltimmar" så idag skulle jag ha börjat 15 och öppnat uteserveringen, men pga, lite halvdåligt väder så börjar jag 18 i restaurangen istället. Fast nu skiner ju solen ute så det hade ju inte skadat att ha uteserveringen öppen idag också? :P

Igår var det minst sagt kaos på jobbet, och det var inget mot vad det kommer vara i sommar. Jisses! Nästan värre än China House ju ;) Men här får vi ju iallafall bra betalt för ett bra jobb, vilket vi inte fick i Cypren! Så mig gör det inget, gäller att hålla tungan rätt i mun bara och hålla gästerna nöjda och glada så ska nog allt gå bra!

På onsdag ska vi ha möte vilket kan nog behövas :)

Många killar flörtar med en och försöker få ens nummer när man jobbar, osv. Hade ett bord på 3 guttar/killar som satt hela 5 timmar på uteserveringen när jag jobbade, och dom sa såhär "jaha så du är också svensk, är alla jenter svenska som jobbar här eller? Då sa jag att vi är många svenskar, men inte alla. Då sa dom att det var bra, för ju fler svenska tjejer som jobbar där, ju fler norska gutter kommer dit ;)"

Var och handlade och slängde ihop en Brownie kaka nyss, som just nu står i ugnen. Ibland behöver man nåt gott!
Jag undrar hur många kilo jag har gått ner nu...är nog en del sen jag kom hit! Då blir jag fit till sommaren, niiice!

Ha en bra dag, saknar er! <3 Puss/M 


brun och lycklig!


Idag känner jag att jag älskar ALLT. Får min 8 timmars sömn varje natt nu, minst. Så det är nog mycket det som gör det + att jag rör mycket mer på mig nu än innan vilket gör att jag får mycket mer energi! Vilken skillnad lite motion gör med hälsan och ens psyke alltså!

Har varit en kanondag på jobbet, även fast vi hade en ny tjej (Frida) på upplärning. Men hon var jätte duktig! Men allt blir så rörigt när man ska lära upp någon samtidigt som man vill sköta sitt arbete och ta hand om alla gäster på bästa sätt samtidigt, snacka om att ha 1000 bollar i luften samtidigt! Har varit sooool hela dagen och har blivit meer brun! I like! :) Kommer förhoppningsvis vara en pepparkaka efter sommaren :) Sen blir det ju en semester i september, så jag är nöjd!

Jag är mycket piggare nu, tack och lov håller hostan på att försvinna helt! Äntligen! Vilken super medicin jag fick, blivit bra på 2 dagar! Så nu har jag jobbat i 6,15 timmar, handlat, lagat mat, städat hela huset, plockat ur diskmaskinen, satt igång en tvättmaskin, dushat + gjort en välbehövlig inpackning i håret, ska hänga upp tvätten sen gå ner till jobbet igen och hänga lite i puben tänkte jag. Man är väl värd en eller två fredagsöl iallafall? Men det blir lungt ikväll ändå för imorgon är det jobb igen! :D wei!

PUSS från en glad tjej!


Favoriter från Gina!



 

 

                                                                  

Jag vill shoppa!

Jag hoppas jag får lite besök snart, har hört att Jeanette var sugen på att komma hit sista helgen i maj :) Och my family kommer i juni och juli augusti nån gång! Kul kul kul! :)

Blir helt stört på jobbet, man pratar svenska/försöker prata lite norska och engelska med kockarna.
Så blir en stor mix, men det är skoj!

Igår stängde jag restaurangen helt själv för första gången, råkade låsa dörren så en av chaufförerna kom inte in efter en körning, så hon ringde och frågade om jag kunde öppna dörren. haha, tyckte det var lite kul att jag låste ute henne :P

 


Nej, nu försöker Tea få med mig ut och sola. Men vet i fan om det är så bra för min kropp just nu, Felicia säger att jag hostar som en tant som vore 80 år..så kanske borde hålla mig inne tills jag börjar jobba ;)

Hejsvejs!

Love/M

 


Förkyld


Är förkyld som ett as, hostan sitter fortfarande i och på det så har jag blivit snorig och trött. Sov ca 14 timmar inatt. Det var nice. Men ville bara fortsätta sova imorse när klockan ringde, men insåg att jag inte behövde mer sömn och gick upp och käkade frukost! Nu har jag hela dagen på mig att göra något, vad ska man göra? Kila ner till stranden kanske?

Jag hade det sjukt bra i Oslo iallafall, var 3 år sedan jag var där sist. Så minnet var ju inte det bästa. Men vi vandrade runt en hel del, i stort sett hela dagen :) Vi käkade lunch (billigt) shoppade lite, gick runt med Henke och sökte jobb, hamnade på en uteservering på eftermiddagen och tog en öl och käkade god middag med en toutch av dessert på det! Sovplatsen var inte det bästa, men det funkade. Men vandrarhem är inte riktigt min stil, men det kostade ju inte så mycket. Sen tog jag bussen hem runt 12 dagen efter :) Till lilla älskade Brevik!
Igår kom mitt paket på posten, tack så mycket sissy för det!!!! :D Glad tjej!

Nu ska jag hoppa in i duschen och se vart den här dagen tar mig..

Hoppas ni mår bra! Puss/M


Oslo?


Har drömt dom märkligaste drömmarna inatt. Drömde att jag köpte några märkes flip flops, och att jag hade problem med storleken, haha! Sen drömde jag att jag blev ett manchester united fan, fast jag vägrade sätta på mig tröjan..haha! Somnade typ 22, rätt skönt..medans alla andra var ute och festade och firade valborg fick jag en välbehövlig sömn :) Vi hade bästa vädret igår hela dagen/kvällen :) Jobbade med Felicia och Merete på uteserveringen igår och efter det tog jag en promenad till kiosken och köpte snus (!) sjukt dyrt, men välbehövligt! Haha! Skulle även fylla på telefonen, men det glömde jag bort :P Får göra det idag istället.. tänkte gå dit nu innan jobbet :) Börjar kl 12 idag, lite molnigt ute idag, men jag hoppas det kommer mycket folk ändå! Idag har vi 100 % för det är ännu en röd dag, sweet! :)

Imorgon är jag äntligen ledig, och funderar på att ta mig en tripp till Oslo över dagen! :) Men får inte tag i dom jag vill träffa..så får se hur det blir :P Annars om det är fint väder blir det att sola hela dagen, kanske en shoppingtur? :P Behöver ett par svarta shorts som jag kan jobba i och några enkla linnen!

I fredags satt jag med Tea, mfl i puben på jobbet efter jag hade jobbat klart..blev några drinkar men väldigt lungt, sen gick vi hem och sooov! skönt!

Vill bara bli frisk nu, vet inte hur länge jag har haft den här hostan :( Har blivit lite snorig nu också och har lite feber..boooring!

Nu ska jag kila iväg! Ha en bra dag allihopa! Klem ;)


RSS 2.0