Sjuk och längtar bort..


Jag mår minst sagt som, ett skräp.

Jag är så jävla förkyld man kan bli, trodde det började med magsjuka, sen nån jävla influensa, och nu kanske svinkoppor? ja, NO SHIT (jag skojar inte) doktorn på måndag om detta inte blivit bättre!

Hela min helg är förstörd pga. av att jag måste ligga hemma och tycka synd om mig själv :( Inge fest och mys med tjejerna ikväll, och alltså ingen invigning på ÅH (harrys nya ställe) ikväll...

Har spenderat hela min dag i sängen och soffan! Med min laptop och laddat ner massa nya filmer! 
                                          

                                Längtar till värmen..


Har även pratat med Lee idag, en god vän som bor nere på Cypern :) Han har ställt upp för mig sen vi lärde känna varann, så fort jag behövt skjuss, eller någon att prata med eller bara gå ut och ta en öl och snacka skit, så har han funnits där och lyssnat..underbart! Och hans pappa är verkligen one of a kind! ÅH, vad jag saknar er människor där nere!
Lätt att det blir en till säsong sommaren 2010! :)

                                                         

                                                           
                   
                                                Jag och Mike (Lee´s pappa i början av säsongen)

Hemmafru dag :)


Idag har jag varit en riktig hemmafru :) Om man inte har ett jobb, får man helt enkelt göra det bästa av situationen..som idag, jag har lagat god mat, bakat en äppelpaj med kokos i, diskat ett helt berg med disk,
varit ute på gården och krattat löv, städat min bil! Och ikväll blire myspys med film och paj! Så har jag kollat på filmen "Juno" imorse men den var verkligen inget att rekomendera..inge topnotch där alltså!

..Även fast jag kanske skulle göra bäst i att bara vila eftersom jag är sjuk. Men det är tråkigt att vila!
Har för mycket energi för sånt :)

Åhh, jag har sån lust att gå ut i helgen..dom har öppningspremiär på Harrys, mingelkväll på ÅH imorgon som är deras nya namn, tydligen får de inte heta Harrys längre, eftersom lokalen är så liten och de kan inte ta in lika många gäster mot vad gammla Harrys fick göra. Det låter ju lite tråkigt med så liten lokal..:/ MEN, det kommer säkert bli en jättemysig kväll för dom som går dit!

Och ett starkt plus till Falun att det har förändrats så pass mycket under den tid jag varit borta :) Gillar min stad mer och mer faktiskt! Söndags öppet är ju klockrent! Tog en mysig söndags-fika i söndags med Sis och J på stan!

Om 2 dagar kommer Sara hem till Sverige, och även Bella och Marre :) Sen är det bara Emma och Amanda kvar på Cypern, vet dock inte när dom åker hem..men dom har ju sina karlar där nere nu så ;) Jag är dock glad att jag inte är kvar i Protaras just nu, för jag antar att "spökstaden" är tillbaks, de stänger tydligen alla barer och restauranger, supermarkets, och vanliga klädaffärer i oktober/november..sen är det typ bara Greenery Pub som är öppen! (Precis lika som när vi kom dit i mars alltså) Räcker med att uppleva hur spökstaden är en gång! Önskar jag kunde stå på Arlanda och ta emot er med öppna famnar men jag är sjuk och har tyvärr inga pengar att ta mig fram och tillbaks för :( Men jag hoppas vi syns snart igen tjejer..Det är ju som sagt Cypern reunion i Göteborg den 5:e december, då räknar jag med ER allihopa! Även NI som varit på Cypern i sommar och bara har haft semester är självfallet välkomna! :D  


Having a cold...


..And it´s NOT swineflue! (Det var ett jävla tjat om vaccin hit och dit och den där jävla svininfluensan) Jag har säkert redan haft den när jag bodde i Cypern, troligtvis eftersom många jag umgicks med har haft den, jag hoppas det jag också har haft den..för då är jag imun mot den :)

Idag var en sjukt jobbig dag, jag är förkyld och fick höra en jobbig sak av en person jag hoppas att jag aldrig mer träffar..hur fan kan man ens yttra sig om en sak som man "tror" är sann eller stämmer? Jag hamnade i chock-tillstånd och satt och skakade i bilen ett tag efter..






                                              


                                  ska drömma om vågorna och en härlig strand och kanske 
                                med en bräda under min arm! :) ..imorgon kanske vi bokar :) 
                                         ska ringa till Simmy Travels och kolla flyg priser!

Have the worst night ever..


Ojoj säger jag bara. Visst har jag mått dåligt, men igår var droppen, jag skrev tidigare att jag hade vaknade med ont i magen igår morse..det höll verkligen i sig hela dagen, var ute och gick drygt en timme igår, kände att nåt var knas med magen men kämpade på och när jag väl kom in blev det värre o värre..jag la mig i soffan och försökte vila, kramperna var så starka att jag fick väcka min mami inatt och fråga vad jag skulle göra, jag kunde knappt andas och jag kunde inte ligga ner och vila, då kändes det bara värre och jag satt och skakade inatt för jag frös så mycket..tog lite youghurt, men det stannade inte länge i magen..haha :P Vet inte om det är nån sorts magsjuka jag åkt på eller vad det nu kan vara..

Men idag har jag varit lite piggare, fick i mig lite mat på eftermiddagen och nu på kvällen :)

Har laddat ner lite filmer idag: Juno, Rush hour 3, The proposal och den nyaste Fast and the Furious :)
Man ska mysa och kolla på mycket filmer och serier ifall man är sjuk! :) Både jag och min katt är lite halv krassliga just nu..Stackars oss..men han är iaf världens bästa, ligger o myser med mig hela dagarna :)

Ja, det lutar mot att jag blir hemma på halloween...om ingen har nåt skoj att erbjuda?

Nite nite!

M is for music!


Jag älskar musik! och jag älskar MTV! :D

Jaja, har sovit några få timmar inatt, vaknade ca 6-tiden av att jag hade as ont i magen och att jag hörde
min katt skrika (han var i big trouble alltså, jag skojar inte) men jag orkade inte bry mig just då..vaknade senare upp i panik runt halv 10, sprang ner till ytterdörren och ropar på honom, han ligger ihop krypen som en liten boll på den lilla svarta filten vi har på trappan. Jag bär in honom, hela han är full i löv, blöt och har blod på tassen ;( Han har inte rört sig, eller ätit
någonting sen jag bar in honom. Stackarn!

Ja, idag har jag sett på film och letat jobb eller utbildningar som en galning, finns så mycket jag vill göra! Tex:
http://www.blueberrysprak.nu/utlandsarbete/storbritannien/jobb.asp

Make me fab! haha...please! jag vill ha pengar, mycket pengar!

Nu ska jag ta mig en långpromenad i regnet och rensa tankarna med min älskade ipod! och min nya we-mössa :) lol!

Och, den som vill med till Stockholm nästa helg, hör av er omgående!!!!!

språk?


Min hjärna känns bara tom...

Men, jag vill tacka mina underbara vänner för en klockren kväll igår :)
Jag åkte först hem till min syster och lämnade J och bytte bil, sen åkte jag till Slätta för
att hänga med Emma, Ricard och Fredrik..och de sötnosarna hade lagat middag tills jag kom,
det serverades; potatisgratäng, kallrökt fläskfilé och en good sallad! Med lite vin till såklart :)
sjukt underbart sällskap och maten var topnotch! :D

Ja efter middagen så blev det lite fix och klädvalet var ganska enkelt denna kväll eftersom vi skulle till s2 i Borlänge, där temat var black and white, vi hamnade hos Krister på förfest i Borlänge, lite Leksands-folk och sen var det jag, Emma och Ricard, det var mycket trevligt, vi spelade bla. Guitar Hero och lite hockey..men jag är nog sämst i världen på tv-spel så jag vann tyvärr inget, gjorde dock mitt bästa..fast det räckte inte till när man spelar med sånna som sitter varje dag med sånt där.

Ja och ikväll kom Annika hem till Sveriget igen, välkommen hem darling! <3

Det hugger i magen på mig när jag vet vad jag måste göra imorgon, jag ska ringa min gamla chef.
Egentligen vill jag verkligen inte jobba där, jag vet inte varför..jag älskar verkligen min gamla chef,
och verkligen alla som jobbar där är helt underbara..men jag bara känner att jag orkar inte gå tillbaks till mitt gamla jobb?! :O Men mitt liv är ganska trasigt och komplicerat just nu, så jag har väl inget större val..jag behöver pengar!
Jag dreglar efter alla snygga höst-kläder i butikerna, det kliar i mina fingrar..jag vill shoppa!!!!

Jag tror jag ska styra upp nåt projekt imorgon, vet inte riktigt vad än..det visar sig imorgon!
Jag känner mig kreaktiv just nu! Ska försöka sova några timmar nu kanske...


Så jag säger godnatt och mycket kärlek till er! (Ja, jag är ganska stolt över att jag kan lite grekiska! MEN, mitt mål är att
lära mig mer..för jag älskar språk och det vore ju kul att kunna fler än 2 språk...) Fast jag kan ju lite fraser på spanska och franska också, men det kanske inte räknas..för isåfall kan jag säga att jag kan 5 språk..haha, tänkt om det vore så lätt ändå!

Kaliníchta = gonatt

kärlek = agapi (uttalas a'rappi)

Gratis ÄR gott!

                                  
Godkväll gott folk :) 

Fick just en inbjudan till en halloweenfest som ska hållas på Karlbergs-slott i Stockholm nästa helg! Ca. 300 pers är bjudna, vilket bådar gott alltså..vilken fest det kan bli..och jag är bjuden! LIVET ÄR EN FEST! :) så sant, så sant!







                                                                     Karlbergs-slott!
 
                               


Nu ska jag hoppa i sängen, en stor dag väntar imorgon..
ska busa med min systerdotter hela dagen, sen ska jag åka mot Falun och träffa mina underbara vänner och
sen blir det paaaartey! :D yeay, vinet ligger på kylning och väskan är snart packad! :D

LOL - lots of love! :)

Fredags-mys!


Mer sagt än gjort..

Jag har seriösa sömnproblem, har grymt svårt att ställa tillbaka tiden och vanorna mot hur man levde livet i Cypern..
om jag säger såhär..När jag bodde i Cypern gick vi och la oss tidigast 04.00 och senast vill jag inte ens nämna..men om jag säger såhär att vi gick och la oss mellan 04.00-08.00 ca. Så ni kan ju tänka er hur svårt jag har att somna på kvällarna/nätterna..blir oftast att jag sitter uppe till iaf två eller tre på nätterna och inte gör så mycket vettigt. Fast en grym idé slog mig inatt (som har följt mig dom senaste 2-åren eller nåt sånt där, fast jag aldrig orkat tagit det vidare)
vet inte riktigt hur jag ska genomföra det..och såg att en viss känd mode-bloggare har hunnit före mig :/ damn it!

Jag hade ställt klockan på halv 10 imorse men bestämde mig för att snooza lite och vaknade senare runt 12 och vägrade typ gå upp, låg i fosterställning i ca en halvtimme och tyckte synd om mig själv för att jag visste att jag inte hade så mycket att göra på dagarna ändå. Men jag pallrade mig upp, åt frukost, fixade mig och åkte in till stan för en liten
shopping-runda i underbara lilla Mora. Jag kom genast på att det var fredag eftermiddag och att de flesta fått lön idag..
så det utbröt i stort kaos, en vilsen Falu-tjej som snurrade runt och försökte leta parkering i säkert 10 minuter..ALLT var fullpackat verkligen, fann en plats på kajen till slut :)

Jag sprang in på systemet för att köpa en vinflaska till helgens bravader, och det bara kryllade av snygga killar där inne..
haha..så dagens tips är: Om ni vill ragga, eller bara spana på snygga killar - GÅ TILL SYSTEMET! :)

Jag shoppade även en snygg kjol idag på rea, egentligen inte min stil överhuvudtaget tror jag, eller jo, men inte min färg riktigt. Men jag gillade den skarpt ändå :) Mysig sommar-kjol om inte annat! 





Dom här skorna vill jag ha!   Sjukt snygga!

have2have.se                                                                            skotrend.se


Är sjukt sugen på nån av dom här två par skorna..Vilka tycker DU är snyggast?

NU blir det fredags-mys, och snart kommer världens bästa hit! <3

Hej och välkomna till min (topnotch) blogg!


Ja, okej jag erkänner jag har fallit in i bloggträsket! Jag har alltså varit arbetslös i 11 dagar idag, och det går mig på nerverna, minst sagt. Jag söker jobb hela dagarna känns det som, och har inget vettigt liv längre, jag chillar mest om dagarna, läser bloggar! (massvis, och jag har mina favoriter!) dricker kaffe, pratar i telefon, är inne på facebook, går höstpromenader, träffar mina underbara vänner, tar en fika på stan, drömmer mig bort till varmare breddgrader! 

Ska försöka komma igång med träningen igen, jag har ju ett helårs kort på Må Bättre i Falun...men grejen är den att det kostar att träna, just nu är mitt kort "fruset" eftersom jag varit utomlands..och eftersom jag inte har nåt jobb nu så kan jag inte börja träna där igen förens jag får ett jobb, synd nog! För jag hade sett fram emot att börja träna så sjukt mycket!
Jag är inte direkt en person som gillar att sitta stilla och inte göra någonting..som de flesta vet kanske :)

Jag ser verkligen fram emot helgen, ska vara barnvakt åt världens sötaste mellan fredag-lördag och sen på lördag åker jag till Falun för att umgås med de bästa! Ett riktigt topnotch gäng blir vi alltså! :D Blir eventuellt bowling och sen lite förfest och sen krogen! :D

Föressten varav namnet på min blogg, så var det så att alla namn jag kunde tänkas ha var såklart upptagna..
men det här för med sig mycket bra minnen och jag ska väl kunna leva upp till mitt "smeknamn" och bloggnamn..så varför inte tänkte jag :D Namnet har ett syfte innerst inne!

Jaja, later nu blir det mammas pojkar på TV. me like!


RSS 2.0