I might never see you again


Så, då skriver man nog sitt sista inlägg från Göteborg. Sover sista natten i lägenheten nu sen går flytten mot Dalarna imorgon, om jag ska vara helt ärlig så känns det inte alls bra för tillfället. Tänk om man kunde spola tillbaks tiden..fast det är ju iofs ett stort steg framåt - mot en ny framtid!

Dock kommer jag inte stanna länge i Dalarna, sen blir det nya äventyr i några månader..och efter det hoppas jag ha tillräckligt med pengar för att antingen gå min utbildning som jag typ kan dö för att gå eller köpa en lägenhet eller nåt? Så man kommer någonstans i livet..Men jag tror faktiskt det blir bra hur som helst..

Nu ska jag packa ihop det sista - Imorgon är en stor dag..ska hinna träffa lite folk innan vi åker härifrån, sen ska vi slänga massa papper och greja och städa ur det sista ur lägenheten!

Idag var killen här och hämtade nyckeln som skall hyra lägenheten efter oss, en Indie..så säger han innan han ska gå härifrån: "I might never see you again" Nej varför skulle han? HAHA!

/M


Fucking tvättstuga


God morgon people! :)

Idag vaknade jag upp efter en haltaskig sömn (gick upp ändå tok tidigt för vi hade tävttid men när vi kommer in i tvättstugan så har någon redan börjat tvätta, på våran tid!!!!) INTE OKEJ! Såklart är tvättstugorna fullbokade så vi får antingen gå upp jättetidigt imorgon med, eller vänta tills i veckan? Jobbigt läge hur som helst..

Nu ska jag ta mig en dusch, och duscha bort ilskan och sedan göra lite lunch och bege oss in mot staden :)

Det är topnotch väder idag förövrigt, solen skiner och det blåser inte alls! Vilken tur :)

Ha en trevlig och mysig dag allihopa!

/M


Fuck yes!


Och jag har faktiskt storslagna planer för just imorgon, fredag!
Jag ska först tvätta 08-12 sen ska vi käka lunch, jag och Annika. Sen ska vi åka in till stan och göra lite ärenden! Ska bland annat möta upp en vän och äntligen få min nya mobiltelefon, awesome! Som jag har längtat efter den <3 Sen ska jag eventuellt hämta en pälsväst (!!!!) Som jag typ också har längtat lite efter, och vi kommer nog sitta ihop ett tag fram över!

Nu har jag jäspat i flera timmar, så det är dags för sängen för mig!

En liten vårhälsning från Göteborg föresten: Har nu setat ute i solen och solat några dagar :) Trots att det blåser ganska kraftigt.. :/

Kram på er!


I'm going all around the world..


With no regrets!

Vi har vår i Göteborg och det är som sagt helt underbart, men när jag gick till affären idag tänkte jag såhär: Antingen kan jag välja på att ha riktig sommar inom några endast några veckor och ett fast jobb, med nya vänner, egen lägenhet, träffa mina underbara vänner och bekanta igen, gå ner till stranden, bara må bra och leva gott? Tror mitt ben skulle må bra av det också..låg och funderade hela natten på vad det är för fel egentligen?! Jag mår bra och känner ingen smärta när jag är i värmare länder?


Eller så stannar jag kvar i Dalarna och gör vad? Söker jobb? Eller så väntar jag ivrigt på ett besked från ***? Varav stjärnorna vill jag inte gå ut med för mycket information än ;) En del vet vad det är, kan ju säga att jag sökte ett jobb igår och dom ringde upp bara några timmar senare, så ja...det är intressant från båda håll! ;)

Ska ringa ett viktigt samtal nu (så håll tummarna för mig) Flytten närmar sig, så jag skall även börja flyttpacka och ta reda på hur det blir lättast att flytta hem alla saker till "happy Dalarna"

Love/M

Boka resa med SAS?



Ska man skynda sig att boka en liten utomlandsresa kanske? Jag är så sjukt sugen, sitter och drömmer mig bort hela tiden, även fast våren har kommit. Men jag är bara trött på Sverige i allmänhet :O



Hakar någon på? ;)


Jumpsuit!


In store soon..



Vill ha! :)


Flytt i slutet av mars..


Tålamod, vad är det? Jag hatar att vänta...nu har jag väntat sen i tisdags eftermiddag...och jag orkar snart inte längre! Ge mig ett svar..

Har haft en mysig förmiddag..satte mig ute på altanen och myste med musik, kaffe och en korsordstidning :)
Är lite förkyld så det kanske inte var det smartaste draget, men solen värmde och jag hade mycket kläder på mig! :)

Imorgon åker jag och Annika ner till Göteborg igen, har massor med ärenden jag skall hinna med nu fram till slutet av mars i Göteborg. + flyttpacka och flyttstäda hela lägenheten..åh, vad jag hatar sånt.


Nu ska jag laga lite lunch!

/M


Somliga går i trasiga skor...



Har varit i Dalarna sen förra måndagen nu, och jag trivs! Har varit hundvakt åt Smillis i 1 vecka och det gick superbra, så söt hon är..men lite föör mycket energi kanske! :P En morgon hade hon lite tråkigt, så jag hittade min sko i vardagsrummet, sönderbiten! (som ni ser på bilden, ett stort hål) Låg små bitar och ett halvt snöre på mattan i vardagsrummet) Men kanske var lika bra, dom var väl använda..

Sen har jag hunnit umgås med lite vänner, och sprungit runt på kupolen! Igår blev det en tripp till Stockholm över dagen med min bästa mäms :) Vi gick på stan och shoppade, lunchade på Åhlens, tog en kaffe på Waynes (när fötterna svek oss) och efter min intervju (som gick superbra!!!!) Håll tummarna nu för mig ;)
Sen gick vi på jakt efter en speciell sak, men hittade ej :( Får fortsätta jakten i Göteborg nästa vecka tror jag...haha! Sen blev det sushi till middag på sushi and wok! Hade inte ätit det sen i somras, är så sjukt gott..:)

Nu ska jag ut i solen och ta en lång prommis! Sen blir det lunch!
Måste sysselsätta mig så jag inte sitter här och uppdaterar mailen hela dagen :P
Väntar ju som sagt på besked från intervjun, skulle få det idag eller imorgon!

"I've got the sun in my eyes.. and no matter where I am, I'm happy!"

/M













Vår snygg!


Nelly.com 399:-                                  Nelly.com Väst 399:-

Dom här två grejorna kan väl bara komma hem till mig, typ just nu?! I'm in love!

Vår-snygg med dessa :) JAAAAAAA!


Melodifestivalen!


Är nog tröttast i hela stan därför börjar jag min morgon med en stor kopp kaffe och lite Danny - in the club!

Kikade på melodifestivalen igår med Emma, Fredrik och Tobbe! :) Vi hejade såklart på Eric och Danny! :)
Sen hejade Emma även på några andra kassa låtar...tur att det inte gick så bra för dom då! haha!

Alltså, jag har ju aldrig varit något stort fan av att följa melodifestivalen, men i år lyckades Rebecka övertala mig och få mig att kolla, och jag ska erkänna att jag gillade det!

Idag är det söndag, och det är en busy day! :D Har massor att göra! Prommis med Smilla x 3 eller 4 gånger :)
Kupolen med min mämi :) Baka bullar, skriva om mitt CV, söka jobb och eventuellt boka resa till Stockholm på tisdag och även boka Göteborg?!

Jag saknar min syster! Är så himla glad att Eric vann mello, för det kommer ju min systerdotter bara älska :)

Ha en fin dag allihopa!

Love/M


xperia!


Denna blir min på onsdag! :) Jag längtar! <3





Jag har haft det jättebra alla dagar sen jag kom hem till Dalarna, älskar min familj och vänner :)

På tisdag blir det nog antagligen Stockholm för en intervju, spännande! :D

Love / M


Elvine!



Jag tävlar hos Millah om en valfri jacka från Elvine.se"


 



                                                                               
Den här jackan fastnade jag för - den perfekta vår/sommar jackan :) Snygg färg som känns neutral och passar till det mesta!

Smink får vi aldrig för mycket av :)



Jag tävlar hos Millah om ett valfritt startkit i.d BareMinerals från StylingAgenten.se


 

Jag tävlar om i.d Get Started Kit Medium! Skynda er in och tävla ni med ;)

Fettisdagen/Internationella kvinnodagen


Idag är det fettisdagen och den internationella kvinnodagen!

Är det inte lite förnedrande för oss kvinnor att det är på samma dag? Jag tycker faktiskt det..alltså det är 365 dagar på ett år, och så lyckas dom klaffa in dessa två saker på samma dag? Kan vi inte få ha lite mer uppmärksamhet?

Men hur som helst, grattis till alla kvinnor på våran dag (och semlor)!

"Drygt 40 miljoner semlor säljs i Sverige varje år och hittills har det gått åt ungefär 20 miljoner..
Under veckan beräknas vi svenskar tillsammans trycka i oss ungefär 6-7 miljoner semlor"

Äter ni semlor, isåfall vilken sort är eran favorit?

"Den 8 mars är idag en nationell helgdag i Angola, Armenien, Azerbajdjan, Burkina Faso, Cypern, Eritrea,Georgien, Guinea-Bissau, Kazakstan, Kambodja, Kirgisistan, Laos, Madagaskar, Moldavien, Mongoliet, Nepal, Ryssland, Serbien, Tadzjikistan, Turkmenistan, Uganda, Ukraina, Uzbekistan, Vietnam, Vitryssland och Zambia. I Kina får alla kvinnor en ledig eftermiddag från arbetet"

Källa: Wikipedia

Varför ska Kina vara så före med allt? När kan vi i Sverige komma på en sån bra idé och låta kvinnorna ha en eftermiddag ledig från arbetet på den internationella kvinnodagen?


Gina Tricot!


Gina Tricot 199 :-
I mitt fall kostade den ingenting :) Eftersom jag hade ett presentkort!

Ska till Kupolen någon dag och se om jag kan hitta lite ´bling bling´ så ska jag fixa till denna tröjan så den blir lite roligare :) Har så mycket ideér nu!

Nu ska jag göra mig klar för att sedan åka hem till sis! :)

Ha en trevlig dag i solen!

/M


40 minuters shopping?

Äntligen måndag, eller vad säger ni? Alla älskar väl måndagar? Första veckodagen efter en skön avkopplande, mysig, rolig, festfylld helg för många..medans vissa jobbar även helger! Nåväl, själv har jag inte jobbat sen den 23 december! Känns ganska skönt, men sjukt konstigt från att gå från att ha haft flera jobb och jobbat mer än heltid till ingenting! Är på väg hem till dalarna och vi har ett stopp nu i Karlstad på 40 minuter vilket kändes väldigt löjligt! nästan så man hade hunnit med en shopping runda på stan! Nu ska jag läsa i min bok som jag har lånat av Alexander. Kram!

L O U N G E!

http://www.youtube.com/watch?v=Mbtp9bG8Q4I

Hur kan man inte älska Family Guy? I just love it!


Igår hade jag bästa och mysigaste dagen/kvällen på länge!
Åkte in till stan för att möta upp Rebecka, våren var här..det var soligt och helt underbart i Göteborg igår! :)
Så vi gled runt på stan, tog en promenad i solen på avenyn, fikade på vårat ställe! Det var packat på vartenda café i stan igår! Inte konstigt :) Vi satt och fikade länge och pratade om allt möjligt och planerade även kvällen.

Becks kom hem till mig runt 8 tiden igår kväll..Vi lagade mat, Tagliatelle med räkor och chili, paprika sås, och en god sallad till det! Sen kollade vi på Melodifestivalen (som jag inte kollat på sen i gymnasiet)! Det var mysigt! Även om vi inte har ljud på svt så vi gick in på webben och hade ljudet från datorn men kollade på Tv:n. Där var vi ganska smarta va :) Man får lösa det på bästa sätt!

Sen tog vi en taxi till avenyn och gick till Lounge, älskar det stället och har stans absolut bästa vakter och personal! Mike, Danielle och Joel i dörren (vi får jämt kö företräde och kommer in gratis!)
+ att vi får bra priser i baren :) Det är ju guld värt!

Nu har jag varit ute i förrådet (INTE KUL) hittade inte min "lilla" resväska..Så det fick bli min jättestora :S
Men det är bra, då får jag ju ner mer, eftersom jag ändå ska flytta hem snart så kan jag ju försöka packa med mig så mycket som möjligt..right? ;)

Nu kl 21.00 är min vän med på tv, tv 11!
Så nu ska jag bänka mig framför tv:n ett tag och tar hand om packningen senare!

Dalarna imorgon! Längtar! :)


Först till kvarn av fina kläder!


Har äntligen tagit mig i kragen och rensat min walk in closet inför flytten! Jisses vad man samlar på sig!

Om det är någon som är intresserad så har jag 2 fina vårjackor (en grön kort och en vit lite längre, nästan helt oanvänd! Toppar/tröjor och märkes jeans i storlek 26 och 27/32?

Jag tar endast betalt för vissa av sakerna som den vita vårjackan och några av jeansen! Men annars är det först till kvarn och ni betalar endast frakten!

Intresserade? Kommentera här eller maila mig på [email protected]


Fyllans olika stadier!

Fyllans stadier:

Fyllans första stadium -Smart.
Utmärker sig genom att du plötsligt har blivit en expert på allt som finns i detta universum. Du vet att du vet allting och du vill förmedla all din kunskap till vem som helst som kan tänkas lyssna. I detta stadium har du alltid rätt, varpå personen som lyssnar alltid har fel. Detta borgar för en intressant konversation när båda parter befinner sig i första stadiet av fyllan.

Andra stadiet - Snygg
Andra stadiet börjar med att du inser att du är den snyggaste personen i hela baren och att alla andra tycker om dig. Du kan gå fram till vilken främling som helst ty de älskar dig och vill gärna prata med dig. Kom ihåg att du fortfarande är smart nog att diskutera vilket ämne som helst med lätthet.

Tredje stadiet - Rik
Plötsligt har du blivit den rikaste personen i hela världen. Du kan bjuda samtliga barbesökare på drinkar och öl för du har en pansarbil full med pengarn parkerad bakom baren. Du kan också slå vad i detta stadiet, och eftersom du fortfarande är väldigt smart så kommer du att vinna alla vad också. Det spelar ingen roll hur mycket du satsar för du har ju så mycket pengar.


Fjärde stadiet - odödlig
Nu är du redo att mucka gräl med någon och alla, speciellt de som du diskuterat med eller slagit vad med. Orsaken till att du kan mucka gräl så bekymmerslöst är att du nu är odödlig, inget kan skada dig. I det gär stadiet kan du också gå fram till de äkta män vars fruar du vet älskar dig (eftersom du är så snygg, rik och smart), och utmana dem i en liten omgång boxning. Du är inte ett dugg rädd för att förlora, ty du fortfarande är smart, rik och du är otroligt mycket snyggare än dem på alla sätt och vis

Femte stadiet - osynlig
Detta är det sista stadiet av fyllan. Nu kan du göra vad som helst, för ingen kan se dig. Du kan dansa på bordet för att imponera på dina vänner eftersom ingen annan i baren kan se dig. Du är också osynlig för den person som vill slåss med dig. Du kan gå hem längs gatorna och sjunga så högt du bara kan ty ingen kan se eller höra dig och eftersom du fortfarande är den smartaste personen i heeela universum så kan du hela texten på den låt du sjunger.

Känner DU igen dig?


All Inclusive till Turkiet!


Nu är jag med och tävlar om en All Inclusive resa till Turkiet hos ticket.se
http://www.facebook.com/#!/ticketresor Gå in där och gilla deras sida och var med och tävla ni också!




Det enda ni behöver göra är att svara på 3 enkla frågor och skriva en motivering varför just DU skall vinna!

Lycka till!

/M


"Leave the pieces on the floor and move the fuck on"!



"You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on"

Förlåt Marre, men tyckte det citatet var så sjukt bra så jag snodde det..vart det nu kommer ifrån ;)
http://marresmarre.blogg.se/

Snart kommer mina älskade vänner Marie och Bella hem från Norge :) Ska bli kul att träffa dom tjejerna igen!

Nu ska jag dricka upp min cappucino sedan ta en dusch, och sedan åka in till stan för att göra en bra affär och kanske lite shopping förhoppningsvis ;)

Sen blir de resa uppåt i landet på måndag eller tisdag! Jag längtar! :D
Känner mig så väldigt ensam just nu ;(

Love/M

Telefonintervju!


Ganska bra dag :)

Mailat med Bobby (han vi hyr lägenheten av) och styrt upp lite saker. Han har varit världens bästa hyresvärd under den här tiden! All cred till honom, och om någon är sugen på en 2:a på Hisingen i Göteborg så hör av er till mig för mer information! :D

Jag har även städat och fixat med tvätt och lite kläder som ska skänskas/säljas?
Sen kom Lauren på besök :) Vi pratade lite och planerade lördag, då blir det tjejmys med tacos :)

Sen har jag pratat med Annika Anka i telefon, och hon löste "dörr-problemet"  Jag har ju ringt säkert 4 samtal och skickat mail utan att få någon hjälp med våran ytterdörr! Blir så trött på HSB, hänvisar till andra människor men där får man ingen hjälp, sen måste man kontakta styrelsen eller en låssmed? Nej, skärpning där!

Hade en telefonintervju på över 30 minuter också nu på kvällen, och den gick väldigt bra :) På svenska/engelska :) Aww! Jag håller tummarna..får besked innan lördag förhoppningsvis!

Och nu pratar jag med mitt ex, som försöker sig på svenska :) söt han är! haha!

Imorgon har jag lite ärenden att utföra! 

hejsvejs! 




Smink!


Jag tävlar om en ögonskuggspalett från Viva La Diva hos Millah :)

Behöver verkligen nya ögonskuggor nu till våren & sommaren så man ser lite fräsh ut :)





Gå in och tävla ni med hos millahoman.blogg.se

Lycka till!

Love/M


Bye bye happines!

Idag fick jag/vi svar - den 1 april ska vi vara ute ur lägenheten!

Kan inte riktigt beskriva den här känslan. Jag har bott i den här staden i över 1 år och jag trivs verkligen! Men någonstans känner jag som att jag lever i en bubbla, i lite av en drömvärld? Det känns inte alltid som detta är på riktigt, eller att jag kommer få ett bra liv om jag stannar? Jag söker lixom efter kärlek och ett tryggt liv, och det har jag tyvärr inte hittat här. Hittade en kärlek - men den var inte mogen för en tjej än..tyvärr. Det är sjukt hur ett förhållande kan utvecklas, med så starka känslor men att man ändå inte kan gå vidare? Fast nu fanns det ju en väldigt stark anledning till varför det inte blev något heller, och jag förstår honom. Han är som en bästa vän, en bror och någon jag verkligen tycker om. Så jag glömmer honom inte i första taget. Kärlek till dig B!

Jag har träffat helt underbara människor under detta året jag har varit här, och det kommer bli sjukt svårt att lämna er, att flytta ifrån er..flera mil ifrån er. Fick idag ett sms av Jeanette där det stod såhär:
"Våran vänskap släpper jag inte ska du ha jävligt klart för dig... :)" Hur sött är inte det då? Älskar den tjejen :)

Och jag älskar alla er andra jag lärt känna i Göteborg! Alla ni är som en familj för mig! Men vi syns snart igen, jag lovar att komma på besök! :D

Får helt enkelt se, flytten kommer bli sjukt jobbig, gruvar mig..det blir nog min 9:e flytt eller kanske ännu mer till och med? Städa ur vårat förråd kommer bli en mardröm! :S usch! ska ta kort så ni får se hur det ser ut där inne..helt galet! :(

Får helt enkelt se vart jag tar vägen sen! Har lite pläns, men jag håller er uppdaterade ;)


RSS 2.0